Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollajny lolaj

Założmy, że kochacie jakaś osobę aż za bardzo

Polecane posty

Gość lojallny lolaj
wstydze sie powiedzieć , że kocham

Gość lojallny lolaj
do Layla...: To miło

Jakim cudem Ty jesteś jej narzeczonym, skoro jeszcze nie wyznałeś jej młości? Co Cię blokuje? Osobiście nie wyobrażam sobie wyjść za faeta, któremu *KOCHAM CIĘ* nie przeszło nigdy przez gardło. Teraz mógłbyś jej wyznać, ale może uznać, że robisz to z litości, wiec nie najlepszy pomysł. Może jednak będzie moment w którym zwyczajnie to powiedz, to nie boli a zobaczysz jak zareaguje. :)

Gość lojallny lolaj
nie chciałem jej tego mówić, bo ona zawsze odchodzi...rozkochuje i porzuca.

Gość lojallny lolaj
no ona zdobywa facetów i porzuca...

Gość lojallny lolaj
wiec gdyby wiedziała, że ja kocham to...

Skoro Ciebie to nie dotyczy, to w czym problem? Może jesteś tym jedynym. Może trafiła kosa na kamień, czyli jeteś tym faceta którego wreszcie pokochała notabene który nawet nie powiedział, że jej kocha. Tak czy siak, choroba na pewno ją zmieni. Pomóż jej ją przetrwać wasze uczucie sie umocni a Twoje trwanie przy niej, trochę zrekompensuje deficyt słownych wyznań. :)

Gość lojallny lolaj
Mnie też odrzuciła 5 razy. Trwam przy niej, kiedy tylko mogę.

No ale skoro teraz oficjalnie jesteście razem, to nie bądź świnką i sie nie rewanżuj, przez wzgląd na dawne zaszłości - t świadczy o braku dojrzałości. Bardzo częstym odruchem chorego..zwłaszcza poważnie jest, że potrzebując ludzi paradoksalnie ich odtrąca. To jest jakiś odruch, ale raczej mało świadomy. Bądź dla niej dobry, czuły a przede wszystkim słuchaj uważnie. Będzie się powtarzać ale Ty jej słuchaj. :)

Gość lojallny lolaj
oficjalnie nie jestesmy razem :) za pozno juz sie zrewanzowalem :) no, ale czuly tez jestem :(

Gość lojallny lolaj
jak mozemy byc razem, skoro gdybym jej powiedzial, to by mnie odrzucila po raz 6

Gość lojallny lolaj
jak mozemy byc razem, skoro gdybym jej powiedzial to by mnie odrzucila po raz 6

Tz. chcesz powiedzieć, że za każdym razem(5 razy) kiedy jej wyznawałeś miłość ona Cię zostawiała?

Gość lojallny lolaj
no...mniej więcej tak :( milosci jej nie wyznawałem, ale odrzucała mnie, widywalem ja nagle z innymi , mowila, ze nie wyjdzie ze mne na kawe i po prostu tak to odbieralem, ze mnie odpycha, ze traci zainteresowanie i nie chce mnie

Skomplikowany układ. Ciężko mi się tym razem wypowiedzieć, ja bym tyle razy nie dała się wodzić za nos. Widać, taki typ kobiety. Sam musisz oszacować czy dasz rade znoscic to w nieskończoność.

Gość lojallny lolaj
teraz ja mam przewage :):)

Gość Jedno pytanie:
Dlaczego uważasz, że jesteś prawie jej mężem? o.O

Gość pierdzielisz jak potłuczony
jesteś prawie mężem a nawet noramlanie nie rozmawiacie ona ma mdłości a ty już wymyślasz śmeirtelną chorobę a do tego z opisu wynika że panna to histeryzująca hipochondryczka która w każdych dolegliwościach dopatuje się objawów śmiertelnej choroby i w związku z tym oczekuje hołdów, współczucia i specjalnych względów gdy ma wzdęcia.... idiotyczny ten twój temat