Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klementyna Pl

podoba wam sie w domu? nie tesknicie za praca?

Polecane posty

Gość Klementyna Pl

kurcze myslalam ze siedzenie w domu to porażka a teraz im dluzej w nim jestem tym mniej mam ochote na prace zawodowa. im dluzsza przerwa tym mniej mi sie chce ... macie podobnie??

ja tez jestem w domu i nie narzekam, ale jak syn pojdzie do przedszkola to nie wyobrazam sobie siedziec w domu i nic nie obic, lub tylko zajmowac sie gotowaniem i domem, chociaz nie powiem - bardzo to lubie. Ale mimo wszystko wtedy juz chyba chcialabym pracowac, tylko nie na caly etat

Gość _z uśmiechem_
Mi też się nic nie chce. Jeszcze w szlafroku siedzę :-(

Gość Niebieska maliwna
ja też nei tęsknię za pracą, siedzenie za biurkiem 9 godzin przed kompem to nie jest najlepsze co można w życiu robić...jeśli już mam za czymś tęsknić to za tym że teraz siedzę więcej w domu, nie mogę wstać i iść do lasu bo tak mi się chce :) no ale to przejściowe...wkrotce bobo będzie większe, a przyjdzie wiosna, lato.....

nie tęsknie za pracą, bo nienawidzę swojej pracy;p ale ogólnie w domu nudzi mi się, ale wiadomo trzeba leżeć to trzeba

w szlafroku nie dalabym rady, my juz o 8 na zakupach bylismy, mimo ze nie pracuje, codziennie obowiazkowy makijaz i ubranie sensowne, nie mowie o szpilkach, ale musze ladniw wygladac zeby dobrze sie czuc po prostu

Gość grace.
nie wiem, czy tesknie za praca zawodowa i siedzeniem za biurkiem 8 godzin, bo nigdy tak nie pracowalam. Po studiach wyjechałam za granice, potem, z racji zawodu, pracowałam w domu i do firmy jeździłam raz na jakiś czas. Ale mam dosć uwiazania w domu, tego, ze nie moge robic w danej chwili tego, na co mamochote, z ena glupie zakupy spokojnie nie moge wyjsc, tylko albo z dziecmi, albo musze prosic kogos, by z nimi został. Ale od stycznia blixniaczki idą do przedszkola i powinno być lepiej ;-)

Gość _z uśmiechem_
Tak codziennie nie jest. Zaraz się doprowadzę do ładu, bo wychodzę. Ja nie mam już małych dzieci, więc nawet nie mam z kim na spacerek wyjść :-(

Tęskniłam za pracą i wróciłam. Wkurza mnie tylko brak czasu na zrobienie czegoś wiecej w domu, ale nie pójdę na wychowawczy (no chyba że mi sie coś odmieni)

Gość ;lm;lm;
ja nie tesknie. chyba jestem socjofobem jesli o prace chodzi. Boje sie jej panicznie, boje sie ludzi, szefow, paranoidalnie boje sie krytyki. na codzien natomiast jestem dusza towarzystwa...sama tego nie rozumiem., tak wiec lubie siedziec w domu bo sie czuje bezpiecznie. Zawsze mam cos do zrobienia. Czasem zrywam sie o 7 i robie rozne rzeczy jak nakrecona: pranie, sprzatanie, gotowanie, pies, zakupy. A czasem budze sie o 12 i caly dzien w pizamie przeleze. Czasem wpada kolezanka i lecimy razem z psami do parku, Nie mam jeszcze dzieci. Moj maz ma zawsze ugotowane i posprzatane

tęsknię za pięniędzmi a nie za pracą ale za siedzenie w domu ich niestety nie dostanę poza tym i tak cięzko jest znaleźć pracę więc koło sie zamyka szkoda z kobiet nie stac na to , no poza tymi które uwielbiaja pracowac, żeby siedzieć w domu z dzieckiem przez pierwsze 3 lata ja bym osobiście tak chciała :)