Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z życiem rodzinnym

Problem z życiem rodzinnym!!!

Polecane posty

Wychowuje dwóch synów. Bliźniaki w wieku 10 lat. Pochodze z zamożnej rodziny. Moi synowie to dzieci bardzo zdolne. Uczą się na samych 5 i 6. Moi rodzice często za dobre oceny kupują im czekolady, gry komputerowe, piłki. Moi rodzice nie potrafią zaakceptować mojego nowego związku bo mój facet nie zarabia, mieszka w komunalnym bloku z toaletą na korytarzu, itp. Więc mój facet po prostu wysłał kiedyś mojego syna by poszedł pożyczyć od moich rodziców pieniądze dla mojego drugiego syna na lekarstwa. Moi rodzice to sprawdzili. I zorientowali się że to było kłamstwo.

Nie wiem co dalej zrobić. Jak rodziców powinnam przekonać do swojego Jarka? w sumie to uważam że nic złego się nie stało.

Gość oeirfnvn
Kopnij Jareczka w 4 litery i niech sie za robote wezmie, a nie wyludzacie pieniadze od twoich rodzicow. Jestes jakas skrzywiona, skoro uwazasz, ze nic zlego sie nie stalo.

On wtedy potrzebował pieniędzy, więc postarałam się go zrozumiec. No moi rodzice zawsze mieli słabość do wnuków i próbował to wykorzystać. Bardzo nieładnie z jego strony.

strasznie to wszystko zagmatwane. Pozyczyl na lekarstwa, wiec wiadomo, ze chcial dobrze, ale z drugiej strony, dlaczego on nie pracuje?

On nie pożyczył tych pieniędzy na lekarstwa tylko dla siebie. Wykorzystał w ten plany mojego jednego syna by powiedział dziadkom że drugi syn jest chory. Oni to sprawdzili i zrobiła się zadyma. A nie pracuje dlatego bo niestety nie ma pracy. Był w urzędzie i nic.

"A nie pracuje dlatego bo niestety nie ma pracy. Był w urzędzie i nic." nieee no umiarkowanie zabawne to provo