Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicol Szarpowski

Kobiety! Co sądzicie o swoich męzach/partnerach!! Według schematu

Polecane posty

Gość Nicol Szarpowski

Ja zaczynam: Typ związku: nieformalny Czas znania: 3.5 roku Jego zawód: księgowy Wygląd: przeciętny, miła aparycja, lekka nadwaga Posiada mieszkanie, dom: TAK Samochód: TAK Nałogi: papierosy, weekendowy alkohol, słodycze Czego w nim nie lubię: mało mówi w obecności nowopoznanych ludzi, nie ma w sobie nic z duszy towarzystwa, sknerus, wszystko musi załatwiać ze mną poza opłatami i sprawami pieniężnymi, mało pomocny Co w nim uwielbiam: poczucie humoru, zaradność finansowa, przytulanki Dodatkowe plusy: mogę nim zaszpanować przed znajomymi Seks: na początku kiepski, teraz w normie, skąpi dodatkowych czynności tj. seks oralny, dużo pieszczot, długo dochodzi to akurat na plus Ilość najlepszych kumpli: 2 Ilość byłych kobiet: wiele, ale dokładnej liczby nie znam Był już poważnie zakochany: raczej nie Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: 16 cm lub więcej Czy go kocham: TAK :D Teraz Wy

Gość czego jaaa
mozesz zaszpanowac przed znajomymi? czym? ksiegowym z nadwagą? chyba upadlas na głowe

Gość czego jaaa
do tego sknera, kiepski w łóżku i pali...taaaa jest czym szpanowac

Gość Nicol Szarpowski
Chodzi o to, że ptoczenie, nie znając jego wad, które tylko ja znam ocenia go nadzwyczaj pozytywnie. No ale chodziło mi raczej żeby wypełniac ankietę a nie komentować

nieformalny ale niedlugo formalny..dlugosc zwiazku oczywiscie -4 lata...mechanik samochodowy ..seksowny jak jasna cholera jak sie usmaruje...nadwaga ale mnie to nie przeszadza...troszke skapo obdarza mnie oralnym..ogolnie z nalogow -papierosy..dusza towarzystwa,,zazdrosnik...troszke wybuchowy..ale i tak go baaardzo kocham!

Gość a gdzie ty żyjesz że szpanujes
z księgowym? w slamsach? Ja sama mam faceta lekarza, bardzo znanego lekarza, z najwyższymi tytułami naukowymi i ponadprzeciętną inteligencją i nim nie szpanuję, bo i po co. Ważne co samemu się osiągnęło, a nie jakiego faceta się przygruchało! Musisz sama prezentować sobą wielkie zero skoro dla Ciebie księgowy jest powodem do wychwalania się tu i ówdzie. Chyba liczyłaś, że będziemy Ci go zazdrościć, ale jak widzisz nie zazdrościmy Ci tego sknerusa.

Gość Nicol Szarpowski
akurat w tym szpanowaniu nie chodziło mi o jego zawód tylko inteligencję :D

Gość Nicol Szarpowski
Miauczydełko fajnie, że twój jest duszą towarzystwa. Mój tylko przy znajomych. Przy nieznajomych raczej się wycisza i ich analizuje. Moi dwaj byli, byli duszami towarzystwa i to mi bardziej odpowiadało tzn taka cecha charakteru.

Gość a ja odpowiem, co mi tam
Typ związku: nieformalny Czas znania: 1.5 roku Jego zawód: skonczył fizykę, pracuje w jakiejś firmie spedycyjnej Wygląd: przystojny, chociaż w ciągu związku trochę przytył Posiada mieszkanie, dom: mieszka sam w domu rodziców Samochód: tak Nałogi: papierosy, weekendowy alkohol, gry Czego w nim nie lubię: jest malo kreatywny we wspólnym spędzaniu czasu, nie lubię części jego znajomych, co on ma mi za zle, a ja uważam, że wcale nie muszę ich lubić Co w nim uwielbiam: poczucie humoru, wsparcie jakie mi daje, wspólne hobby, bardzo podobne poglądy do moich, można z nikm pogadać zarowno na błahe jak i poważne tematy, ma zdanie na kazdy temat, seks z nim Dodatkowe plusy: moja rodzina go lubi Seks: dochodzi dość szybko, zwłaszcza jak się nie widzimy jakiś czas, ale nie przeszkadza mi to, bo nadrabia pieszczotami przed, nie stroni od aktywnego oralu i wie jak to zrobić, jednak czasami malo spontaniczny i schematyczny Ilość najlepszych kumpli: 2 Ilość byłych kobiet: poważnych związków 3, ilości mniej lub bardziej przelotnych znajomości nie znam, ale wiem, że spal z 5-10 kobietami Był już poważnie zakochany: tak Stosunek do dzieci: w sumie cięzko powiedzieć, niby mówi że nie, ale czasami mam wrażenie, że boi sie wychylić z chęcia ich posiadania, bo ja mówię, ze nie chcę dzieci Długość gacha: nie wiem, zawsze mnie dziwiło skąd laski biorą długości penisow, przeciez nie będe mu mierzyć. ale średniak, taki akurat Czy go kocham: tak

Gość Escape79
Typ związku: nieformalny Czas znania: 15lat Jego zawód: nie powiem :D Wygląd: bardzo atrakcyjny, muskularny, wysoki, elegancki, zielonooki brunet Posiada mieszkanie, dom: 1/2 domu wspólnie z bratem (wykupili na własność) Samochód: motor Nałogi: słodycze Czego w nim nie lubię: wszystko w nim uwielbiam Co w nim uwielbiam: dba o siebie, umie się ubrać, jest czysty, umie gotować, jest zajebisty w łóżku, jest piękny, dba o mnie, poświęca się dla mnie, jest mądry, zaradny, posiada empatię Dodatkowe plusy: znajomi go uwielbiają, ma fajną rodzinkę Seks: od seksu się zaczęło ;-) Ilość najlepszych kumpli: 5 Ilość byłych kobiet: 3 Był już poważnie zakochany: tak, ale nie był z tą kobietą w związku Stosunek do dzieci: nie znosi Długość gacha: 19cm Czy go kocham: ]= Hmmmm

Gość molly millions
Typ związku: formalny Czas znania: 13 lat Jego zawód: informatyk Wygląd: przystojny, rzymski nos, wysportowany, niski Posiada mieszkanie: wspolnie ze mna :P dom Samochód: tak motocykl: tak Nałogi: piwo Czego w nim nie lubię: za duzo gada, rozmarza sie, malo realizuje z tego co by sam chcial Co w nim uwielbiam: poczucie humoru, inteligencje, potrafi wszystko mi jasno przedstawic i wyjasnic, jaki by to nie byl temat Dodatkowe plusy: zrobi mi zawsze herbate, przyniesie kocyk, czy skoczy po slodkie jak tylko go poprosze chocby padal ze zmeczenia Seks: spelnienie w kazdym calu Ilość najlepszych kumpli: 0 Ilość byłych kobiet: 1 Był już poważnie zakochany: wczesniej nie Stosunek do dzieci: nie chce Długość gacha ( :D ) : 18 Czy go kocham: najabrdziej na swiecie

Gość odpowiem anonimowoooooo
Typ związku: zaręczeni, ślub w sierpniu Czas znania: 3.5 roku Jego zawód: specjalista branża IT Wygląd: przystojny, wysoki, wysportowany Posiada mieszkanie, dom: TAK Samochód: NIE Nałogi: BRAK Czego w nim nie lubię: za bardzo ufa ludziom, lubi stwarzać swoje filozofie Co w nim uwielbiam: poczucie humoru, zaradność finansowa, odpowiedzialność, wrażliwość, koleżeństwo, jest pomocny Dodatkowe plusy: nie wiem Seks: idealny, czasem spokojny czasem pełen spontan i szaleństwo w sypialni Ilość najlepszych kumpli: co najmniej 4 Ilość byłych kobiet: nigdy z żadną nie związał się na stałe, spotykał się z kilkoma przez maks 3 m-ce Był już poważnie zakochany: nie był, chyba że liczyć mnie :) Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: nie wiem, nie mierzyłam Czy go kocham: TAK ponad życie

Mój mąż jest wspaniałym człowiekiem, dlatego jest dobrym mężem, ale też dobrym synem, zięciem, szwagrem, wujkiem i będzie dobrym ojcem. Koniec

Gość znajdkaniesamotna
Typ związku: nieformalny Czas znania: prawie rok Jego zawód: różny:) czasem współwłaściciel i pracownik magazynu Wygląd: atrakcyjny;-) bardzo miła aparycja, smukła budowa ciała Posiada mieszkanie, dom: TAK Samochód: TAK Nałogi: papierochy w trakcie rzucania, okazyjnie alkohol Czego w nim nie lubię: hmmm jego często dziwnych, czasem nudnych i długich wywodów ale czasem się z tego śmieję :D brak luzu życiowego Co w nim uwielbiam: jest zaradny ogólnie, potrafi prawie wszystko zrobić, jest troskliwy :-) Dodatkowe plusy: mogę nim zaszpanować przed znajomymi yeeah:) Seks: to zależy od naszych nastrojów jaki będziemy mieli seks - ogólnie super Ilość najlepszych kumpli: 3 Ilość byłych kobiet: narazie 1 ale na pewno dokładnej liczby nie znam Był już poważnie zakochany: za młodu był kochliwy Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: :D nie narzekam ale nie powiem Czy go kocham: TAK no a jakże!!

Gość blakbery
proszę bardzo... Typ związku: nieformalny Czas znania: 5 lat Jego zawód: przyszły inżynier mechanik Wygląd: wysportowany brunet, przystojny, z niesamowitym ciałam Posiada mieszkanie, dom: kiedyś dostanie w spadku Samochód: TAK Nałogi: treningi; a jak impreza to pełną parą Czego w nim nie lubię: ma dla mnie za mało czasu; bagatelizuje pewne sprawy, które mnie drażnią; gaduła, która nieraz komuś przerywa; bywa zbyt zapobiegawczy lub przemądrzały Co w nim uwielbiam: ciepło, otwartość, inteligencję, poczucie humoru, bezinteresowność Dodatkowe plusy: jest seksowny, a do tego będzie kiedyś bogaty ;) Seks: najlepszy na świecie, jak dla mnie bezkonkurencyjny ;) Ilość najlepszych kumpli: nie wiem: z pewnością jeden najbliższy, ale ma też sporo koleżanek Ilość byłych kobiet: nie zdążył, bo jesteśmy młodzi ;) Był już poważnie zakochany: nie Stosunek do dzieci: lubi i chce mieć Długość gacha: 18-19cm Czy go kocham: PRZEOKROPNIE ;)

Gość vin80
Ale mi się spodobał ten topic. Miło wiedzieć, że są kobiety, które myślą, że tłusty, nudny, średni w łóżku księgowy może być powodem do szpanu. :) Kocham ten świat! Kocham kobiety!

Gość bbbbbbbbbbbbbbcf
Typ związku ; nieformalny 1 rok razem;) czas znania 4 lata jego zawód : siatkarz wygląd; wysoki , może nie super przystojny ale ma to ,, coś'' posiada mieszkanie : tak , ale w nim nie mieszka samochód : służbowy ale nim nie jeździ nałogi; nie ma Czego w nim nie lubię: gdy zajmuje się innymi sprawami niz ja:) Co w nim uwielbiam : charakter i to że zawsze mogłam na niego liczyc od kiedy sie znamy . Dodatkowe plusy: mogę nim zaszpanować przed znajomymi( ja tez a co) ;D Seks: UDANY!! Ilość najlepszych kumpli: z 4 i masa kolegów Ilość byłych kobiet: nie liczą się inne to nie było nic poważnego Był już poważnie zakochany NIE Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha ???? Czy go kocham: BARDZO!!!!!;)

Gość kasia232524
Ja zaczynam: Typ związku: nieformalny Czas znania: pół roku Jego zawód: student robotyki Wygląd: twarz ma raczej brzydką, jest łysy,za to ciało boskie (kilka lat trenował kickboxing, teraz codziennie biega i masę czasu spędza na siłowni). Posiada mieszkanie, dom: nie Samochód: TAK Nałogi: w zasadzie nie posiada może poza tym bieganiem i ogólnie ćwiczeniami, Czego w nim nie lubię: tego że czasami zachowuje się jak dzieciak, obraża się z byle pierdół i wszystko musi wiedzieć, jest zazdrosny, nie pozwala mi chodzić do męskiego ginekologa Co w nim uwielbiam: jego intelekt-to najbardziej bystry człowiek jakiego w życiu spotkałam, to że z jednej strony potrafi być dżentelmenem ale też można się z nim nieźle bawić, łatwo dostosowuje się do nowych sytuacji, jest bardzo zaradny, pomaga mi we wszystkim o co poproszę i nie tylko. Dodatkowe plusy: lubi jeździć na wycieczki i wszędzie mnie zabiera. Seks: na początku kiepski teraz całkiem ok, czasami nawet bardzo dobry, dochodzi dość szybko ale bez większego problemu po niedługim czasie może znowu, ze względu na swoje "wysportowanie" silne ramiona i nogi może to robić w fajnych pozycjach np podnosić mnie, kocha seks oralny o analu nie chce słyszeć Ilość najlepszych kumpli: 2przyjaciół, dobrych kumpli ok 10, znajomych setki. Ilość byłych kobiet: 3 z jedną uprawiał tylko seks oralny z drugą full service z trzecią trzymał się za rączki. Był już poważnie zakochany: był raz w tej od orala trochę zryła mu psychę dlatego na początku znajomości mieliśmy sporo problemów, Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: 16 cm lub więcej Czy go kocham: TAK

Gość Karolina dziewczyna Krzysia
doa gdzie ty żyjesz że szpanujes Tu nie chodzi się o przechwalanie swoimi facetami tylko o akceptowanie ich takimi jakimi są. Autorka szczerze kocha swojego faceta pomimo wad jakie posiada a Ty swojego chyba tylko za te jego tytuły i popularność, oraz pewnie niemałą $$.

Gość blakbery
do: kasia232524 widzę, że podobny nałóg, ale i tak jest rewelacyjnie, nie? ;)

Gość Nicol Szarpowski
fajnie sie to czyta.Każdy facet inny i kazda z nas dostrzega w swoim zupełnie coś innego :)

Gość yhvrg5yhrtdvh
Karolina dziewczyna Krzysia doa gdzie ty żyjesz że szpanujes] ta baba chyba zyje z wymyslonym lekarzem, bo nie wiem co taki super inteligent robilby z kobieta, ktora przesiaduje na takim forum zenujaco dogadujac innym na temat ich facetow... zbyt wielka roznica w inteligencji i obyciu nawet gdyby byla skonczona pieknoscia ;)

Gość blakbery
do postu wyżej^^ o mnie też można by powiedzieć, że wiedzą swojemu facetowi do pięt nie dorastam, a jednak ze mną jest. dziwne, co?

Gość hhhhhff
posiada mieszkanie : tak , ale w nim nie mieszka samochód : służbowy ale nim nie jeździ WTF??

Gość yhvrg5yhrtdvh
a dogadujesz tu innym, ktore napisaly, ze szpanuja swoim facetem? to przeczytaj wypowiedz 19:04 [zgłoś do usunięcia] a gdzie ty żyjesz że szpanujes i ustosunkuj sie najpierw do tego bo chyba mnie i Karolina dziewczyna Krzysia nie zrozumialas

Gość bbbbbbbbbbooooble
hhhhhff posiada mieszkanie : tak , ale w nim nie mieszka samochód : służbowy ale nim nie jeździ WTF??] moze mieszkac u niej, a samochodem nie jezdzi bo nie jest im/mu potrzebny i dojezdza gdzie chce metrem itp

Gość blakbery
mnie też czasem ponosi i wylewa się ze mnie obrzydliwy jad. wszyscy są be, a ja nie :P

Gość a gdzie ty żyjesz że szpanujes
o już histeryczki krytykują. Tak, tak wymyśliłam wszystko... Już wam lepiej? Dalej podtrzymuję, że szpanowanie swoim facetem jest zupełnie nie na miejscu. Co innego być dumnym z faceta, ale szpanować?!? co to ma być?

Gość Karolina dziewczyna Krzysia
Typ związku: nieformalny Czas znania: Pół roku Jego zawód: Elektryk Wygląd: Przystojny, wysoki, umięśnione nogi i ramiona. Brzuch jak poduszka, duży i miękki, Posiada mieszkanie, dom: nie Samochód: nie, nigdy nie będzie miał prawa jazdy ze względu na wadę wzroku Nałogi: papierosy Czego w nim nie lubię: Jego gadulstwa, czasem mam wrażenie że niezbyt poważnie traktuje życie, Co w nim uwielbiam: Poczucie humoru i to, że rzadko się na mnie złości. Jego wesołą, roześmianą buzię, blond loczki. Umięśnione i żylaste przedramiona, cholernie mnie to kręci. Dodatkowe plusy: Moja mama go uwielbia :D Seks: Jest trochę egoistą. Ilość najlepszych kumpli: 2 Ilość byłych kobiet: 2 Był już poważnie zakochany: Tak Stosunek do dzieci: Kocha dzieci i chce mieć ich trójkę, Długość gacha: 16 Czy go kocham: Bardzo :D