Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicol Szarpowski

Kobiety! Co sądzicie o swoich męzach/partnerach!! Według schematu

Polecane posty

Gość beznadziejna i naiwna kobyła z
TYP ZWIĄZKU: jeszcze się nie pobraliśmy,ale zamierzamy;) CZAS TRWANIA: 9 lat JEGO ZAWÓD: hydraulik WYGLĄD: przeciętny,ale mnie się podoba jako mężczyzna POSIADA MIESZKANIE/DOM: tak SAMOCHÓD: nie:O NAŁOGI: nie ma żadnych:P CZEGO W NIM NIE LUBIĘ: przemądrzałości,pewności siebie CO W NIM UWIELBIAM: odpowiedzialność,mądrość życiową,jest tzw. złotą rączką--wszystko w domu naprawi DODATKOWE PLUSY: zapatrzony we mnie jak w obrazek,wierny. SEKS: na początku kiepski,ale pod moim okiem nabrał wprawy,nauczyl;am go jak sprawiać mi rozkosz ILOŚC NAJLEPSZYCH KUMPLI: 0,woli towarzystko moje i synka mojego ILOŚC BYŁYCH KOBIET: 0 BYŁ JUZ POWAŻNIE ZAKOCHANY: nie STOSUNEK DO DZIECI: bardzo odpowiedzialny,swojego dziecka juz raczej nie będzie miał ze względu na wiek DŁUGOŚC GACHA: odpowiednia,sięga mi takiego miejsca w cipce,ze przeżywam z nim orgazmy,nie mierzyłam jego penisa,ale się przymierzam--narazie mi głupio tak wyjąc miarkę w kulminacyjnym momencie:P :P CZY GO KOCHAM: TAK👄 TAK👄 TAK👄. KOCHAM GO JAK WARIATKA:P

Gość NIE CHCE MI SIE WYMYSLAĆ
typ; zwiazek nieformalny dom;tak samochod;tak zawod; właściciel warsztatu samochodowego seks; mogę sie z nim bzykać zawsze i wszędzie ilosc związkow;1 powazny i kilka nie tak kocham go zaradny,pracowity,dusza towarzystwa ale bardzo uparty znamy sie 4 lata w tym 3 lata w związku co w nim lubie;wszystko a najbardziej seks z nim, lubie robić mu loda dlugość jego skarbu; normalny kumple;nie zlicze ile ich ma c

Gość NIE CHCE MI SIE WYMYSLAĆ
miało być ;ilu ich ma'' w ostatnim zdaniu

Typ związku: zareczeni Czas znania: 9 miesiecy Jego zawód: student (ale pracuje w firmie ojca) Wygląd: trenuje kulturystyke, kazda kobieta sie za nim oglada - wyglada jak przystojniejszy brat channinga tatuma, ma ladniejsze oczy, uszy, cere. Posiada mieszkanie, dom: TAK Samochód: TAK Nałogi: papierosy, silownia heh (ponoc sie wyklucza, ale tyton to jego jedyna slabosc ) Czego w nim nie lubię: o wszystkim chce rozmawiac "do upadlego" - to wczerpujace, jest bardzo zazdrosny. Co w nim uwielbiam: dusza towarzystwa, rewelacyyyyjny w lozku, poczucie humoru, niesamowita zaradność zyciowa, okazuje mnostwo czulosci, wciaz mowi o planach na wspolna przyszlosc. Dodatkowe plusy: jego postura i bardzo meski sposob bycia sprawiaja ze czuje sie bardzo bezpiecznie i zaopiekowana. Seks: nie mam nic do zarzucenia, moja przyjemnosc jako priorytet, jest dominujacy, lubi eksperyenty, kocha seks oralny w kazda strone - jak ja nie wiem czy nawet bardziej dawac niz brac :D :) moze duuuuzo i dlugo :D Ilość najlepszych kumpli: 4 Ilość byłych kobiet:2 stale partnerki, nie lubi przygod Był już poważnie zakochany: nie i wiem to nie tylko od niego :) Stosunek do dzieci: nie chce miec - bo ja nie chce :P Długość gacha: nie wiem ale ponadprzecietny ok 20cm Czy go kocham: TAAAAAAAAAAAAAAaK - pierwszy raz w zyciu!

Gość POCAŁUJ MNIE W DUPĘ.
gooowno się o mnie dowiesz.

Gość ja w biedronie kupuję mydło
uwielbiam członka mojego Miśka👄

Gość ja w biedronie kupuję mydło
jest taki owłosiony i zylasty--dokładnie taki jak potrzebuję,idealnie mnie rżnie jak potrzeba:P