Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicol Szarpowski

Kobiety! Co sądzicie o swoich męzach/partnerach!! Według schematu

Polecane posty

Gość Moniczkaksdjdjfjgfgg
gach?- co to za określenie? Chyba ktoś nie wie, więc podaję definicje: http://www.sjp.pl/gach

To ja też, a co! :D Typ związku: nieformalny Czas znania: 1,5 roku Zawód: Logistyk + informatyk, dwa w jednym. Wygląd: Wysoki, szczupły, ciemne włosy, ciemne oczy, lekko ciemna cera (Polak, żeby nie było ;) ). Baaardzo przystojny, kręci mnie jak jasna cholera. Posiada: domek, po śmierci rodziców będzie jego Samochód: nie Nałogi: alkohol i papierosy weekendowo, gry. Ale ja gram z nim, więc to nie taka tragedia. Czego nie lubię: czasem nie potrafi zrozumieć, że ja zwyczajnie nie mam do czegoś talentu, potrafi być bardzo uparty. Uwielbiam: całą resztę. Dodatkowe plusy: Nie pali w mieszkaniu ani przy mnie, dużo zainteresowań, złota rączka, radosny i gadatliwy, potrafi być cholernie romantyczny. Seks: dużo i długo, dużo pieszczot, przytulania, seks oralny, od razu po nie idzie spać. Szanuje to, że ja nie zawsze mam ochotę. Ilość najlepszych kumpli: 2 Ilość byłych: 9 Poważnie zakochany: raz Stosunek do dzieci: chce mieć jedno, wychowywane tak, jak my byliśmy :) Długość:...nie mierzyłam... Dla mnie akurat. Czy go kocham: OCZYWIŚCIE!

Gość kolejna co to już wylicza
że chłoptaś będzie miał dom po śmierci rodziców. No żesz kurwa, chyba każdy coś po rodzicach odziedziczy, ale żeby już czekać na ich śmierć i wyliczać co się dpstanie, to naprawdę chore. A zycie płata figle, żeby nie było tak, że to rodzice po was odziedziczą 20-letnie auta.

Odpowiedziałam na pytanie, nie pluj się tak, bo dużo wycierania będziesz mieć. A ślina jest całkiem potrzebna organizmowi.

tak sobie pomyślałam, że to dobrze, że Ty już myślisz o dalekiej "przyszłości". Czy już sobie wyliczyłaś ile z tego domu będzie pieniędzy?

Niekoniecznie, bo planujemy, że dostanie go młodszy brat mojego narzeczonego, a my jesteśmy w trakcie odkładania na swoje mieszkanie.

Gość vin80
A za ile czasu sprowadzicie się do posiadanego przez Twojego chłopaka domu rodziców, który należy do niego, ale odda go bratu?

to chyba minutę temu, na potrzeby tego topiku zmieniłaś plany. To wspaniale, że póki co nie zamierzasz uśmiercać teściów. Jak się dowiedzą, to na pewno będą ci niezmiernie wdzięczni. Przyznam, że rozśmieszył mnie ten plus: nie pali przy mnie. Ależ Ty masz w życiu szczęście!

Gość Nicol Szarpowski
Och jak niektórzy się czepiają. Dziwne, że sami nie napiszą o swoich facetach, pewnie ich nie mają, a komentują innych :/

Gość vin80
Kyu, W kategorii samochód napisałaś nie ma. Może posiada samochód rodziców tylko tata na razie jeździ, ale po już zaplanowanej śmierci starego będzie go miał tylko odda bratu?

Gość LibreLibra
Dziewczyny, co powiecie na to, żeby dołożyć jeszcze jego WIEK? I może coś o Was? Zastanawiam się, jakie Wy jestecie i jak pasujecie do swoich facetów

Typ związku: formalny Czas znania: 6 lat Zawód: studia:energetyka, projektant sieci światłowodowych Wygląd: Wysoki, szczupły, blond włosy, zielone oczy, dom, mieszkanie: jeszcze nie ( planujemy kupno mieszkania) Samochód: tak Nałogi: gry, internet Czego nie lubię: zdarza mu się obrażać o pierdołę, czasami prowadzi długie monotonne wywody w danym temacie, czasem bałaganiarz Uwielbiam: jego czułość, opiekuńczość, zaradność, inteligencję, poczucie humoru Dodatkowe plusy: spełnia moje zachcianki :P , moja rodzina go uwielbia Seks: raczej długi, potrafi robić romantyczny nastrój, lubi eksperymenty Ilość najlepszych kumpli: 1 Ilość byłych: 1 Poważnie zakochany: 1 raz (obecnie) Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: nie narzekam :p Czy go kocham: TAK

Akurat w mojej okolicy to normalne, że rodzice konsultują z dziećmi podział majątku, czy jak tam chcecie to sobie nazywajcie. Dom na razie jest przepisany na niego, ale chcemy, żeby dostał go młodszy brat? A, zresztą... komu ja to tłumaczę... Szkoda czasu.

Gość vin80
tak, tak, Kyu. Na wioskach takie praktyki są normalne :)

do vin80 ---> też tak pomyslałam o aucie. Ale swoją drogą jej partner odziedziczy dom, potem okazuje się, że jednak połowę domu, bo ma brata, a teraz sama pisze, że to jednak brak dostanie ten dom. Po kilku minutach znów zmienia wersję i pisze, że dom jest przepisany na jej partnera, ale oni oczywiście wspaniałomyślnie oddadzą do bratu. Pytanie zasadnicze do kyu: widzisz różnicę między dziedziczeniem a aktem własności oraz między fantazjowaniem a rzeczywistością? Czy to nie objawy schizofrenii? Macie podobne odczucia?

Gość OlencjaAlexis
Typ związku:nieformalny, Czas znania: 1 rok, Jego zawód: strażak, Wygląd: przystojny, dobrze zbudowany, brunet, ciemne oczy, wysoki Posiada mieszkanie/dom: Tak' Samochód: Tak, Nałogi:słodycze, weekendowy alkohol, sen czego w nim nie lubię: Czasami jest nieporadny, jak przyjezdza do mnie od razu kładzie się na kanapie, bo jest wiecznie zmęczony i niewyspany, czasami olewa znaczące dla mnie sprawy. musi miec wszystko oryginalne i bardzo drogie, co chwile zmienia samochody Dodatkowe plusy: jara mnie jego tatuaż, zawsze ślicznie pachnie Seks: jest coraz lepiej, a było fatalnie. Ilość najlepszych kumpli:1-tam gdzie my tam jego kumpel Był już powaznie zakochany: nie Stosunek do dzieci: na razie nie Długość gacha ok 17 cm Czy go kocham: TAK ech. szkoda ze w schemacie nie ma uwzględnionych zalet...:)

Gość Stefan Niemyjski
W ramach podziękowania dla teściów warto byłoby kupić trumnę. Tak nakazuje dobry obyczaj! buhahha

Ja różnicę widzę, ale obawiam się, że ty nie potrafisz rozpoznać, kiedy ktoś podaje zarys sytuacji, a potem uzupełnia szczegółami. W skrócie: http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0 To, że wam życie dało po dupie nie znaczy, że musicie odreagowywać na wszystkich, którym lepiej ;)

Gość Stefan Niemyjski
a "zalety" nie zmieściły się w "dodatkowych plusach"?

Gość rozmarynka .;
Typ związku: nieformalny Czas znania: 4 lata Jego zawód: bezrobotny Wygląd: przystojny, wysoki, zadbany (przykuwa uwage kobiet) Posiada mieszkanie- NIE Samochód: TAK Nałogi: papierosy sporadycznie, nigdy przy mnie nie pali Czego w nim nie lubię: nie jest ambitny, ignorant, nie jest dowcipny ani elokwentny ani blyskotliwy, malomowny Co w nim uwielbiam: to ze jest dla mnie bardzo dobry, pomocny, lubi dzieci, pomaga mi w domu, mizia mnie bezustannie Seks: cudowny, w 90% konczymy w tym samym czasie, uwielbia robic mi dobrze, zaspokojenie mnie jest dla niego sprawa honoru Ilość najlepszych kumpli: 0 Ilość byłych kobiet: jeden powazny ale laska doprawila mu rogi, a juz pierscionek byl kupiony... Był już poważnie zakochany: tak Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: 15,5 cm (sama mierzyłam) :) Czy go kocham: TAK (mimo wszystko zamierzam zakonczyc ten zwiazek)

Gość OlencjaAlexis
Dodatkowe plusy, ja rozumiem to ze coś czyni go wyjątkowym dla mnie A zalet jest cała masa jak jest cudowny, kochany itp

Nie produkuj się, oni się czepiają, byle się czepiać...

Gość iw89
Typ związku: nieformalny Znamy sie18 lat razem jestesmy od 8 miesięcy Jego zawód: kombajnista Wygląd: ciacho z długimi włosami Posiada mieszkanie, dom: TAK Samochód: TAK Nałogi: weekendowy alkohol, słodycze Czego w nim nie lubię: nie lubię tylko czasu gdy go nie ma przy mnie Co w nim uwielbiam: siłę ,pasję,radość z jaką bierze życie,troskliwość Dodatkowe plusy: wierny :) Seks: każdej kobiecie takiego życzę Ilość najlepszych kumpli: oj dużo by ich było Ilość byłych kobiet: kilka sie przewinęło Był już poważnie zakochany: tak Stosunek do dzieci: rozpieszcza cudze :) Długość gacha: bardzo odpowiednia :) Czy go kocham: TAK

Gość mio-mio
A więc: Typ związku: formalny Czas znania: 2 lata Jego zawód: programista Wygląd: ponad 190 wzrostu, długie czarne włosy, szare oczy, bardzo przystojny, z 3 klasy wyżej ode mnie :) Posiada mieszkanie, dom: TAK nawet 2 Samochód: TAK ale stary poobijany rupieć :D Nałogi: papierosy zostawił kilka miesięcy temu- dla mnie, słodycze Czego w nim nie lubię: mało mówi w obecności innych ludzi, nie ma w sobie nic z duszy towarzystwa, chciałby czytać mi w myślach, jest nadopiekuńczy, jak czuje że zawala to się zapada w sobie, uważa że cała nasza przyszłość jest na jego barkach i on musi dać rade! Co w nim uwielbiam: że jednym spojrzeniem potrafi mnie rozpalić, wielki gest, że wie czego potrzebuję, że za mnie wszystko pamięta i załatwia i, że mówi że od tego go mam :) Dodatkowe plusy: zarabia rewelacyjnie, jest geniuszem i do tego bardzo skromnym człowiekiem Seks: na początku średni, teraz baaaardzo namiętny, jest mistrzem oralnym i to uwielbia (lucy me :D) Ilość najlepszych kumpli: 0 Ilość byłych kobiet:jakaś laska z liceum, potem nauczycielka, potem coś przelotnego Był już poważnie zakochany: nie Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: nie wiem :P Czy go kocham: TAK

Gość mnbvfghtyujk12795
Jak zwykle każdy ma co najmniej 15 cm.

Gość ciasto bakłażanowe
sądzę, że przydałoby się zmienić na zdecydowanie lepszy model. bardziej zaradny, odpowiedzialny i z werwą do życia, żeby pobudzał też mnie. Niestety ma więcej wad niż zalet, dlatego ostatnio intensywnie rozważam odstąpienie od związku i zmianę na lepsze w swoim życiu 🖐️

Typ związku: formalny Czas znania: 4 lata Jego zawód: nauczyciel angielskiego, ale pracuje w firmie volkswagen Wygląd: przeciętny, wzrost sredni, z nadwaga choc niewielka, zielonymi oczami, ciemna karnacja Posiada mieszkanie, dom: TAK Samochód: TAK Nałogi: papierosy Czego w nim nie lubię: w sumie to nie wiem czego, wkurza mnie tylko to, ze wklada mi brudne naczynia do zlewo-zmywaka kiedy moze odrazu je wlozyc do zmywarki :P no i nie chce mu sie golic zarostu, wiec musze go do tego zmuszac Co w nim uwielbiam: poczucie humoru, przytulanki, to ze mnie rozpieszcza, pomaga w obowiazkach domowych, kupuje rzeczy bez okazji, pokazuje mi swiat, zabiera na wycieczki, to ze mozemy rozmawiac ze soba godzinami o pierdolach i nie tylko, nie wstydzi sie mnie, wszystkim o mnie opowiada, pokazuje moje zdjecia np w pracy :P chwali sie mna, broni mnie, uwielbiam w nim to ze tak jak i ja kocha zwierzeta Seks: jaknajbardziej na + Ilość najlepszych kumpli: 2, najlepsza kumpela 1 Ilość byłych kobiet: za duzo, ale wiem o wszystkich Był już poważnie zakochany: tak Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: za duzy - na oko 18-20cm Czy go kocham: TAK

Gość Nicol Szarpowski
i bardzo dobrze, że kazdy ma powyżej 15- dobrze trafiłyśmy!! Ale ja nigdy nie trafiłam małego, raz może mniej niż 15 ale bez przesady :P

Gość nynnt
Typ związku: nieformalny Czas znania: 6 lat Jego zawód: planista/urbanista Wygląd: Bardzo przystojny, a'la Zakościelny. Posiada mieszkanie, dom: TAK Samochód: TAK Nałogi: Brak Czego w nim nie lubię: brak Co w nim uwielbiam: doskonałe poczucie humoru, inteligencja, zaradność finansowa, przytulanki Dodatkowe plusy: mogę nim zaszpanować przed znajomymi Seks: Świetny!!! Ilość najlepszych kumpli: 3 Ilość byłych kobiet: jedna Stosunek do dzieci: chce mieć Długość gacha: 16 cm lub więcej Czy go kocham: TAK !!!!

Gość 98756hhh
rozmarynka- czemu chcesz zakonczyc?