Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kykty

Kto ma dwóch synów a najmłodszą córkę?

Polecane posty

Gość kykty

Mam pytanie techiczne. Czy majac 2 synów jest szansa na to ze 3cia bedzie córka. Podobno majac 2 córki sznsa na to ze 3ci bedzie syn to 92% a na odwrót 23% :):):) Czy faktycznie synowie po owulacji a córka 'zaraz' po okresie?

Gość 76736847382432
córka 3 dni przed owulką, ale ..... : 1)są kobiety ktorych jajeczko przyciąga TYLKO pleminiki z określonym chromosomem, czyli albo żeńskie albo męskie 2) są mężczyźni którzy produkują wiecej plemników zeńskich badz meskich 3) predyspozycje rodzinne i genowe 4) Mojej koleżance w tym roku urodziła się córka a ma dwóch synów więc zycze Ci powodzenia :)

Ja tam uważam, ze to czysty przypadek, ze majac 2 synow, jako 3. rodzisz dziewczynkę. Równie dobrze mogł sie urodzic chlopak. Byc moze moment staran ma znaczenie, aczkolwiek nasze proby splodzenia corki zaowocowały córką i ... synkiem :-D

Gość 76736847382432
do tej u gory: cieszyc sie na pewno cieszyc ale co to szkodzi ze marzy o corce skoro w domu ma 2 synow? puknij sie w leb moherze!

Gość djdffhtg
podnosze bo jestem ciekawa

CHYBIŁ -TRAFIŁ, moim zdaniem, a nie zadne tam planowanie plci poprzez pozycje,ilosci wczesniejszych synow, i jakies inne okultyzmy Wiec jak zwykle masz szanse 50/50

Gość nyftngrfd
:)

Gość Gnmkfrcr
Moja mama tak miała.

Ja mam na tym świecie 2 synów a 1 aniołka w niebie też synka więc u mnie się nie sprawdziło bo po 2 chłopcach 3 też chłopak może następnym razem :)

Gość uhyjrtg
mogę wtrącic słówko---- a ta córcia to sprzed owulki,po czy bez reguły i jest i wszystko :)

Gość jhuihuiergtget
up upup

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam :) 2 synów nastolatków i córcie 6 letnią :)

Gość guyuihuihjtig
Podnosze

Gość moja matka ma 3 synów
i mnie najmłodszą

Gość gość
Ja ma dwoch synów - 4.5 i 2.5 roku, chcieliśmy w wakacje postarać się o 3 a tu wpadka! Wczoraj dowiedzieliśmy się, że córka! Jeszcze do mnie nie dotarło :)

Gość gość
Niezle sie rozmnazasz widze...I do tego pewnie siedzi w domu i tylko kase roz******la którą mąż zarobi. Darmozjad myslący tylko o rozpłodzie. Bleee :/

Gość gość
A ty jak widze zazdroscisz ze do roboty musisz chodzic.

Gość gość
wg mnie jak jest dwóch synów tzn. ze facet może mieć przewage plemników męskich a co za tym idzie to i trzecie dziecko może być chłopiec

Gość gość
nie ma takiej regułu-po owulacji taka płec przed taka...ludzie sobie dorabiaja ideologie... ja sie kochałam kilka dni po okresie i mam chłopa nie mozesz zaplanowac takich rzeczy... ludzie jestescie z ciemnogrodu czy jak?

Gość gość
mam 3 synow. pierwszy planowany przez kilka dni w najbardziej płodne. nie zależało nam na płci. drugi syn po siedmiu latach 11 dc poprawiony 14 dc ból owulacyjny 13 dc wiec tez można przyjąć ze w owulacje . trzeci syn za 2.5 roku planowany zaraz po okresie na corke 10dc a ból owulacyjny yjny 14 dc . wszystkie dzieci planowane i udawało się przy pierwszym cyklu starań. albo mąż ma przewagę męskich albo ja przyciagam tylko facetow. a przy planowaniu córki w 10dc zazywalam jeszczę witaminę c i magnez żeby zakwasy ph pochwy a i tak się nie udało. mam 3 kochanych synkow moje marzenie się nie spełniło więcej prób juz nie bedzie na corke . 4 dziecko to jedynie wpadka taki maly prezencik od pana boga może kiedyś zaowocuje córka przed 40 ☺