Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa - studentka

Przytulanka na już!!

Polecane posty

Gość nowa - studentka

Nie chodzi o nic więcej, choc pewnie dziwnie to brzmi... ;) Jeśli jesteś teraz w Krakowie - czekam

Gość Boski Dżordż
Super sprawa - spotkanie na przytulanie się, pogłaskać po plecach, wlepić się w siebie, poczuć bliskość, dotyk, smyrnąć się głowami i tak trwać.

Gość nowa - studentka
dodam, że preferuję panów po 60-tce

Gość nowa - studentka
nie ładnie się tak podszywać! Boski -> strzał w 10

Gość Boski Dżordź
na koniec można pierdnąć, beknąć, rzygnąć i wyjść, bo chamstwa nie zniesę :(

Gość nowa - studentka
jestem bardzo łasa na emerytury przystojnych panów

nowa - studentka - chwycić się za ręcę, mocno ścisnąć. Pogłaskać dłoń paluszkami, pogłaskać po główce ... Podszywie dzięki = mój nick jest w cenie :classic_cool:

Gość nowa - studentka
A już miałam nadzieję ze ktos czuje to tak jak ja

Gość nowa - studentka
podszywko - sponsora szukałabym na innym portalu ^^

Gość nowa - studentka
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość nowa - studentka
A to racja - przyjemniej byłoby do tej, przy której serce mocniej bije... Kocham przytulanki i nic na to nie poradze, liczy się fakt przytulania

Gość nowa - studentka
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka przytulać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość nowa - studentka
Miło by było gdyby się taki trafił, ale jestem realistką, więc wystarczy, że będzie zadbany i przed 30 ;)

yyy, a skąd ten Twój minimalizm? Na ogół ludzie chcą dla siebie jak najlepiej, chociaż może on świadczyć o tym, iż liczy się dla Ciebie to, co najważniejsze, czyli bliskość, oddanie, wspólnota, jedność, wyrażająca się poprzez chęć poznania, bycia ze sobą, zrozumienia, wysłuchania.

Gość nowa - studentka
Boski --> nie uwierzysz, ale TAK, wlasnie tak! Od razu uprzedze podejrzenia - nie jestem brzydka, gruba, niesmiała ;)

No to w końcu dorosłaś do tego najważniejszego uczucia, do tego, które sprawi, że Twoje życie nabierze rumieńców. Nie będzie to młodzieńcza miłość, ale prawdziwa, ta najważniejsza, dzięki której będziesz w stanie stworzyć niesamowitą relację z partnerem :) ­ No ... jest takie małe "ale" - o ile spotkasz takiego, który myśli podobnie ;) ­ Czyli jesteś piękna, szczupła i śmiała? :P

Gość kuncuj
nowa studentka ja mam 19 lat i mam ochote przytulnac cie pasuje ;D? jestem przystojnych ciachem ;d

Gość nowa - studentka
Odpowiedz : tak! Problem w tym własnie, że poznaję mnostwo facetów - ale żaden nie mysli w ten sposob

Gość nowa - studentka
kuncuj - przypomnę Ci że się tylko dam PRZYTULIĆ, a Tobie to chyba nie wystarcza

Wszystko dlatego, że jesteś piękna, szczupła i śmiała, przez co wystawiasz się na celownik facetów, dla których kobieta jest trofeum, czymś, czym mogą się pochwalić przed innymi. Czyli roztyj się trochę, zaniedbaj a wówczas znajdziesz miłość swojego życia! ;) ­ No pewnie, że żartuję! - po prostu analizuj ich intencje, jak się z kim czujesz, kto może czego pragnąć, czy nadajecie na tych samych falach, a w końcu upragnione nastąpi :)

Gość kuncuj
podszywaja sie podemnie na innych watkach napisz nowa studentka na danek-tara@wp.pl pls :)

Gość kuncuj
wystarcza mi to :))))))))))) chce cie przytulic gdzie jestes podaj namiary a najlepiej gg/email ;d

Gość nowa - studentka
Boski - pomimo tego ze jestem bardzo młoda zdarzyłam sie juz bardzo zniechecic... ostatnio dochodzi do tego wlasnie ze spotykam sie z kims wlasnie tylko po to zeby mnie przytulił na dzien dobry i do widzenia... co z tego, ze fajnie sie gada, ze są przystojni... predzej czy pozniej wychodzi prawdziwy cel spotkan, mam tego dosc

Gość kuncuj
ja taki nie jestem plsss daj mi szanse :*

No, ale o co chodzi z tym prawdziwym celem? Przecież prawdziwy cel to nie jest "sex", bo przecież taki przelotny sex jest w sumie mało znaczący. Czyż nie piękniejsza jest bliskość z ukochaną osobą, z taką, którą dzieli się życie? = celem jest więź, dzięki której dwoje ludzie odda się sobie na zawsze.

Gość nowa - studentka
kuncuj - poczta!

Gość nowa - studentka
ich celem jest uzyskanie dziewczyny, która bedzie kiedy tego potrzebuja, sex swoja droga, moze to smieszne ale wlasnie dlatego mowie tu o przytulaniu! reszte zachowam wlasnie dla tego, który bedzie tego wart w moich oczach