Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zbłaz...

dziś na rozmowie o pracę nie wydusiłam z siebie prawie nic :(

Polecane posty

Gość t67i7i9879
Założę się że ten koleś to pewnie wyglądał jak pupcia niemowlaka, taki słodki metroseksualny typek a Ty pewnie nie masz gustu :)

pewnie gosc jest jakimś miejscowym przydupasem co na jego widok kazda babka mięknie, i o tym wiedzieli, więc dlatego tak gadali, nie stresuj się. Facet co pracuje w baku to ciota...

Teraz w wielu serialach są podobni, wymuskani do ohydy, zaczęłam oglądac bo mam teraz 20 kanałów ... :p M jak milosc i te inne, masakra, D jak dupa

SWoja drogą, na jakie stanowisko kandydowałas, że cie pytali co to jest bank???? :p

Gość t67i7i9879
No w Julii albo Hotel coś tam tam te przydupasy takie że sam nie wiem czy tam facet czy laska :D Wymuskane włoski lekki zarost, idealna marynareczka upięta do bioderek, wyglądają jak cipki a nie faceci a laski na to lecą

ja nie lubię takich ale nie byłabym obojętna gdyby był naprawdę ładny ale są takie co po prostu lubią taki typ natomiast jeśli i tak autorka się nie przejmuje że jej się nie powiodło to niech chociaż się cieszy że sobie na ciacho popatrzyła :-P :D

Gość v n.l mc;li
a moze zaczeli sie smiac, bo przyzwyczaili sie, ze kobiety tak na niego reaguja i tym razem kolejna stracila mowe, mysle ze tak wlasnie bylo, nie chodzilo bezposrednio o ciebie tylko o sytuacje

To, że masz wyższe wykształcenie musisz jeszcze udowodnić w pracy, wykazać się....jeśli na rozmowie w sprawie pracy zwracasz uwagę na wygląd rekrutującego cię jest śmieszne..... poważnie podchodzisz do pracy czy jaja sobie robisz z pracy?? co to była za uczelnia, skoro nauczyła cię takiego podejścia do rynku pracy?? śmiem wątpić że masz wykształcenie wyższe, bo nikt z tytułem magistra nie podchodził by do pracy tak nieprofesjonalnie......co ma wygląd rekrutującego do pracy?? myślę że nawet gdybyś dostała tą pracę, zostałabyś natychmiastowo zwolniona, bo pewnie wdałabyś się w jakiś idiotyczny romans...gratuluję podejścia do pracy....

Gość żaba nie posraj
się tu:O szanowna pani magister, która pewnie i tak nie ma szans na romans w pracy czy poza:D zluzuj poślady

Gość ŻABA MUSIALA SIĘ PODJARAC
PRZED SNEM