Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunia

blagam doradzcie

Polecane posty

Gość brunia

kochamy sie na maxa ale non stop klocimy zawsze z nim zrywalam i wracalam teraz on zerwal i nie chce powrotu. jaki ruch mi zostal. my sie naprawde kochamy

jak się tak naprawdę kochanie to dojrzejcie i nauczyciele sie ze soba rozmawiać. W zwiazku nie jest sie po to zeby grozić sobie zrywaniem co 5 minut. Ile macie lat?

Gość brunia
u nas jest troszke dziwnie jestesmy ze soba 9mcy. nie docenialam go i odrzucalam jego milosc bo za duzo jej mialam ale wcale tego nie chcialam tylko szastalam jego uczuciami bo myslalam ze zawsze mnie bedzie kochal a on zrobil ostre ciecie. on nawet teraz placze ale mowi ze tego chcialam. a ja to robilam bo bylam wczesniej w 6 letnim zwiazku z gosciem ktory mjie zdradzil i tak sie nastawilam i dalej zachowywalam w tym zwiazku

Gość brunia
ja go naprawde kocham

bo jesteście toksyczni lepiej to szybko przerwać i to już. jeszcze masz szansę na normalne życie, on też

Gość brunia
toksyczni?my sie naprawde kochamy

Gość brunia
nie rozumiem sprecyzuj

Nie, kochana. Wy się nie kochacie. To znaczy ty go nie kochasz - jesteś za mało dojrzała do miłości. Nie zakończyłaś poprzedniego związku. Przeniosłaś złe emocje ze starego na nowy. Tak, jak ktoś wyżej radził: rozstańcie się i układajcie sobie życie z innymi partnerami.

Gość brunia
masz absolutna racje. przelalam zle emocje na nowego.ale dopiero teraz zrozumialam u uwierzylam ze mnie kocha i ze nie potrafilby mnie zdradzic tak jak byly