Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robson85/

żałuje że doszło do seksu

Polecane posty

Gość Robson85/

właśnie wróciłem,a miałem zostać,,,kobieta piękna i w ogóle cacy po 3 mies. poszliśmy do łóżka i sorki(bo na pewno czytają to kobiety)nago była okropna ...wyobrażałem to sobie inaczej... myślałem tak... ,piękna jest jak na to że ma dziecko ale brzuch straszny,biust w miarę ale nie wiem jakoś te brodawki były na dole cycka... no i cipka też mało ciasna:o albo taka mokra była ...nie o to chodzi..chodzi o to że mój czar prysł:o kazałem kumplowi zadzwonić że niby muszę jechać po niego 50 km ,bo auto mu się rozjebało i poszedłem stamtąd! co jej jutro powiedzieć? kręci mnie ogólnie sex więc było ok,ale widać że ona to lubi tylko leżeć i mieć ciemne światło,,co mnie wkurwia bo jestem wzrokowcem

Gość benny hillka
to teraz pomyśli że ją wykorzystałeś debil!

Gość penetralnator32
jestes chujem. proste.

Gość Robson85/
idę w kimono napiszcie coś rano,,, zobaczę wasze rady,,, bo muszę się do niej odezwać i za chuja nie wiem co robić

Gość reeental00000
pokurwilo cie? pierwszy seks z zasady jest krepujacy szczegolnie dla dziewczyny, ktora ma dziecko! ona sie wstydzila bo to pierwszy raz idioto! to nie jest pijana kurwa z dyskoteki ktora wali co z nia zrobisz! to dziewczyna z klasa, ktora nie idzie do lozka z pierwszym lepszym! poza tym poczatki z nowym partnerem zawsze sa marne bo nie znacie swoich cial itd. jestes debilem, sorry.

Gość aabbccddee.,.,f
Słuchaj no idealnego ciała po porodzie się spodziewałeś? ehh od 3 miesięcy się z nią spotykałeś.. to tylko po to żeby ją przelecieć, stwierdzić, że nie ma ciała jak miss Polonia i ją olać? ehh przykro stwierdzić ale dość pusty z Ciebie typ...

Gość Robson85/
Nie wykorzystałem ,ale tak się nie da!zrozumcie to jak prezent na zewnątrz ładne opakowanie jestem zafascynowany cieszę się jak głupi z prezentu nie mogę się doczekać odpakować,a jak już odpakuje to nie jest to co sobie wymarzyłem ,sami wiecie jaka jest reakcja na coś co się nie podoba,,,mam udawać? ile wytrzymam? Najgorsze jest to że czekałem jak głupi na swój prezent

Gość reeental00000
no olej ja bo szkoda dziewczyny, znajdzie kogos kto ja bedzie szanowal i dla kogo bedzie najpiekniejsza nawet po 3 porodach. a ty zostaniesz sam zonaczysz. wszystko w zyciu wraca.

Gość Robson85/
kurwa nie zasnę żyłem marzeniami i wierzyłem że mam swoja królową ona jest z klasą babka tak jak ktoś napisał dużo przeszła jej maż nie żyje sama z dzieckiem nie miała nikogo 2 lata,zaufała mi i co kurwa mać zrobić?udawać? nie życzę nikomu tego! najgorsze jest to że nie wstanę rano szczęśiwy jej czar prysł jak bańka mydlana kumpel mówi że jestem popierdolony ,ale tak jak pisałem,nie tego oczekiwałem ! jestem zjebany idę spać.

Gość ciekawe czy ty jestes idealny
twój kumpel ma rację a do tego jesteś skurwielem!

Gość zycie jest okrutne333
nic na sile - jesli ci nie odpowiada to trudno, rozne cechy i przymioty ludzi interesuja i na roznych im zalezy wiec jelsi uwazasz, ze to utrudni wam zycie to lepiej spotkac sie z nia jesczez kilka razy a potem sie rozstac. Nie dawaj jej znac ze chodzi o jej piersi czy brzuch bo bedzie jej zwyczajnie przykro. P.s. nie ma kobiet ozieblych sa za to pozbawieni umiejetnosci lozkowych faceci :)

Gość ja nie zbędny
Racja skończ to np. za miesiąc rób to czego ona nie lubi może ona zakończy?:) a i nie mów nic o jej wyglądzie ,tak jak ktoś ci tu doradził:)

Gość jako prawdziwy mężczyzna...
powinieneś mieć to w dup_ie i szukac czegos lepszego po za_ruchania. Trzebabyło rzucic jej stara stówke (taka z ludwikiem warynskim). jakby zapytala dlaczego stara stowka- mowisz-stara dupa-stara stowka!

kobieta zmienia się po poradzie. Tym bardziej że większość traktuje ciąże jak wakacje od dbania o ciało. i zgadzają się na standardową procedurę- czyt. nacięcie krocza (efekt = wiadro między nogami). Nie ma się co męczyć, jeśli dziecko nie Twoje.

Gość krikritter
jakas niespojnosc jest w tym, co piszesz. bo skoro jej cialo jest takie okropne, a ona woli po ciemku, to jak je widziales? poza tym skoro jest takie okropne, to chyba lepiej nie widziec? a najlepsze juz bylo stwierdzenie, ze sex i tak byl OK, bo lubisz. idz sie wal kolo z takim prowo :D

Gość krikritter
kaliban :D:D a co ty mozesz wiedziec o nacinaniu krocza? standarowa procedura jest taka, ze jak krocze na skurczu nie zostanie naciete, to zostanie rozerwane. a po nacieciu jest zszywne, i efekt po moze byc bardziej korzystny niz przed. taka prawda panie "znawco" :D:D

Gość dfgrtgst
babka z klasa a wybrala sobie takiego fiuta jak ty?? ktory wyslawia sie jak dres z pod monopolowego...

Gość ale gość z niego
ma facet małego kutasa i myśli że to kobieta za "luźna" heheheh przyzwyczaił się do własnej ręki i teraz z każdą będzie niedobrze.

Gość alicja asdfghjkl
Naprawde sa jeszcze tak beznadziejni faceci ? Echhh...

Gość Gtfdgjnvona
Naprawde jest wielu takich facetów . . . Sama nie raz słyszę jak mój brat , koledzy , wypowiadają się o kobietach , opowiadają sobie jak je wykorzystują , co miały nie tak itd. i wiem że jak im się coś nie podoba to jest nie do przeskoczenia dla nich . . potraktuj ta kobietę delikatnie , nie zostawiaj jej dzisiaj bo się domyśli o co kaman , będzie jej zajebiście przykro , wiele już przeżyła więc nie potrzeba jej więc przykrości , upokorzeń . Nie zachowaj się jak samolubny skurwysyn , potraktuj ja łagodnie i pamietaj że wyzadzone zło wraca z podwójna siłą ! Jestem w podobnej sytuacji jak twoja kobieta tylko że spotkałam i pokochałam dużo gorszego skurwysyna , upokorzył mnie maksymalnie i zostawił mnie za raz po nie udanym sexie , później chciał wracać ale to inna bajka pewnie nie miał co pukać . . . Tak mnie on tym upokorzył , że od prawie roku jestem załamana , nie wychodzę z domu , odcielam się od łudzi , rozpamiętuje co zrobiłam złe , katuje się ćwiczeniami choć obiektywnie oceniając moje ciało jest ok . . . Eh nie zrób jej tego co mój facet zrobił mi

Gość nikola**
Robson85/ oj gdybys zobaczył moje cycki i brzuszek (koleżanki mi zazdroszcza,w szatni)no bo jak na mój wiek-super

Gość emnillka
malo ktory facet jest szczuplym adonisem o pieknej twarzy i super zębach - typowy polak to grubas niemyty spocony z cuchnacym oodechem i fatalnymi zebami bo ich nie myje

Gość Silene
No jak czujesz wstręt to nic z tego nie będzie. Tylko rozstań sie z nią kulturalnie.

Gość Robson85/
Gadałem z nią dzisiaj,mam wpaść do niej po pracy kurwa jakoś ten tydz. wytrzymam do kogoś tam----tak lubie sex!!! widziałem ją przy normalnym świetle w kuchni podszedłem od tyłu do niej sciągnąłem jej bluzke a potem stannik całowałem po szyji i ona sie do mnie obróciła mialem duzo momentow by to widziec,ale nie ukrywam bylem podjarany i jakos mi to nie przeszkadzalo w danej chwili,potem poszlismy do pokju i ona zgasila swiatlo,,zapalila nocną lampkę...juz wiedziaem ze jest zle

Gość Migotka:D
emnillka- zgadzam sie w 100%:) Jest taki a wymaga od kobiety zeby byla miss swiata 2013:D Żal mi takich facetów:D

Gość Silene
A może uda Ci sie wykręcić nadmiarem pracy i wtedy sposób rozluźnisz relacje? Głupia sprawa, bo ona tak czy inaczej przeżyje traumę i domyśli sie że to chodzi o seks i jej ciało. Będzie cierpiec ale zrób to tak, żeby cierpiała jak najmniej. Nie wiem, może zrób z siebie skurwysyna, może odegraj jakąś scenkę żeby nakryła Cię z inną kobietą. Chyba to nawet lepiej zniesie niż jak sie domysli, że nie podobało ci sie jej ciało...

Gość Alibaba:P
A co z tym jej brzuchem jest nie tak? Co ma rozstepy czy co? Wogole zalezy Ci na tej kobiecie czy tylko czekales kiedy pojdzie z Toba do lozka? Ja troche nie rozumiem kobieta strasznie Ci sie podoba, ma niby okropny brzuch i cos tam z jej piersiami ale odnioslam wrazenie ze bardziej chodzi ci o zgaszone swiatlo w sypialni niz o jej wyglad. Zastanow sie tez nad tym ze zostawisz to kobiete ok ale kiedys znajdziesz inna ona urodzi ci dziecko i tez bedzie miala brzydki brzuch i za grube nogi. Co wtedy? Zostawisz bo ma rozstepy bo Twoj czar prysnie ze nie jest juz modelka? Dorosnij czlowieku!!!!!

Gość raumarike
typowy polak to brzucholec -nawet juz nastolatek a nie adonis z reklamy

Ty oczywiście piękny jesteś :D A ja myślę, że babka zdaję sobie sprawę, że nie jest doskonała i dlatego chciała po ciemku i była mało aktywna :P Kup jej śliczny koronkowy gorsecik, pończoszki - będzie przykryte to i owo, ona się bedzie czuła seksi, a Ty będziesz widział tylko to co jest ładne :D

Gość Alibaba:P
Polscy faceci a przynajmniej 95% sa beznadziejni. Maja wilkie brzuchy, brudne paznokcie, nie doczyszczone buty, zolte albo czarne zeby lub calkowity ich brak, sa nie domyci, zarosnieci, wygladaja jak by chlali cala noc wstali rano i tak wyszli na ulice, wiekszosc sie nie myje codziennie tylko raz na 3 dni, nie chodza do fryzjera itp. Wiec dlaczego wymagaja od kobiet zeby byly szczuple, z ogolonymi nogami, pieknie pachnace, ze sliczym makijazem, najlepiej w sukience i szpilkach? Dajcie najpierw cos od siebie a pozniej wymagajcie. A Ci adonisi z reklam to zazwyczaj nie Polacy:)