Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Gdy on trzyma dystans...

Polecane posty

Gość wedrujackusloncu
No raczej tez sobie nie wyobrazam znajomosci (bo nie nazwe tego zwiazkiem) opartej jedynie na seksie. Wiec mowimy o tym samym, ale innym jezykiem najwyrazniej.

Gość samasamasamasama
no tak :-)

Gość Silene
Witajcie :) samasama - życzę Ci abyś znalazła tego odpowiedniego :). Mam wrażenie że ludzie boją się ogólnie zaangażowania, deklaracji, boją się rozmawiać otwarcie o uczuciach. sama widzę po sobie, jemu zawsze podkreślałam, że nasze spotkania do niczego go nie zobowiązują, żeby czuł się wolny. I wyszło jak wyszło.

Gość badz dzielna Silenko
Hej laski! Jak u Ciebie Silene? Odzywal sie? Jak sie czujesz? My od wczoraj jestesmy oficjalnie para, nie potrafie mu odmawiac niestety.

Gość do bądź dzielna Silenko
jak do tego doszło?

Gość annazhallu
A to czym byliscie dotad? FF?

Nie wiem czym bylismy, oficjalnie kolegami, a nieoficjalnie tez od jakiegos czasu kochankami. On nie dazyl nigdy do seksu czy nawet pocalunku, choc widzialam, jak na niego dzialam, nawet sie odsuwal jak siadalam blisko, az w koncu go uwiodlam i od tego momentu zaczal sie dystansowac a nawet traktowac jak wroga czasem, co mu nie przeszkadzalo oczywiscie seksic sie ze mna. O uczuciach nigdy nie rozmawialismy, ale na pewno widzial, ze nie jest mi obojetny. Wczoraj wyszlam z paczka do klubu, on tez byl, ale nie zamierzalam z tego powodu rezygnowac z zycia towarzyskiego. Postanowilam sobie traktowac go jak powietrze, on tez nie szukal ze mna kontaktu tylko flirtowal z laskami, wiec i ja sobie nie zalowalam i tanczylam z jakimis facetami. Jeden byl wyjatkowo natretny, pewnie pomyslal, ze skoro postawil mi drinka to juz jestem jego i zaczal sie przystawiac. Nagle przyszedl on z niewesola mina i powiedzial tamtemu, zeby sie odczepil od jego kobiety, tamten zapytal, czy to moj facet, potwierdzilam, przeprosil, a on powiedzial, zebym nigdy wiecej tego nie robila i mnie pocalowal nie zwazajac ze ktos moze zobaczyc. Nie rozmawialismy wiecej i wrocilismy osobno, ale chyba moge uznac, ze jestesmy para, prawda? Korci mnie, zeby zapytac, o co mu tak wlasciwie chodzi i czemu mnie czasem tak strasznie traktuje, ale moze kiedy indziej. A moze nie bedzie potrzeby:)

Gość niezle niezle
rece opadaja :D

Gość annazhallu
Hej, Ty sobie chyba zarty z nas stroisz? :D:D

Co? Nadinterpretuje? Byc moze, ale pierwszy raz nazwal mnie swoja kobieta, milo mi sie zrobilo :D

Gość do bądz dzielna Silenko
skoro jesteś jego kobietą to czemu podrywa inne i czemu poźniej nie bawiliście się razem?????

Gość czy ty jesteś nienormalna??
on jest klasyczny przykładem psa ogrodnika!! gdyby facetowi zależało, nigdy w życiu nie pozwoliłby na to, żebyś wracała sama z klubu :O ty jesteś chyba niedorozwinięta. on tobą kręci jak chce.

Wracalam z kolezankami, chodzilo mi o to, ze sie nie wprosil na noc do mnie.

jesteś żenująca, serio. a potem zdziwienie, że faceci traktują laski jak wory na spermę.

Dlaczego tak piszesz? Zalezy mi ja nim, czy to takie straszne?

Gość agusiawrozu
Powiem Tobie, iż bardzo się z Tobą cieszę. I jakie macie plany na dzisiaj i na jutro? Weekend powiem Tobie, że sprzyja pogłębianiu więzi między zakochanymi osobami :) Powodzenia Tobie życzę:)

nie, straszne jest to, że zależy ci na nim mimo, iż jemu nie zależy na tobie.

Gość annazhallu
Jestes jak ta plastelina w jego dloniach :D

agusia, powiem Tobie, że masz deficyt intelektualny chyba :D

Gość annazhallu
Ale zabawny top :D:D

To prawda z ta plastelina, ale czy mu nie zalezy tego nie bylabym taka pewna. I tak zostaje mi czekac na jego kontakt, bo skasowalam numer :)

Gość annazhallu
Oj dozuje Ci siebie dozuje... Calkiem jakby byl zakochany na zaboj i mu zalezalo ;)

i tal będziesz czekać, aż się zorientujesz, że jesteś już podstarzała, a on i tak nie będzie twoim oficjalnym facetem, mężem, ojcem dzieci :D

To zle, ze czekam, az on okresli nasza relacje, powie, co czuje? Ja sie z wyznaniami wyrywac nie zamierzam i tak za duzo pierwszych krokow zrobilam, inaczej pewnie bylibysmy jeszcze na stopie kolezenskiej, o ile w ogole bysmy sie widywali sam na sam:D A jak nie on to inny, zreszta dobrze mi samej

Gość annazhallu
Ale juz nie jestes sama, od wczoraj. Jak sie czujesz w parze? Lepiej czy gorzej niz w pojedynke?

Dobry zart:D

Gość annazhallu
No w koncu przyznalas sie, ze robisz sobie jaja :):classic_cool:

Mysl co chcesz, ale ja jestem dobrej mysli :)

Gość annazhallu
:classic_cool:

Gość silene
Hej dziewczyny :) ja nie czekam, zyje sobie i jestem szczesliwa :). jutro mam gosci, wiec gotuje pysznosci :). Staram się nie myśleć o tej znajomości. On jest miłym człowiekiem, na którym można polegać, byłoby mieć cudownie mieć takiego kolegę, mężczyznę oczywiście też, ale skoro on nie chce, to nie. Bądź dzielna Silenko - jesteście razem? To wspaniale, ale czy oprócz jego postawy w klubie potwierdził to jeszcze jakoś? Odezwał się? Zaprosił Cię gdzieś?