Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

auto ankieta

Polecane posty

Gość taka jedna sobie lala
1. Czy lubisz seks w samochodzie? Tak 2.Czy onanizowałaś się kiedyś w samochodzie?Nie 3.Czy uprawiałaś seks na masce samochodu?Nie 4.Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem? Mie 5.Czy zdarza Ci się prowadzić bez bielizny?Nie 6. Czy całujesz nieraz swojego partnera podczas jazdy?Tak 7.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ręką?Nie 8.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ustami?Nie 9.Czy dałabyś partnerowi stopy do całowania podczas jazdyNie

1. Czy lubisz seks w samochodzie? -średnio, wole na masce;) 2.Czy onanizowałaś się kiedyś w samochodzie? tak 3.Czy uprawiałaś seks na masce samochodu?tak 4.Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem?nie 5.Czy zdarza Ci się prowadzić bez bielizny?zdarza 6. Czy całujesz nieraz swojego partnera podczas jazdy?zdarza się 7.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ręką?bywało 8.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ustami?bywało 9.Czy dałabyś partnerowi stopy do całowania podczas jazdby?bywalo i tak:S

Gość ;,Zullus:?
Woman:) i bardzo ładnie:) nie lubisz w samochodzie? za ciasny?:)

Gość karola_ona
1. Czy lubisz seks w samochodzie? Tak 2.Czy onanizowałaś się kiedyś w samochodzie? Pewnie 3.Czy uprawiałaś seks na masce samochodu? Nie 4.Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem? Nie 5.Czy zdarza Ci się prowadzić bez bielizny? Latem tak 6. Czy całujesz nieraz swojego partnera podczas jazdy? Tak 7.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ręką? Tak 8.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ustami? Tak 9.Czy dałabyś partnerowi stopy do całowania podczas jazdy? Hmm...nie wiem

Gość gtrhy6
1. NIE 2. NIE 3. TAK 4. TAK 5. NIE 6. NIE 7. NIE 8. NIE 9. NIE

Gość kasia... i tyle!
1. Czy lubisz seks w samochodzie? 2.Czy onanizowałaś się kiedyś w samochodzie? 3.Czy uprawiałaś seks na masce samochodu? 4.Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem? 5.Czy zdarza Ci się prowadzić bez bielizny? 6. Czy całujesz nieraz swojego partnera podczas jazdy? 7.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ręką? 8.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ustami? 9.Czy dałabyś partnerowi stopy do całowania podczas jazdy? o skopiowałam!:P to jedziemy:) 1. tak 2. nie 3. nie 4. w nocy na parkingu ale nie przed supermarketem 5. nie mam prawka 6. jak kto inny prowadzi 7, 8, 9 patrz punkt 6.

Gość kasia... i tyle!
stóp mi żaden nie lizał ale pytałeś czy bym się zgodziła? pewnie tak. jakby go to rajcowało to czemy nie? chyba że bym jakis łaskotek nieprzyjemnych od tego dostała:D

Gość kasia... i tyle!
aaa i wróć ręką robiłam podczas jazdy(siedzielismy na tylnym siedzeniu) prowadził kto inny. z lodem cie wprowadziłam w błąd. to nie było podczas jazdy.

Gość kasia... i tyle!
zwłaszcza jakbym nie była do końca trzeźwa:D co mi się dość często zdarza:O

Gość kasia... i tyle!
taksówkarz. jarało nas, ze się trochę gapił;)

ja swojej byłej całowałem stopy w czasie jazdy ( prowadziłem). Z tyłu siedziała jej koleżanka, która miała niezły ubaw... :)

Gość kasia... i tyle!
a to az takie niesamowite? przecież to nie był nawet seks tylko ostre macanki i moja ręka w jego gaciach. a taksówkarz był spoko chłop. tyle że się tam pod nosem usmiechał. to było w nocy po wyjściu z iprezki w klubie:)

Gość kasia... i tyle!
no to juz niebezpieczne zabawy. mnie zycie miłe.:) nie lubię brawury podczas jazdy. w łóżku to co innego ale też mam granice. np jakies siki, kupy:O komnpletnie mnie nie interesują dobra muszę leciec:)

kasia: akurat wtedy jechaliśmy wolno, ruch był mały, więc to nie było zbyt niebezpieczne, ale mocno nakręcające...