Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiejesteśmykobietki

zostawiałm dobrego faceta

Polecane posty

Gość kamil1997jgora
weźcie to w drugą stronę. Jedzie facet z dziewczyną na wesele i dziewczyna mówi - napij się kochanie, ja Cię odwiozę do domu. No nie bez sensu? Coś jak sprzątanie domu przez faceta

Gość kamil1997jgora
Dokładnie - nie ma tak że faceci są czarno biali. Albo mazgaj albo bokser. Z jednej strony granicą jest szorowanie podłogi, z drugiej przemoc fizyczna czy zdrada. Faceci między tym i tym są najlepsi dla kobiet. Ale to już niech one się wypowiedzą same.

Czyli co, ja jestem nienormalny chyba jakiś bo pomagam w domu żonie, sprzątam i robię jej w weekendy śniadanka? Dodam, że uważam się za faceta z twardym charakterem i silną osobowością, co nie przeszkadza mi umyć okna na święta. Nie mam też problemów z techniką czy pieniędzmi a z odkurzaczem se polatam. To może skończę z tym i co raz walnę wiąchę do rodziny, będę macho :) Chyba przez to sprzątanie jej odwala i ciągle siedzi na necie. Naprawdę, "Baby są jakieś inne".

Gość magalaga
zdrowy facet Mysle ze twoim problemem jest niski iloraz inteligencji jesli nie potrafisz przyswoic i zrozumiec wypowiedzi kobiet w tym temacie

Myślę, że mam sporo ponad Twój bo potrafię używać klawiatury, a Ty masz z tym problem. Zastanawiam się tylko, czy nie jestem za dobry, bo może się znudzę i może warto przestać się starać ?

Gość miesiąc temu
ktoś tu napisał słusznie. skrajności nie są dobre. szarości tez potrafią być "jakies". i tu nie chodzi o przesadne dbanie o kobiete już nawet. Jak się z kims wiążesz to chcesz być z ta konkretną osobą, z jakiegoś powodu. nie można robic z siebie durnia i zmieniać się na siłe, zmuszać do rzeczy na które się nie ma ochoty, żeby tylko jej się podobało. roznice zdan i charakterów sa bardzo potrzebne, zmuszają do kompromisów, zmiany poglądów. Ja przez ten cały czas bycia z nim, nie miałam nawet jednej okazji żeby pojsc na kompromis. nawet kino.. ja lubie strzelanki, filmy akcji i horrory. najlepiej jak jest dużo krwi i połamanych kosci. on wolał s-f za którym nie przepadam. w kinie mowie: ok idzmy na Prometeusza, bo pewnie CI się będzie podobał. a on z przerażeniem w oczach (takim jakbym mu co najmniej robila krzywdę) mowi, ze nie bo wie ze nie lubie SF. tlumacze, ze nie ma znaczenia, bo wiem ze on lubi i mogę obejrzeć. Suchajcie on się prawie popłakał przy kasach blagajac mnie żeby na to nie isc. Ja po prostu nie umiałam z kims takim funkcjonować. bo to było tak jakby był zaprojektowanym robotem. w tym pseudo związku w ogole nie było jego. był jakiś twór i ja. Ja potrzebuję faceta do czegos więcej niż koszenie trawy i dawanie orgazmów, bo z tym sobie swietnie radze sama. Przytłaczało mnie to, bo wiem ze mam bardzo silny charakter, potrzebuje kogoś kto będzie stanowił dla mnie wyzwanie, inna opcja nie wchodzi w gre. uczepiliscie się tego sprzątania, jakbyście w ogole nie zrozumieli o co mi chodziło. w domu jest podział obowiązków. jestem w 100% za równouprawnieniem.