Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia13062

yasminelle a ciaza

Polecane posty

Gość kasia13062

witam mam pytanie biore tab anty yasminelle biore je regularnie co do minutu czasami mi sie zdazy ze wezme po 10 albo po 30 min jak zapomne i mam problekm kocham sie z mezem nie czesto raz moze dwa razy na miesiac i podejrzewam ze moge byc wciazy dwa razy moze trzy razy zmieniualm na yaz tak miesiac po miesiacu bo u mnie w aptece akurat braklo tych tab i dala mi zamiennik na yaz te same skladniki a zle gdzies sie czuje w czoraj wymiotywalam i odczuwam takie male bolesci wbrzuchu jak na okresw jesli mozecie napiszcie prosze

Gość kasia13062
prosze napiszcie cos bo niewiem co o tym mysl;ec czy mam sie obawiac najgorszego

No ale co z tego,że zamiast yasminelle wzięłąs yaz- dokładnie ten sam skład i jeżeli nie pomyliłaś schematu przyjmowania (różnią się to jest ok.) I nie musisz łykać tabsó co do minuty- stała pora wystarczy.

Gość kasia13062
czyli co moge podejrzewac ciaze czy nire bo niewiem a w yaz sa naklejki takie zeby przykleic wiuec przyklejam z niedzela a w yasminelle tez biore od niedzieli poi tej 7 dniowej przerwie nap mi prosze