Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka...

chciałabyś faceta który w wieku 29 lat jest prawiczkiem

Polecane posty

Gość bagietka...

??

Ja pierdole co wy z tymi prawiczkami i dziewicami? co to za roznica? dla mnie nie ma zadnego znaczenia czy dziewczyna uprawiala seks czy nie!! Przeciez to nie o to chodzi w zwiazkach ehhhhh co z ludzie

Gość a czemu nie?
jeśli jest zaradny, przystojny, da się z nim pogadać .. sexu mozna się nauczyć w jeden miesiąc

Gość 3131313131
ja mam 31 i nadal nic ale nie chce byc z kobieta i nigdy to nie nastapi z facetem tym bardziej i prosze mi tego nie proponowac

Gość prawiki są tutej
Taki to pewnie nie będzie chciał mieć już dzieci. Olać takiego!!

Gość 3131313131
nie jestem autorem

Gość ryszard kloszard
tym ktorym prawiki nie przeszkadzaja sa na 100% dziewice, bo zadna normalna kobieta, ktora uprawiala wczesniej sex i czerpie z tego przyjemnosc nie pokusi sie o lozkowego niedorajde, ktory konczy zanim zacznie

Gość ryszard kloszard
a jak ktos wytrzymal 29 lat to i tak juz nie potrzebuje kobiety skoro cale zycie jechal na recznym

Gość offerma
"Naprawdę jesteś żałosny! Ja mam 35 lat i jestem prawiczkiem. Twój wynik w prawictwie jest słaby." 123 słabo kolego. ja mam 37 lat i jestem prawiczkiem :D

"chciałabyś faceta który w wieku 29 lat jest prawiczkiem" a musisz od razu przyznawać że jesteś prawikiem ? :O mozesz dopiero przyznawac jak już bedziecie razem

Gość właścicielka_mieszkań i młyna
"a musisz od razu przyznawać że jesteś prawikiem ? mozesz dopiero przyznawac jak już bedziecie razem" x co za roznica przyzna czy nie, i tak bycie w lozku z takim to niewypal! Mialam takiego co sie nie przyznal a w lozku sie wydalo, nie musial nic mowic, padaka totalna!!!!!!!!!!!!!

pewnie ze tak jesli jest przystojny , podoba ci sie, a nawet jestes w nim zakochana to nic lepszego nie moglo ci sie przytrafic.. tym bardziej ze skoro jest prawiczkiem to przynajmiej wiesz ze chce byc oddany jedynej kobiecie bo gdyby tak nie bylo to dawno by ruchal na prawo i lewo a tu prosze.. :)

Gość unnkmc
"pewnie ze tak jesli jest przystojny , podoba ci sie, a nawet jestes w nim zakochana to nic lepszego nie moglo ci sie przytrafic.. tym bardziej ze skoro jest prawiczkiem to przynajmiej wiesz ze chce byc oddany jedynej kobiecie bo gdyby tak nie bylo to dawno by ruchal na prawo i lewo a tu prosze.. " x to z pewnoscia napisala dziewica, bo zadna zdrowa kobieta nie wiazalaby sie z prawikiem, ktory konczy po minucie, zeby chcialo jej sie znosic wieczne porazki faceta i tymbardziej uczyc go czegokolwiek. No moze jezeli sama ma 17 lat i dopiero tez sie uczy w tych kwestiach to moze byc, ale na 100 nie dojrzala kobieta, ktora ma swoje wymagania, takze startujcie do nastolatek

"Jeśli jest zaradny, przystojny, da się z nim pogadać .. sexu mozna się nauczyć w jeden miesiąc" Jasne. I taki facet przez te wszystkie lata laski by nie miał. Naprawdę dobre ... :D ­ "a musisz od razu przyznawać że jesteś prawikiem ? mozesz dopiero przyznawac jak już bedziecie razem" ­ Racja. Panna nawet nie da się frajerowi dotknąć (jeśli w ogóle) przed 30-stą z kolei randką więc będzie czas na wyznania :D ­ "skoro jest prawiczkiem to przynajmiej wiesz ze chce byc oddany jedynej kobiecie bo gdyby tak nie bylo to dawno by ruchal na prawo i lewo a tu prosze.. " ­ Nie. Po prostu żadna go nie chciała, głupia kobieto :D

Te dziewczyny co to nauczą, pokażą takiemu facetowi to bajka dla nieudaczników aby nie rezygnowali. Taaa uważajcie bo traficie na taką Buhahahaha! Coś jak z Yeti; niby wszyscy o tym słyszeli ale jakoś nikt nie spotkał.

Mogłabym. Nieużywany czysty towar :D

Gość a idzcie wy wszyscy na jakieś
kurwy,co wam wisi,skoro tak bardzo to ciąży( to nie są chwalebne rozrywki i ostateczność raczej),ale żeby tak debatować o tym,zamiast po prostu wziąć kolegów i pobawić się z kurwami,skoro to wam tak ciąży,co za żenada

Gość a idzcie wy wszyscy na jakieś
co wy tak o tej kwestii rozprawiacie,zamiast wyluzować i się pobawić

Gość faustyna z lichenia
"Nieużywany czysty towar " x lepszy uzywany i sprawdzony, niz nieuzywany bezuzyteczny zwis, to tak jakby miec pieniadze, ale nie miec gdzie ich wydac, po co komu fujara jak wlasciciel nie potrafi jej uzywac

Gość nesz
"po co komu fujara jak wlasciciel nie potrafi jej uzywac"   mi do sikania potrzebna jest

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Chcesz usłyszeć jak jęczę albo jak mam mokro ? Mam na imię Martyna i 21 lat, moją fotkę znajdziesz na http://www.sextelefon.top/ .Musisz do mnie zadzwońić i wtedy się zabawimy tak na maxa że tryśniesz gorąca spermą .

Gość gość
Wolalabym meska dziwke za meza!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Zapraszam do rozmowy ze mną, na pewno się nie zawiedziesz, zrobimy wszystko o czym tylko marzysz, zadzwoń, jestem Beata znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/