Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddssde

Chciałybyście miec taką sylwetke ?

Polecane posty

Gość agaaagg
tak

Gość ghrrrrrrr
widać tylko nogi ale i tak wiem, że marzę o takiej figurze :(

Gość ieriuwy7432re87whd
ja jestem szczuplejsza:D i co! mi sie tam podoba:D

Gość gghhgghhgghhhaha
nie,dlaczego ma mi przejechac tramwaj miedzy nogami:D

Gość szenk
nie, ale chciałbym mieć dziewczynę o takiej figurze :classic_cool:

Gość trele morele30
codziennie o tym marze. Wiele mi nie brakuje ale okazuje sie ze to niewiele baaardzo ciezko osiagnac.

Gość jamerra
zawsze chciałam miec taka lukę między nogami , bardzo mi sie to podoba

Gość mam taka figure bez najmniejsz
ego wysilku ,ale co z tego skoro morda zjebana :)

Gość niuqaoj
Chyba wszystko jest lepsze do tego co mam, więc tak, chciałabym mieć taka sylwetkę.

Gość brednie i tyle
A mi się nie podoba

O jakiej sylwetce tu mowa skoro wkleiłaś tylko kawałek nóg? Może jednak chodzi o tę szparę między nogami? Nie chciałabym. Nawet nie wiadomo jak u niej z cyckami. 🖐️

Gość gotikooo
tak

Ja NIE chciałabym takiej figury... kiedyś jak byłam baaardzo chuda to miałam właśnie takie nogi i taką szparę między nogami, teraz przytyłam - oczywiście nie za dużo, nogi mi się nie zacierają :P - ale ta szpara w końcu zniknęła i teraz wygląda to ok

gghhgghhgghhhaha nie,dlaczego ma mi przejechac tramwaj miedzy nogami - Dlatego, że będzie ci dobrze. Wreszcie poczujesz wielkiegi, twardego jak stal i czerwonego między nogami :P🖐️

Nie , bo to jakis kosciotrup. Cos takiego facetom sie nie podoba. Wygladasz jak Anna Guzik w tym swoim nowym programie kulinarnym :P wyglada jakby z Oswiecimia uciekla i przez to jest neiwiarygodna z tym swoim "gotowaniem"

Gość jigojag
"Nie , bo to jakis kosciotrup. Cos takiego facetom sie nie podoba" A skąd możesz to wiedzieć? Ja jestem facetem i jak najbardziej taka "figura" a raczej poziom chudości mi się podoba. Najczęściej takie rzeczy słyszy się od grubych i zakompleksionych kobiet, które chyba chcą się dowartościować w ten sposób :D

jigojag, jesli podoba Ci sie cos takiego to prawdopodobnie jestes kryptogejem :( bo normalny facet lubi kobiece ksztalty - pupka , uga fajne a nie jak zapalki i przegroda miedzy nogami :D smiech an sali. Popatrzcie na Liszowska ona to ma fajna figure a nie jakis 16-letni chlopak jak na zdjeciu :D

Gość jigojag
Tak to sobie tłumacz :D Od kiedy to tłuszcz jest wyznacznikiem kobiecych kształtów? kiedy kobieta jest szczupła to widać przecież wcięcie w talii i wydatne biodra, skąd pomysł, że to musi być pokryte tłuszczem żeby wyglądało kobieco? Chyba same sobie tak to tłumaczycie. Najlepiej czyimś kosztem się dowartościować i zgrabne kobiety porównywać do facetów. Przecież tak jest łatwiej niż samej się wziąć za siebie. A tekst z Liszowską to już w ogóle mnie powalił, skoro jej wygląd jest dla Ciebie autorytetem to proszę bardzo, upodabniaj się do niej o ile już tego nie zrobiłaś ale dobrze na tym nie wyjdziesz. I jak już coś to liszowska ma bardziej męską figurę. Zero talii, wygląda jak klocek, tylko cycki ją ratują.

jigojag, ten link z Lisza to jest zdjecie zrobione zaraz po ciazy wiec ma prawo wygladac " bardziej przy kosci" ale teraz jest laseczka jak talala. Nikt mi nie wmowi, ze facet hetero lubi wieszaka bo wiem, ze tak nie jest.

Gość jigojag
"Nikt mi nie wmowi, ze facet hetero lubi wieszaka bo wiem, ze tak nie jest" To wmawiaj sobie lepiej, że facet, który nie gustuje w grubych babach musi być kryptogejem :D W końcu zawsze takie przeświadczenie w pewnym sensie ochrania. Inaczej czyjś świat mógłby legnąć w gruzach :D I jeszcze raz zapytam o to samo. Skąd wiesz, że faceci wolą grube? Bo tak powiedzieli? A co mieli powiedzieć? Weź schudnij kobieto, zacznij się ruszać i przestań tyle żreć? Dla dobra obydwu stron mówi się inaczej.

Gość znowu 10 osób pisze..,,
nie klikać w zdjęcie z liszowską jest tam wirus !!! malware. może to byc program łapiący adresy ip a może jakiś trojan.

Gość znowu 10 osób pisze..,,
dla ew. niedowiarków https://www.virustotal.com/url/0f83d85a3a222f16765cb1dbbcc9b3d22bd31047db0868424acded84d436f13a/analysis/1353535667/ jak ktoś ma symanteca to może kliknąć cofnie go i pojawi się komunikat nie wiem jak z innymi programami ale jak ktoś jest "niewtajemniczony" to niech lepiej nie klika na ten link nawet jak ma program do ochrony.

Z moich wielu znajomych mam jednego (szwagra), który lubi kościotrupy. Ogólnie faceci z moich okolic (ogólnie MAZURY) lubią dziewczyny, które mają tyłek. Sama od mojego M usłyszałam parę słów kiedy schudłam, a muszę przyznać, że sama bym sobie co nie co odjęła...