Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapo30

niemcy...jak wam sie zyje....

Polecane posty

Gość gość
Tak sobie tłumacz bo jest dokładnie na odwrót. A w ogóle to idź stąd przebrzydła, Polska świnio. Won! Do twojego obeszczanego PGRu. Tam jest twoje miejsce i twoja kultura. Precz świnio!

Gość Madziolencia
Prosiłam by nie pisać z mojego nicku - widać nie czyta ta osoba ze zrozumieniem . Która wypowiedzi jak przeczytałam - zero . Idę na forum gdzie można z ludźmi porozmawiać a czytam epitety niewychowanych nastolatków ( bo jeśli jesteście dorośli to gdzie rodzice popełnili błąd w waszym wychowaniu ? Gdzie kultura wypowiedzi ? NIE MA ) SZanuje jeśli ktoś pisze że DE mu nieodpowiadające bo język be , bo historia jaka przeszliśmy jest dla niego ważna i źle się by czuł w tym kraju , szanuje jeśli ktoś nie zgadza się z poglądami Niemców , z tego co zauważyłam z rozmów specyficzny kraj ..mh Ale żeby obrażać ? I to w dodatku wy siebie nawzajem , Polak Polaka no kurde

Gość Madziolencia
Puszczam dzis smierdzące bąki po grochówce. Uwazxam ze DE to syf, wszedzie multi kulti , tusiace imigrantow i uchodzców, jeden chcial mnie zaciagnac w krzaki nawet....choc mysle ze moze by mi sie spodobało mhmmmm......sa tacy przystojni a ja brzydka, moze to szansa na męza?

Gość malgos3
Na emigracji mimo, że więcej się zarabia to zazwyczaj jest ciężko, szczególnie jak zostawia się w PL rodzinę. Jakbyście potrzebowali wsparcia psychologa, to zawsze można umówić się na wideo spotkanie ze specjalistą. Wiem, że w klinice psychomedic umożliwiają takie konsultacje. Może ktoś będzie zainteresowany to zostawiam namiary.

Gość OnaM
Dnia 25.06.2018 o 15:46, Gość malgos3 napisał:

Na emigracji mimo, że więcej się zarabia to zazwyczaj jest ciężko, szczególnie jak zostawia się w PL rodzinę. Jakbyście potrzebowali wsparcia psychologa, to zawsze można umówić się na wideo spotkanie ze specjalistą. Wiem, że w klinice psychomedic umożliwiają takie konsultacje. Może ktoś będzie zainteresowany to zostawiam namiary.

Ja korzystałam u nich z takich online spotkań i polecam. Wszystko jest normalnie, tylko w sumie stres mniejszy. Oni pracują 7 dni w tygodniu więc w weekend tez mozna sie umowic na takie spotkanie z psychologiem online. malgos3 zapomniała podać namiarów to ja podaje nr do nich: 22 253 88 88 .