Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z moją nerwicą

Z nerwicą wegetatywną - lepiej do neurologa czy psychiatry?

Polecane posty

Gość z moją nerwicą

Każdy mówi co innego, jedni do neurologa inni do psychiatry. Mąż po ciężkiej chorobie również mial nerwicę i lęki, objawy podobne do moich (poza przyspieszonym biciem serca, i bólem w okolicy serca gdzie najpierw trafiłam z tym do kardiologa ale badania wyszły w porządku). Do którego lekarza powinnam się wybrać? Dodam, że mąż jak był u neurologa i przez jakiś czas stosował leki od niego to objawy ustały więc myślę o tym by pójśc do neurologa ale z drugiej strony inni twierdzą, że powinnam iść do psychiatry i nie wiem już gdzie w koncu.

Gość z moją nerwicą
up

Gość Gonda
Do psychologa,ale musi byc dobry z doświadczeniem

Gość lesia254
Z tego co wiem,,, nerwice wegetatywną b.dobrze leczy się bardzo dobrymi naturalnymi tabletkami. Napisz lub zadzwoń gdzie mieszkasz.Polecam badanie komputerowe na tle komórkowym prowadzi lekarz medycyny naturalnej w Oleśnicy / Wroclawia.kontakt; 694954933

Gość Metoda Dr.Volla
a słyszałaś o teście obciążeń organizmu? muszą występować u Ciebie przyczyny nerwicy wegetatywnej, a dzięki takiemu badaniu dowiesz się jakie konkretne patogeny u Ciebie występują. Mogą to być bakterie, grzyby, roztocza, jakiś wirus. Później wskazana jest terapia, dzięki której można szybko i skutecznie pozbyć się "nieproszonych gości". przesyłam stronę internetową dla zainteresowanych www.mcpz.pl www.instytutvolla.pl