Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_24.....

Nagle po 2 tygodniach milczenia się odezwał.

Polecane posty

Gość młoda_24.....

Jestem nie doświadczona w temacie, dlatego pytam na forum. Jak odebrać to gdy facet którego znam miesiąc nagle milknie, więc ja też się nie odzywałam, nic a nic i on się po 2 tygodniach odezwał. Pisał, dzwonił. Zrozumiał coś czy gra?

Gość dissolved girl
A jak wyglądała wasza znajomość? Była czysto koleżeńska, czy miała znamiona czegoś więcej?

Gość abe44
cholera go wie! Albo ma cię w d.. i jak mu się nudzić zaczęło to sobie przypomniał. Albo się zastanawiał bóg wie nad czym ,albo czekał na sygnał od ciebie, albo, albo, albo. Napisz co to za znajomość, czy wcześniej pisał, dzwonł, co wogóle między wami było??? bo na razie to za mało info na gdybanie.

Gość młoda_24.....
Wcześniej było to niby koleżenstwo, ale z podtekstem, myślę,że on też nie weidział jak ja się na to zapatruję. Czuło się, że wisi coś w powietrzu.

Gość młoda_24.....
Wcześniej gadaliśmy co dziennie przez gg, czasem przez tel.

Gość abe44
znacie się miesiąc. Dwa tygodnie się nie odzywa czyli przez pierwsze dwa się odzywał??? Czy jak to było niby czuć???

Gość abe44
no to skoro wcześniej gadaliście a potem 2 tygodnie ciszy to raczej nie ma o czym marzyć...

moze mial duzo na glowie, jakas prace, nauke, zaliczenia na studiach,a teraz ma wiecej czasu i stesknil sie za toba

Gość młoda_24.....
Przez miesiąc było dobrze, ja sam nie wiedziałam, czy chce się z nim spotykać czy też nie, czasem odmawiałam spotknia. A gdy już mieliśmy się spotkać on nagle zamilkł.

Gość abe44
co ma być to będzie. Daj sobie na wstrzymanie i zobaczysz. Odmawiałaś to mógł sobie pomysleć, że nie jesteś zainteresowana. Nikt nie lubi dostawać kosza i to jeszcze pod rząd kilka razy. A próbowałaś się sama do niego odezwać???

Gość młoda_24.....
Nie, nigdy nie odzywałam się pierwsza, zawsze on. ale w końcu zgodziłam się na spotknie, a on zamilkł na dwa tygodnie, więc stwierdziałam , że mnie olał i się nie odezwałam. Aż tu nagle sam się odezwał. Aja już sama nie wiem, bo skoro tak bardzo chciał się spotkać, to dlaczego jak się zgodziłam to mu się odwidziało.

Gość abe44
weż nie analizuj. chcesz tego facete to idz na to spotkanie i zobaczysz co będzie. Spodoba ci się ( i jemu) to będzie kolejne. A jak nie to nie. jak nie spróbujesz to nigdy nie bedziesz wiedziała i zostana ci jedynie domysły. Bez sensu.

Gość inComplete
cieżka sprawa stwierdzić co mu sie stało..może mu sie nie nadrzuciałs?? wiesz co ja kiedys tez sie 1 nie odzywałam z takim chłopakiem z którym pisałam ale kiedy on troche sie oziębił w stosunku do mnie to ja sama napisałam ale w dalszym ciagu był zimny wiec odpusciłam..jesli ktoś nie powie Ci wprost to sugestii może być milion..a jak sie odezwał to co napisał??

Gość młoda_24.....
Napisał, Ze przeprasza, ze się nie spotkaliśmy i czy się jeszcze spotakamy?

Gość młoda_24....
up, up

Gość abwg
Kolejna ksiezniczka. Sama sie pierwsza nie odezwie, wiec nie dziwic sie, ze facet odpuszcza, a pozniej wlasnie powstaja takie watki na forum. Mowimy ksiezniczkom NIE!

Gość shaker100
bez watpienia nie ugodzila go strzala amora. moze w ciagu tych 2 tygodni inna dupeczke.

Gość shaker100
*testowal

mial inna a Ty bylas w zapasie z tamta nie wysz;lo wiec teraz chce odnowic kontakt

Gość młoda_24....
Teraz już sama nie wiem, jedni piszą, że testował inni, że ma inną laskę która go olała i teraz się odzywa. Ale mi nakręciliście. Może jakiś facet się wypowie.

Gość facetnazawolanie
W ciagu miesiaca spotykal sie z Toba i z inna. Po miesiacu mial wrazenie, ze ta druga jest lepsza niz T. Wiec skonczyl pisac itd. z Toba. Po 2 tygodniach jednak okazalo sie, ze albo ta druga nie jest taka fajna, albo ona stwierdzila, ze on nie jest taki fajny. Ich znajomosc dobiegla konca. Wiec uderzyl znowu do Ciebie.

Gość młoda_24....
Ok, ale czy jest sens dalej to ciągnąć? Czy dawć drugą szanse? Wcześniej, żadne deklaracje nie padły, tylko niby jako koleżeństwo to było, nie oficjalnie myśle, że oboje czuliśmy coś w powietrzu. Wiesz ja sobie myśle, że on się zdziwił mega jak zamilkł i ja również się nie odezwałam, i może to dało mu do myślenia, ale sama nie wiem.

Gość facetnazawolanie
Raczej odpuscil druga laske, a nie ze Twoje milczenie dalo mu do zrozumienia. Jesli facetowi zalezy na babce to jej milczenie ma w duszy, wiesz? Tylko wali drzwami i oknami do niej. No nie spinaj sie. Umow sie z nim. Niczym nie ryzykujesz przeciez. Zwlaszcza ze sexu chyba nie mieliscie.

Gość młoda_24....
Nie nie było seksu, ale wiesz ja już mam do niego teraz takie negatywne nastawienie, bo skoro to tamta była tą dla której się starał, a mnie miał gdzieś, to jaką mam pewność, że teraz mnie nie będzie mial w nosie, albo jak tamta sie nagle odezwie to moze znowu mnie oleje.

Gość facetnazawolanie
Pewnosci nie bedziesz miala nigdy. Zrob jak Ci serce podpowiada.

Gość młoda_24...
Zobaczę co zrobię, bo już mnie on denerwuje.

ja tez tak miałam podobnie jak ty.tyle ze facet nie odzywal sie do mnie nawet z miesiac czasu ale to inna sprawa..cos tam popisalismy i cos mu sie nie spodobalo i zamknal sie nie pisal z miesiac czasu jak wspomniałam wczesniej...jakiez bylo moje zdziwienie kiedy sie odezwał..bylam mocno zszokowana...i ja tak pomysłalam: pewnie szuka jakiejs glupiej naiwnej kretynki...wtedy bylismy na etapie kolezenskim..zobaczyłam ze zalezy mu na jednym..a teraz tez utrzymuje z nim kontakty ale czasami..zobaczyl ze ja "taka" nie jestem i dal spokoj..jedynie tylko tako pogadamy,pozartujemy,posmiejemy sie..mi sie wydaje ze tak dlugo sie nie odzywal bo pewnie mial dziewczyne jakaś..a teraz sie odezwał bo sobie przypomniał ze jeszcze ty jestes to czemu nie..radziłabym uwazac..

Gość młoda_24....
Wiecie co już bym sobie głowy nie zawracala, tylko, ze on wcześniej zabiegał o spotkanie, a ja jakoś nie mogłam się zdecydować, dlatego teraz pytam czy mógł się zniechęcić, czy chciał mi coś pokazać. Bo ja serio nie okazywałam mu zainteresowania żadnego, zero tel, sms, nic.

Gość młosa_24
Hej, może ktoś się jeszcze wypowie.