Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka29:)

Po cichu marze o pierscionku:-)

Polecane posty

Ale nie wiem czy się go doczekam,nie naciskam...:-) Raz powiedziałam czego chce, raczej dałam do zrozumienia,,, i...... Ciagle czekam.........

Gość bbibbi
doczekasz sie;)

Gość klawy zenek
nie chcialas namietnego flirtu zenonem to teraz cierp :)

Gość perlissa
ja już czekam 3 lata i już raczej się nie doczekam, wszystkie w moim otoczeniu się doczekały, tylko nie ja, trudno takie życie...

Gość bbibbi
no bo 21 sie zbliza:D masz 29? to pewnie juz jakis 1-2 miałas pierscionki;)? a to nie jets temat na sluby i wesela? a jaki chcesz wklej foto;)?

Perlisa... U mnie w niedługo tez bedzie 3 lata. Młoda juz nie jestem, on zresztą tez,,,czas szybko leci, ale nie potrafię i nie CHCIALABYM aby oświadczył się pod moim naciskiem i broń boże kiedyś mi mi to wypominał. Ale bardzo bym chciala juz dostać pierścionek:-)

Gość klawy zenek
chcialem tez zaznaczyc iz jak jestes rokujaca to w razie czego sluze pomoca :) podrawiam.Zenon :)

moze facet nie mysli o Tobie powaznie? Znam taki przypadek. Para byla ze soba 8 lat, ona czekala i czekala, az w koncu poznala goscia, za ktorego wyszla po roku znajomosci i teraz maja pieknego bobasa i jest git

Gość Atabe833
Ja czekałam 6 lat, tyle że nie naciskałam bo mój facet 4 lata młodszy. Chciałam, żeby sam na to wpadł i się w końcu doczekałam. Udawałam bardzo zaskoczoną;)

Gość brunetka29:-)
Jej ja tez tak chce:-)

Gość brunetka29:-)
Ale mam nadzieję ze nie bede musiala czekać aż 6lat;-) wiem ze on mnie kocha,juz tyle dla mnie zrobil...między innymi wybaczyl moj błąd:-) jest kochany,bardzo bym chciala dostać ten pierścionek:-)

Gość Mistrzzzzzzz
"między innymi wybaczyl moj błąd" czyli puściłaś się z innym i on ci ma jeszcze pierścionek dać. Ludzie nie wierze, że na świecie są jeszcze tacy frajerzy.