Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikimoto

Co sądzicie o takiej figurze?

Polecane posty

Gość Kikimoto

Wzrost - 167 Budowa: duże piersi, 70 DD/F, wyraźnie widać wcięcie w talii. Trochę tłuszczyku na brzuchu i biodrach, ale dramatu nie ma :) biodra trochę szersze, pua=pa kształtna, nie płaska i nie bardzo wystająca. Nogi dopasowane do reszty, ani za chude, ani za grube. Wagi nie znam.

Gość kajdziorek
:/ żal

Gość arinika23
ok

Gość Znawtze
Im wieksze za mlodu, tym dluzsze na starosc🖐️

Gość ajdap999
ok

Gość .wredna jędza
70F to wcale nie są duże piersi. 95cm na obwodzie to dość przeciętnie powiedziałabym, zwłaszcza, że pod piersiami jest ok.70-75cm., a więc różnicy na obwodach jest zaledwie ok. 20cm.

Gość Justinaa009099
Się wypowiadają... te z miseczkami "a" czy tam "b" które zazdroszczą ;) spoko figurka wynika z opisu :)

Gość oto co sądzę
ohydna maciora, gdyby było inaczej wrzuciłaby fotkę, a nie opis :O dziękuje za uwagę, dobranoc 😴

Gość Justinaa009099
haha no i następna sfrustrowana zazdrosna łajza :D

Gość hemli linko
70DD to są piersi MAŁE. Albo masz kompletnie źle dobrany stanik.

Gość Kikimoto
Foty nie mam, bo to nie moja figura :P Ale widziałam tą osobę nago i zapewniam, że z piersiami ok ;) pytam, bo ostatnio zaczęła pomrukiwać, że jest za gruba i chce schudnąć, a mi się wcale tak nie wydaje...

Gość nie moge sie zalogowac...
wredna skąd te 95cm? ludzie idźcie do sklepu (ale nie pobliski bazar) tylko firmowego typu triumph,atlantic i poproście o stanik 70E 70F :O i powiedzcie czy to duzy biust ja mam pod 70 a w biuscie 89 i staniki 70e,65f biust mam sterczący i zapewniam ze nie jest jakiś wieelki

Gość Kikimoto
Czy ona ma źle dobrany stanik, to nie wiem. PRzytaczam to, co mi wiadomo. Od siebie dodałam, że duże, bo mi na takie wyglądają.

Gość .wredna jędza
Skąd? Ze standardowych rozmiarówek. Miseczka F przy obwodzie 70 to w zależności od firmy od 91 do 98cm.

Wiesz, jak się ma wklęsłe A, to każdy inny się wydaje wielki :) ja noszę 65 F (może mam pecha w tych sprawach, ale trudno mi taki dostać...) i też nie mam niczego nie wiadomo jak wielkiego. Figurę nawet podobną do znajomej autorki ;)

Gość hemli linko
wredna jędza, 70F to stanik na ok. 75 cm ściśle pod biustem i 93-94 w biuście. Nie wiem, jaka firma ma tak skopaną rozmiarówkę, żeby miska 70F mieściła biust 70H -70I....

wredna jakie 95 jakie 98 gdzie ? 70F to 70cm pod biustem i jakieś 90cm w biuście :D o czym ty piszesz kobieto

Gość .wredna jędza
A triumph i atlantic to nie firmowa bielizna, mają cholernie nieściśliwe obwody (no, może niektóre pojedyncze modele są udane). Dobre firmy to Panache, Freya itd. Z polskich - Konrad, Milena, Ava - choć z tą ostatnią też trzeba uważać na ściśliwość.

O, napiszcie więcej o firmach, ja chętnie poczytam. Nigdy nie mam czasu na jeżdżenie i szukanie w nie wiadomo jakiej ilości sklepów, więc chętnie pojadę do przetestowanego sklepu.

Hm no chyba nie kupowałaś w triumphie konrada tam mają...to nie jest SAM triumph

Hm no chyba nie kupowałaś w triumphie konrada tam mają...to nie jest SAM triumph

Hm no chyba nie kupowałaś w triumphie konrada tam mają :O i inne marki...to nie jest SAM triumph no ale pewnie wg ciebie nadal nie firmowy

Wymiary znam :) szukam sprawdzonych sklepów, bo jak na złość, gdzie nie pójdę, to akurat nie ma. A jak jest, to ja wtedy nie mogę. Fatum... :D A przeliczę się na pewno, choćby i z czystej ciekawości :)