Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikimoto

Co sądzicie o takiej figurze?

Polecane posty

Gość hemli linko
Ale to jest rozmiarówka angielska, i tam obwody powinny być oznaczone jako 30, 32, 34 etc. albo miseczki być przeliczone na polski (bo albo się przelicza jedno i drugie, albo nic) ;) Kyu, zapraszam na forum Lobby Biuściastych, na blog Stanikomania, na stronę Balkonetka. A dobre sklepy są wynotowane tu: http://stanikowamapa.prv.pl/

Gość .wredna jędza
Fakt, w triumphie kupiłam dwa razy, baaardzo nietrafione zakupy, więc przeniosłam się do sklepów z fajnymi brafitterkami. Inna sprawa, że musi przejmować Cię mój los, skoro trzy razy wysyłasz to samo, ale nie martw się o mnie, buziaki :D

Gość hemli linko
A do ciebie ile razy trzeba pisać, żeby dotarło, że triumph koło dobrego sklepu nigdy nawet nie stał?

Gość nie moge sie zalogowac...
hemli a ty to do mnie? Hehe :D nie wiem z jakiego forum biusciastych się urwalas, hihi tak dla mnie triumph to bardzo dobry sklep :D super biustonosze a najbardziej polecam SPORTOWE!!! W ŻADNYM INNYM SKLEPIE NIE ZNAJDZIESZ LEPSZYCH

Gość hemli linko
:D:D:D:D:D:D Żart miesiąca na kafe :D

No żart :D tez tak o tobie myslę. Nie jesteś sama hahaha

Poczytaj sobie choćby o tym ze prawie 90proc chirurgow plastycznych po operacji piersi zakłada właśnie staniki sportowe triumpha. A wiesz czemu? Bo są jedne z najlepszych :D no ale ty taka madra chyba powinnaś to wiedzieć

Gość po co sie pytasz
jak widać, że sama jesteś zachwycona tą figurą. Jak na mój gust to ta osoba jest za gruba, jak już ktoś pisze "trochę tłuszczyku, ale dramatu nie ma" to znaczy, że jest grubaskiem :D

Gość hemli linko
"90proc chirurgow plastycznych" nie ma zielonego pojęcia nawet o rozmiarach piersi, a co mówić o biustonoszach... Poza tym co innego stanik pooperacyjny, a co innego taki na co dzień, mający naprawdę spełniać funkcje biustoNOSZA a nie opatrunku.

Gość Kikimoto
Pisząc to, miałam na myśli, że jak się złapie w palce to widać, że coś tam jest, ale patrząc ogólnie to nie ma dramatu :P ot co. Ale za Twoją opinię też dziękuję, każda jest ważna

Gość tragedia taka beka
a te cycory obleha