Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......boti.

Ukradłam wczoraj buty w sklepie...

Polecane posty

Gość .......boti.

dziwnie sie czuje... Tzn nie wyniosłam ale byla przecena tych z lata resztki, a ja kupiłam zimowe, zmieniłam pudełko... Zamiast 369zł zapłaciłam 99

oooo to dobre "promo" było :) a tak w ogóle to na co liczysz zakładając taki temat?

Gość jestemzpluszu
To intrygujace, bo w kazdym sklepie obuwniczym przy kasie buty sa wyjmowane z pudla celem dokonania ogledzin. 🖐️

Gość jestemzpluszu
I jeszcze powiedz, ze kupilas kozaki w pudelku z butow letnich :D 🖐️

Gość .......boti.
nie kozaki tylko normalne polbuty, raczej caloroczne. Było duzo ludzi w sklepie i przy kasie, laska nie zauwazyła innej naklejki na pudelku. W razie czego powiedziałabym ze takie juz bylo. To juz moj drugi raz, kiedys kupujac spodnie oderwałam metke tanszych i doczepiłam do drozszych, zaoszczedziłam prawie 100zl

Gość .......boti.
no i nic, tak pisze bo jade do pracy i nudzi mi sie

Gość ;,;,;,;,
Jesteś zwykłą złodziejką... Teraz ta dziewczyna ze sklepu , jak bedzie remanent, odda różnicę w cenie butów. Wstydź się ZŁODZIEJKO!!!!!

Gość sd6788900
statystyka mowi ze polacy okradaja sklepy na 1,5 mld rocznie:D

Gość to bardzo dziwne bo w każdym
sklepie sprawdzają przed nabiciem na kase wszystko co jest w pudelkach , nawet kremy czy pasty do zebów

Gość jestemzpluszu
Jasne, jakby laska za lada w dzisisejszych czasach miala polegac jedynie na naklejce na pudle to... chyba ze to byl jej pierwszy tydzien w pracy. Kurde, jakie glupio prowo lansujace zlodziejstwo.

Gość gtyhuji
niby sa te superzabezpieczenia kamery ale polacy kradna na miliardy zł-polak potrafi

Gość roksianka....
kurwiisko pracuje a kradnie, jeszcze rozumiem jakbym nie miala pracy i butow na zimę ale ty szmato pracujesz i jeszcze kradniesz?

Gość hyujik
kapitalisci krwiopijcy prywaciarze skurwiele bezlitosnie wyzyskuja pracownikow- za gówniana pensje - np czytalam o robotniacach ca zarabija 900 zł i o ekspedientce co zarabia 1200 zł a musi tyrac 12 godzin dzennie- od kradziezy w miejscu pracu -kapitalista nie zbiednieje

Gość skillaaa
ziemia obiecana wiecznie zywa-nic dziwnego ze zdesperowani ludzie bezrobotni lub slabo zarabiajcy i dzieci z biednych rodzin kradna -im sie to przyda a krwiopijca nie zbiednieje