Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace1

PEELING, jak to u was jest?

Polecane posty

Gość versace1

hejdziewczyny! mam pytanie- jak czesto robicie peeling calego ciala i twarzy? takie pytanie z tad, ze czytalam o balsamach brazujacych i dziewczyny pisaly, ze po dluzszym stosowaniu itd itp skora robi sie ciemna. tylko, ze przy regularnym peelingowaniu "zafarbowany" naskorek sciera sie wiec nie moze byc coraz ciemniejszy. a moze peeling wystarczy robic raz na kilka m-cy?

Gość Perw mobilna
Na pewno do słownika ortograficznego powinnaś zaglądać częściej niż robisz peeling.

Gość versace1
ej MOBILNA tu nie ma bledow ortograficznych tylko pisownia bez polskich znakow. poza tym pisze szybko a nie jednym palcem tak jak ty:D

Gość Cotodajeludziom
Owszem, sa bledy, przypatrz sie dokladniej. A co do pytania, to musisz robic peelingi ok. 2 razy w tygodniu, zeby skora ciemniala rownomiernie. Tam gdzie warstwa rogowa grubsza, tam ciemniej, a skura sama z siebie nie zluszcza sie idealnie rownomiernie.

Gość Cotodajeludziom
Skora, nie skura :D oczywiscie. Przyganial kociol... :D

Gość versace1
tobie peeling 1-2 razy w tyg. takze 1-2 razy w tyg nakladam balsam brazujacy. i caly czas jestem taka sama a nie ciemniejsza;). aby byc ciemniejszym mam nakladac balsam ale sie nie kapac (balsamowac nie umyte cialo?)

Gość Perw mobilna
"Z tad"-faktycznie, nie ma polskich znaków, tępaczko. :o

Ja np chodzę do Sauny w Termach Rzymskich!! Tam zaś są seanse a jeden z nich to Piling solny z olejkami eterycznymi i sokiem z świeżych owoców. Po nagrzaniu ciała w saunie rozdaje się taką zapachową sól i naciera nim cale ciało. Po takim pilingu skóra robi się gładka jak u niemowlaka!!!

Gość Cotodajeludziom
Balsam dziala glebiej niz to, co zluszczasz peelingiem. A poza tym to nie samoopalacz, takie balsamy sa do codziennego uzytku, wiec nie dziw sie brakiem efektu. Nakladaj np. co 2. dzien (zeby nie smierdziec). A moze masz balsam z bardzo mala iloscia tej substancji odpowiedzialnej za brazowienie skory?

Gość versace1
MOBILNA kazdy ma prawo do bledu. ale ie kazdy sie tak dnerwuje slyszac prawde. wskazujacym od prawej czy lewej reki piszesz? uzywam LIRENE do ciemnej karnacji. i nic. a ktory balsam jest mocniejszy?

Gość Cotodajeludziom
Ja od dawna nie uzywam takich rzeczy, ale pamietam, ze Ziaja Sopot bardzo dobrze dzialala, szybko byl efekt widoczny.