Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkd88fffg

CZY ZEBY BYC POLICJANTEM TRZEBA MIEC STUDIA SKONCZONE.?BO TATA SIE KLOCI ZE TAK

Polecane posty

Gość kkd88fffg

ja juz nie wiem sama tata mowi ze na bank studia musi miec policjant w szczytnie czy gdzies skonczone chlopak kolezanki jest sierżantem i mlodziutki jest i podobno zarabia sporo kasy ale z tego co wiem on nie ma studiow raczej wiec jak on jest sierzantem ?:( juz zglupialam

Gość asddddddddd
na szkolke poklicyjna. np. do szczytna czy slupska.

Gość cubus
oczywiście, że nie :o policjanci to często półinteligenci. porozmawiaj z kilkunastoma to się przekonasz. chcąc iść do policji, zdajesz kilka egzaminów. te teoretyczne nawet po necie krążą, są na naprawdę żenującym poziomie. w porywach to taka matura+przyuczenie do zawodu.

Gość sasanka z mielna
w szczytnie to jest wyższa szkoła oficerska a nie szkołka:D jak masz mature to sie zgłoś na rekrytację i poowdzenia :D

Gość kkd88fffg
a dlaczego wiec kolega jest sierzantem a nie ma studiow?

Gość Stary Policyjny Pies
Żeby być policjantem musisz chłopie przedewszystkim dobrze pałą napierdalać i pić wódkę z chłopakami z komendy. Nic więcej ci niepotrzeba 🖐️

Gość powiem i ja....
nie trzeba mieć wyższych studiów żeby zostać policjantem wystarczy szkółka ....tylko po takich szkółkach to zazwyczaj zwykłym stójkowym jesteś a po skończeniu studiów zaczynasz pracę już ze stopniem oficerskim np podkomisarz a Twój kolega może dostał zwyczajnie awans

Gość myślę że dla zwykłego
krawężnika to matura wystarczy, chociaż jak patrzę na poniektórych to powątpiewam, że oni po maturze :)

Gość fryjuyjyt
Z mojej miejscowości jest koleś który pracuje w Policji od 8 lat i nie ma nawet średniego wykształcenia ani matury, jest po szkole zawodowej. W policji pracuje od 8 lat jako zwykły patrolowiec/ulicznik.

Gość sasanka z mielna
sierżant to stopień zawodowy czyli awans :) najpierw byłm posterunkowym potem starszym posterunkowym a teraz sierżantem :D

Gość wvwewv
Nie trzeba studiów. Starczy matura kiedyś chycba było coś takiego, że po jojsku brali za zgodą komendanta bez matury.

Gość gość
Nie trzeba matury ,wystarczy wykształcenie średnie czyli skończona szkola średnia matura nie jest wymagana.Widomo że mając wyższe wyksz.ma sie więcej punktow w rekrutacji ale to tyle.

Gość gość
nie trzeba matury, wymagane jest minimum średnie

Gość gość
Nie prwada że po szkole wyszszej sie zostanie podoficerem,bo to jest szkoła dla funkcjonariuszy czyli dla osob które juz sa w policji i studiują,po niej mogą mieć awans itp ale zawsze zaczyna sie od najnizszego stopnia.