Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek 1988

Mój dziadek sypia z moim facetem

Polecane posty

Gość Jarek 1988

jestem gejem, mój dziadek również - ma 62 lata, ostatnio przyprowadziłem do domu swojego narzeczonego, wypiliśmy winko i likier a potem uprawialiśmy namiętny seks przy muzyce, wstałem rano poszedłem do pracy a partner został w łóżku - wcześniej zrobiłem mu śniadanie (2 jaja na miękko), kiedy wróciłem wcześniej z pracy mojego partnera nie było u mnie w pokoju, zacząłem go szukać, naraz z garderoby dziadka - sypia tam, poczęły dochodzić dziwne dźwięki, nadstawiłem ucho i rozpoznałem orgazmiczne jęki moich dwóch najbliższych osób, zamarłem, nie spodziewałem się tego, poczułem się obustronnie zdradzony, wróciłem do pokoju i wypiłem neospazmine, następnie zasnąłem, obudziłem się w środku nocy - zrobiłem kupe i wypiłem kefir Bakoma, do rana nie mogłem zasnąć, dzisiaj nie idę do pracy, leżę i rozmyślam, nie odbieram telefonu od mojego faceta, dziadkowi powiedziałem przez drzwi spierdalaj, to wszystko w głowie mi się nie mieści dlatego postanowiłem się z wami tym podzielić :(

Gość prawiki są tutej
A ten nocny stolec to był taki bardziej miętki czy twardawy, proszę odpowiedzieć bo to istotne dla sprawy.

Gość a takie tam
Podejrzewam, że ten kefir Bakoma był przeterminowany - dlatego problemy ze snem i opuszczony dzień w pracy. Trzymaj się, weź kilka pastylek węgla leczniczego - powinno pomóc.

Gość czy wszystkie Jarki są
pierdolniete ??