Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azapytamsoebie...

pisze tu ktoś prace maturalne?

Polecane posty

Gość azapytamsoebie...

czy warto się tym zająć? duzo zlecen jest? i jaka kasa? bo z tego co widze, to konkurencja jest ogromna.... ile czasu zajmuje napisanie takiej pracy maturalnej?

Gość IMO12361
jeden wieczór :classic_cool:

Gość karri
ja nie miałam napisanej pracy maturalnej i miałam 20 punktów. Co prawda źródła na których pisałam czytałam kilka razy i wypisywałam sobie tylko myślnikami argumenty. Uczyłam się dzień przed i całą noc, nie spałam na ósmą matura była :p Pisanie zdanie po zdaniu jest bez sensu bo znam osobę, która miała chyba pół roku przed pisaną pracę i to jeszcze z pomocą korepetytora i po samym rozwinięciu zacięła się bo zapomniała zdania i zdała na minimum, bo panika ogromna :o

Gość gość
trzeba być naprawdę debilem,żeby nie umieć samemu pracy maturalnej napisać.

Gość Witajcie maturzyści
Mam na imię Joanna. Jestem dyplomowaną nauczycielką języka polskiego. Od kilku lat pomagam przy tworzeniu prezentacji maturalnych. Wszystkie prace napisane pod moim kierunkiem zostały wysoko ocenione. Kompletna prezentacja, indywidualnie dopasowana do potrzeb zamawiającego, zawiera: - tekst wypowiedzi do zaprezentowania przed komisją (zwykle 5 stron) - bibliografię z podziałem na literaturę przedmiotu i podmiotu, - plan wypowiedzi (konspekt) -kartę cytatów -na życzenie przykładowe pytania egzaminacyjne lub inne materiały dodatkowe (reprodukcje obrazów, teksty utworów itp.), prezentacja power point (płatna dodatkowo) Czas realizacji: w zależności od tematu pracy oraz terminu, w którym jest zamawiana- ok. 3-7 dni. Koszt: od 70 zł. Pomogę Ci napisać pracę maturalną na każdy temat. Szybkie terminy. Profesjonalnie! Kontakt: twoja.matura@op.pl

Gość gość
Ja pisałam o 5 rano przed maturą i dobrze mi poszło. Tak naprawdę to ta "praca" nie wymaga nie wiadomo jakich umiejętności a już wydawanie kasy żeby ci ktoś napisał to kompletna głupota.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281