Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia1617

kolor sukieneczki

Polecane posty

Gość klaudia1617

Dziewczyny, w sobotę idę na wesele kuzynki mam kilka sukienek nie moge sie zdecydowac. Powiedzcie mi czy o tej porze roku-listopad wypada ubierac takie kolor jak łososiowy/ rozowy. Takie "letnie "kolory...jak myslicie? najbardziej do mnie przemawiaja takie ciemniejsze olory np mam taka ciemno turkusowa, ale lubie ta łososiową i nie wiem...

Gość do autorki........,
urzekla nas twoje historia wypierdalaj

Gość wdkjhehkjqe
ubierac o tej porze roku wypada choinkę kolory się co najwyzej 'nosi'

Gość klaudia1617
:( no chyba moge sie poradzić. dziewczyny tu o takie rozne rzeczy pytaja przeciez ja nie mogę? wydaje mi sie ze o tej porze roku to chyba ciemniejsze sukienki sa bardziej na miejscu?

Gość klaudia1617
oj wiecie o co mi chodzi...co tak na mnie naskoczylyscie, dobra juz nie pytam

Gość klaudia1617
no dobra rto jakie kolory wypada nosic w listopazie/poźna jesień...? to dzial ślub i wesela-moje pytanie dotyczy wesela!

Gość załóż jaką chcesz kolor nie ma
znaczenia, aby nie biały

Gość Renkaaa
Ja byłam w zeszłym roku na weselu na przełomie października/listopada i dziewczyny miały jasne sukienki, więc raczej nie ma przymusu ubierania ciemnych kolorów "bo jesień" :)

"wypada ubierac takie kolor " xxx A w co chcesz ubierać ten kolor? Analfabetko, pisze się ZAKŁADAĆ. Ubiera się W COŚ a nie COŚ.

Gość klaudia1617
jejku dziewczyny jakie poprawne jestescie:) :* , przepraszam ze jestem analfabetka, b łagam wybaczcie, chodzilo mi oczywiscie czy wypada ubierac takiego koloru ubrania. ja napisalam jak sie mowi potocznie-tak potocznie to weszlo w uzywane slownictwo.ale naprawde załuje wybaczcie mądre dziewczynki, ja jestem nieidealnym czlowiekiem marną osobą na tym świecie, cieszcie sie ze takie nie jesteście moje kochane najdrozsze doradczynie. .... myślalam ze takie błędy to nic ale przepraszam jeszcze raz. ja tu nikomu błędow nie wytykam jak ktos o cos pyta chce sie doradzic to trzeba poprostu odpowiedziec zgodnie z zadanym pytaniem a nie czepiac sie szczegółów..:) pozdrawiam.