Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addsaaxd

Do kobiet w ciąży Idziecie w tym roku na sylwestra?

Polecane posty

Gość addsaaxd

???

Gość addsaaxd
??????????

Gość addsaaxd
up

Gość dziękuję za uznanie
tak idę! będę w 7 miesiącu, więc jeszcze dam radę trochę potańcować ;)

Gość diksy vix
Pić nie mogę, szaleć się boję. to po co żeby co chwilę tłumaczyc, że ne tańcze szybkich bo jestem w ciąży...

w ciąży czy bez ciąży i tak nigdzie nigdy nie chodziłam i nie chodzę :D jestem domatorką i w domciu właśnie spędzamy każdego sylwestra

Gość na białą sale
a w najlepszym wypadku posiedziec u znajomych

Gość ojjjjjjjj
a ja rodze lada moment i juz sie nie moge doczekac tegorocznego sylwestra, kiedy w koncu bede mogla sie napic i okazyjnie zapalic papieroska. Jednak w tym roku, ze wzgledu na Maluszka, bedzie dosyc spokojnie

Gość no nie wiem....
zalezy, jak sie bede czula

Gość ojjjjjjjj to ty
5 tygodni po porodzie pojdziesz na impre i jeszcze bedziesz pic i jarac? I dziecko zostawisz? Popieprzylo cie?

Gość ojjjjjjjj
yyyyyy??? a gdzie ja napisalam, ze ide w tym roku na impreze i zostawie dziecko w domu??? Napisalam tylko, ze w koncu bede mogla sie napic, kieliszek szampana lub 2 to taka tragedia:D??? Przeciez napisalam, ze w tym roku bedzie raczej na spokojnie.

czemu miałoby ją popieprzyć? ja też zostawiłam dziecko z babcią, prawie 3 tygodnie temu a więc miał wtedy prawie 6 tygodni. Poszłam świętować swoje urodziny i nie uważam abym była popieprzona z tego powodu :D

Gość Toruń-Gdynia
Bo wielu kobietom nie mieści się w głowie, żeby dziecko zostawić na noc dopóki nie skoczy 18 lat:P

Gość ojjjjjjjj
my raczej z Malym w tym roku zostaniemy w domu, ale musze przyznac, ze bardzo brakuje mi zycia z przed ciazy i chcialabym po jakims czasie w koncu pojsc sie gdzies rozerwac. Przez cala ciaze bardzo na siebie i dziecko uwazalam, zero alkoholu, zero palenia (przed ciaza palilam tylko okazyjnie, nie nalogowo).

Gość singielka800
ja nie mam kasy

Gość Do ojjjjjjjj
a najlepiej to robić jak sie uważa i nic nikomu do jumu :D. Napostowałaś się za ciąży i jeszcze się nasiedzisz z maluchem więc jak jest okazja a ma się z kim zostawić malca to na kilka godzin można sobie pójść , wypić lampkę szmapana i zadymać kilka razy , a dlaczego niby nie? Denerwują mnie te głupie krowy które we wszystkim węszą patologię a same ją tworzą bo żadna skrajność nie jest zdrowa.

ja w czasie Sylwka byłam 25+tc więc nie poszłam.Rok temu zmarła bliska osoba z rodziny męża, a w tym roku zamierzamy zostawić dzieciaka z babcią i szaleć :D

Gość addsaaxd
up

My w sumie jeszcze o sylwestrze nie rozmawialismy, ale na bank bedziemy siedziec w dresach przed tv i objadac sie jakims przekaskami, ktore sobie wczesniej sami przygotujemy. Podejrzewam, ze moge nawet do polnocy nie wytrzymac, bo taki spioch jestem :-)