Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreseczka12334

blade kreseczki

Polecane posty

Gość kreseczka12334

hej dziewczyny mam pewien problem. mianowicie pare dni temu zrobilam pierwszy test ciazowy. Wysxla bledziutka ale widoczna kreseczka. Dwa dni temy zrobilam kolejny, ten sam i rowniez wyszla blada. Dzis zrobilam test innej firmy. Kreseczka blada jednak bardzo widoczna pod swiatlo. Czy to oznacza wynik pozytywny? Kiedy robilam wczesniej testy nie bylo nic widac, nawet pod swiatlo. 3 dni temu mialam bladorozowe plamienie. Czuje sie dziwnie w zoladku, cos jakby goraco + mdlosci. Jestem ciagle glodna. Przy tych plamieniach bolal.mnie brzuch jak na okres. Dzis mam klucie po jednej stronie stronie. Wczesniej tez to odczuwalam. Kiedy kaszle, po chwili czuje ciagniecie po tej stronie. Mam naprawde duze wahania nastrojow.. ostatnia miesiaczka byla 3 tygodnie temu jednak pomimo tego, ze zwykle mam bardzo obfite i z duza iloscia skrzepow, tym razem byla jedynie jasna krew bez zadnych skrzepow. Co o tym sadzicie? kiedy moge powtorzyc test zeby wyszedl jasno? nie mam mozliwosci teraz zrobic bety,zrobie ja za 2 tygodnie. Zwracam sie do was poniewaz juz nie wiem co mam o tym myslec..

Gość kreseczka12334
przepraszam, cos sie zacielo i wyszly 2 takie same tematy;)