Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehehhhhhhhhhhhhhhhhh

czy dobrze zrobilam

Polecane posty

zaczne od tego,ze mojemu chlopakowi nigdy tak szczegolnie nie zalezalo na seksie robilismy to ok nie to nie, czesciej ja jednak wychodzilam z inicjatywa. jednak od pewnego czasu jestesmy pokloceni obraza sie na mnie i nie wie czy sie ze mna pogodzic, 2dni temu gdy sie spotkalismy kazalam mu wybierac jak bedzie czy kontynujemy zwiazek czy nie,mowi ze mnie kocha itd ale nie wie bo sa rozne inne powody(niewazne) w kazdym razie calowalismy sie a potem chcial czegos wiecej ja sie nie zgodzilam ,dobrze zrobilam? potem przez tel powiedzialam ze zalezy mu na tym a nie na mnie on sie oburzyl ze nie, potem cisnelam go dalej ze tak jest wkurzyl sie i rozlaczal. postapilam dobrze?

dlacego?

DLACZEGO?licze na jakas konkretna odp

Gość podroze i wycieczkiu
bo jestes zachowujesz sie jak dziecko co ma 15 lat ... narzekasz na bralk inicjatywy z jego strony a jak chce to go odpychasz najpierw zmien swoje nastawienie do niego a pozniej staraj sie jego zmienic...

Gość 55555556666
a może ona ma 15 lat :)

Gość podroze i wycieczkiu
no moze tak... bo dorosla rozsadna kobieta by wiedziala co w takim przyopadku zrobic

mam 20latk, ale chyba mnie nie zrozumialyscie on powiedzial mi w ostatnim czasie ze nie wie czy chce dalej ze mna byc..dlatego odmowilam

Gość fghjkl
ahhh to chyba dobrze mu powiedzialas ... co to znaczy ze nie wie czy chce ... zerwij z nim poki masz czas... nie jest ciebie wart