Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulvdenhin

Zauroczenie z dwóch stron. Facet starszy o 28 lat!

Polecane posty

Gość zegda
Wciąż ta sama stara historia z młodą naiwną i facetem po przejściach :D Naiwniaczki :D

Gość fghjkl
ale on ci dziecko miekne bajki plecie... wiesz gdzie jest problem ... w tym ze nie masz wsparcia w rodzinie ... znajdz sobie normalnego chlopaka i prowadz normalne zycie

Gość ło matko,kolejna naiwna małola
dziecko ty się nauką zajmij,bo możesz napytać sobie biedy aż strach, ZAFAJDASZ SOBIE ŻYCIE I TYLE NA TYM ZWIĄZKU SKORZYSTASZ!!! JESTEŚ MŁODA AI TAK GŁUPIA ,ŻE AŻ KIPISZ......CO POKOLENIE TO KOLEJNE NAIWNE DZIECI MYŚLĄCE ,ŻE ICH "MIŁOŚĆ" Z FACETEM W WIEKU ICH OJCA JEST WYJĄTKOWA!!!!TO JEST CHORE ! W NAJLEPSZYM WYPADKU CIĘ ZOSTAWI- W NAJGORSZYM BĘDZIESZ KOLEJNĄ SAMOTNĄ MATKĄ LATAĆ PO ALIMENTY-I TYLE W TEMACIE!!!

Gość awwa
naiwne, egzaltowane dziewczę co ty romanycznego widzisz w starym pryku, który będzie drzemał po obiadku, kiedy ty będziesz chciała się zabawić......... a sekskik będzie potem raz w miesiacu, bo już potencja nie ta ;0

Gość awwa
taaaa, kolejna naiwna młoda co spotkała ideał

Gość asdfghjuiop
nedzna prowokacja

Gość asdfghjuiop
to co piszesz nie trzyma sie kupy i dopy

Gość milosc nie zna granic
tak mowia :D Moja corka ma 17 lat uczy sie w II kl. LO i jak jej sie zapytalam czy by mogla byc z takim starym gacetem jak jej ojciec (41 lat) to sie smiala i powiedziala mamo prosze Cie co ja glupia jestem.Mowi ze dla niej chlopak to gora 20 lat a nie wygladala by przy nim jak galerianka :D:D.Mosisz byc bardzo niedowartosciowana i zakompleksiona skoro jestes z facetam co lubi wypic i Cie bije a teraz pakujesz sie w zwiazek ze starym.Żal mi Cie dzieciaku bo tak naprawde czy Ty wiesz na czym polega mlodosc bo nie na zwiazkach bez sensu.17 lat i przeruchana laska przez alkoholika normalnie patologia jak chuj a to ze Twoi rodzice akceptuja Twoj zwiazek z tym menelem to juz sama nie wiem jak to nazwac

Gość wiśnióweczka
to niebezpieczne, co tu opisałaś... staram się autorko Cię zrozumieć, ale obawiam się, że wpadłaś z deszczu pod rynnę... jesteś wrażliwą dziewczyną, chciałaś dobrze, ale chyba sama przyznasz, że nie tak to powinno wyglądać... to facet po przejściach, z dużym bagażem doświadczeń, dziećmi... a Ty jesteś młodziutka, wszystko przed Tobą. Wogóle się dziwię, piszesz o "swoim facecie", że Cię uderzył... przecież Ty jeszcze dzieckiem jesteś, jaki facet? uderzył? a co rodzice na to? przecież to podchodzi pod paragraf... gdzie oni pracują, że w pracy piją... jeden w pracy, Twój po pracy... patologia... Nie neguję Twoich uczuć, mogłaś się zauroczyć, starszy facet często imponuje dziewczynie, szczególnie takiej, która nie miała silnego męskiego wzorca... mnie też podobali się zawsze i podobają starsi... ale w życiu liczy się coś więcej niż miłość, niestety, taka jest prawda. I miłość niejedno ma imię... ja już stara jestem ;-) mam doświadczenie nieco większe niż Ty i poradzę Ci - nie rób nic pochopnie. Tak na prawdę jesteś jeszcze za młoda na związki... Mam w otoczeniu dziewczyny w Twoim wieku - poza kinem z kolegą czy wspólnym wyjściu na koncert towarzystwem nie mają nawet chłopaka... wspólne życie w wieku 17 lat? Daj sobie czas, ciesz się życiem, pogadaj z Tomkiem jeżeli to Cię uskrzydla, rozumiecie się i tyle. Czas zweryfikuje...