Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy seks jest przereklamowany?

Polecane posty

Gość ugulubembe
Zależy od Twojego organizmu. Nie każda kobieta odczuwa przyjemność z seksu. Poza tym, wiele w tym przypadku można zdziałać samodzielnie (if you know what I mean :D). Moim zdaniem seks jest przereklamowany. Faktem jest, że mężczyzna odczuwa przyjemność z seksu. A zadaniem społeczeństwa, wychowania i mediów jest ukształtowanie kobiety w taki sposób, ażeby oddawała się facetowi i sprawiała mu tę przyjemność. Ważne, żeby jemu było przyjemnie, a nie tobie. Możesz sobie wmawiać, że jest ci dobrze, ewentualnie czekać na cud. Biednieńkie, zniewolone kobiety.

czyli jeśli nigdy nie będę miała stałego partnera i dobrego seksu z nim to niewiele tracę? ile osób ma tak naprawdę udane życie płciowe?

Gość nie jest przereklamowany
a przyjemność sprawiamy sobie wzajemnie i wzajemną :)

Gość ugulubembe
Poczytaj sobie w necie, ile kobiet ma problemy z osiągnięciem orgazmu. Moje koleżanki mawiają: "Ważne, że jemu jest dobrze, mi nie musi być dobrze" "Jestem szczęśliwa, kiedy on jest szczęśliwy" "Uprawiam z nim seks tylko dlatego, że chcę mieć dziecko" "Musiałam, bo nalegał" "Muszę, bo boję się, że mnie zostawi". Ceną za to poświęcenie jest w większości przypadków zatruwanie się tabletkami antykoncepcyjnymi, które czynią spustoszenie w organiźmie. A dp tego te wszystkie kobiece frustracje - za gruba, za chuda, za duży tyłek, za małe cycki, za dużo włosków gdzieśtam, brzydka itp. Jestem płaska, i dopóki nie miałam faceta, w ogóle się tym nie przejmowałam. Kiedy przyszło rozebrać się przed facetem, kompleksy uderzyły ze stukrotną siłą! Rozważ wszystkie za i przeciw. Ja byłam mocno rozczarowana.

Gość Sex jest fajny
dla mnie jak jestem pogrążona w psychozie zakochania Jak to już sie przeistacza w miłość to sex staje się taki zbendny zwłaszcza jak wspólnie nie znajdujemy na niego odpowiednich chwil.

Gość prawictwo pospolite121
mi sie wydaje ze to zależy z kim z beznadziejną kobieta pewnie jest przeraklamowany .