Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

WHEDIF najlepiej mi samej w domu w pokoju....

Polecane posty

też tak masz? to normalne? lubisz slodycze? kupujesz czasem ciasto w cukierni SOWA? jest cuuuudowne.

czuję się wtedy bezpiecznie... jakkolwiek to brzmi, na jakiekolwiek zaburzenie to wskazuje...ale dopiero jak jestem w pokoju, to jest mi dobrze...stosuję jakąś dziwną strategię ucieczki przed zyciem, eh... poszłaś do psychaitry? bo ja nie znalazłam nowego terapeuty, nawet nie szukam już. nie wiem czemu... bo nie. to chyba niemądre...

nie jem słodyczy w ogóle nie jest mi dobrze samej. ale fakt że wtedy masz spokój. kiedyś lubiłam ale od kiedy mi się wzmogłanerwica, lęki, te sprawy to wolę najgorsze towarzystwo niż to:( jem frytki, pizze, różne takie potrawy copieuses takie rzeczy. słone.

facet przyczepiłeś się do nas jak rzep do psiego ogona i jeszcze piję alcool kolorowy. piwa. takie tam.

Gość gy78czesto to jedyna obcja
po ile latmacie?gdzie pracujecie?

ale przecież pisałas, że nie masz życia towarzyskiego? to jak znosisz to, że nie lubisz być sama?

no tak, ludzie rózne mają słabości. ja do słonych rzeczy nigdy nie miałam słabości, do fast foodów. za to słodycze tak. czyli każdy inaczej. słodkie drinki lubę;-) poszłabym na jednego;-)

facet- jak nie chcesz czytać, to po co włazisz? podniecamy cię, wiem to. pytasz nas o masturbacje, bo sam to robisz jak nas czytasz. napisałabym do whedif, ale nie mam jej maila.

Gość whedifff
mam pod poduszką mojego małego przyjaciela który mnie zabiera co noc do krainy rozkoszy

Gość whedifff
whedif@buziaczek.pl

facet also known Kevin - wal się :-P. czy my zmuszamy do czytania? i lubię takie pakowane mrożone rzeczy na obiad z polomarketu czipsy do piwa:-P helojza, właśnie nie znoszę w ogóle. idę do psychiatry przez to:)

Gość whedifff
a myślisz że jak wrócisz od psychiatry to nagle będziesz miała życie towarzyskie?

a myślisz że jak wrócisz od psychiatry to nagle będziesz miała życie towarzyskie? - heh nie nagle;) ale może lęków nie będę miała chorych i myśli samobójczych

kurde... a jakie mrożone na przyklad? whedif...ale ja powiem co, że ja dla siebie samej nie widzę ratunku , więc nie wiem czy mam tracic kasę na terapię. co mi tam powie? że mam porzucić swoje poglądy? ze mam na silę iść sama na drinka? powiedz...że niby co?

Gość whedifff
i jak z trudem przychodziło Ci poznawanie ludzi to po wizycie będzie łatwiejsze?

nie z trudem:) oni mnie nie chcą. czuję to:) dziwnie jest być z osobą która się trzęsie cały czas, która nie ma o czym opowiadać bo wszędzie się mówi o związkach nie umiem być społeczna. może mi pani doktor np da coś do przeczytania albo co no ale najważniejsze żeby dała jakieś leki uspokajające bo jestem w totalnej rozsypce i za długo to już trwa:( więcej bym napisała ale nie chcę być odkryta;)

Gość whedifff
ty chcesz być taka jak inni, chcesz się ludziom przypodobać, nie chcesz żyć swoim życiem tylko innych, chcesz być lemingiem, lol, pozdro

ta od mojego nicka - aspołeczność jest dobra dla nastolatków żeby zaszpanować:) później jest już to tylko męczące. trudno wolę to niż samobójstwo.

hmmmm.... ja jestem na tyle introwertyczna, że wali mnie o czym rozmawiają ludzie. dziś zamężna kumpela ze studiów powiedziała, że zamierza mieć 3 dzieci pod rząd. ale się nie rozpłakałam. w ogóle o tym potem nie myslałam, jestem dumna z siebie;-) whedif.... ja już pójdę spać chyba, wiesz?

a co cie obchodzi ile planuje dzieci?? hahahaha

a co cie obchodzi ile planuje dzieci?? hahahaha

w ogóle mnie to nie obchodzi, ale potem w domu wyje po takich niusach, bo jak słyszę o ciążach, to mnie boli wszysztko. ale opanowałam się. zazwyczaj płaczę z rozpaczy na wieść o jakiejś ciąży lub malych dzieciach ww rodzinie (i wcale nie jest to prowo!!)

nie o to chodzi. ale oni mówią TYLKO o tym. zaraz po rozmowie o studiach i karierze. więc automatycznie jestem wykolegowana z rozmów. dors bien, heloise:D

helojza wyje bo nie chce przedłużania tego marnego gatunku ludzkiego. i tyle w temacie :-P

Gość malolaty pojebane obie
nadmiernie sie soba zajmujesz i interesujesz wnilasz aalizujesz zyj jakkazdy mlodu czlowiek!!!!!!!!!!! co ty mozesz wiedzieco pragnieniach kobiet i zyciu ..dziecko masz 23lata nie oslaiaj

Gość addellka33Wiesz ,
wyjesz bo co?? ja mma synka 23l.corke 15 i staram sie od roku i malenstwo,tez bedziesz wyc?

nie mogę żyć jak każdy bo mam problemy ale idę do lekarza. na "znormalizowanie". :) spokojna Twoja głowa małolataXD