Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predator z doopy

Podawajcie liczbe domownikow i metraz mieszkania/domu..

Polecane posty

Gość co robić, co robić???
no własnie my z tej przeróbki chaty mamy kredyt nie mały sporo kosztowało centralne piec sam kosztował ok 15 tys z bajerami ktorych nie ogarniam i widzicie wzielismy kredyt teraz trzeba go splacac kiedys wynajmowalam 30m2 mieszkanie i maz przy boku teraz dom, kredyt ja tu maz w norwegii trzeba bylo splacic wykonczyc i zajac sie ogrodem plusy i minusy

Gość inwestorr
Dom wolnostojący 500 m2 + apartament w Wawie 90 m2

Gość alamijaderska
dom bliso jesziora,Mazury 260 m +my dwoje .Wynajmujemy mieszkania trzy po babci,rodzicach i teściach (kredyt spłaca się sam)i jeszcze dużo zostaje

Gość bo prawda jest taka że dom
to podstawa. ja mam ponad 300 metrów - w tym 2 garaże, ale za to 1,2 ha ziemi budowlanej - co daje 12 działek. i gra gitara

Gość donatelaachach
piękny dom 270 m 4 osóbki pod Olsztynem blisko lasów ,mieszkanie wynajmujemy ludziom

Gość hahahahahahahahhha
moze wpisze sie choc jedna osoba ktora mieszka w bloku? :) Rozumiem ze takich nie ma. To do chuja kto siedzi w tych wszystkich gierkowskich pudelkowcach z prefabrykatow ktorych tysiace w kazdym miescie malym i duzym? Wiewiorki? :)

Gość domspełnionychmarzeń
Nareszcie dom 230 m z ogromnym sadem ,pod Włocławkiem 5 osób ale 8 pokoi 3 łazienki i nie jest źle.Kupiliśmy sprzedając trzy mieszkania:)

Gość Ruda z Wyboru :)
ej weźcie pod uwage że do metrażu wlicza się też strych i piwnica, jeśli są zagospodarowane, i tak z 250m2 w poniemieckim domu może się zrobić 400m2 powierzchni użytkowej ;) ja tam skromnie wynajmuję 15m2pokoik w komunie 80m2 :) studenckie zycie ;)

Gość inwestorr
Ci ludzie z blokowiska juz dawno poszli spać. Rano trzba wstac żeby zapierdalać na taśmie.

my wynajmowaliśmy wcześniej ,te komunistyczne mieszkania.Lecz zdecydowaliśmy się sprzedać bo lokatorzy niszczyli i nie płacili.W tych lomunistycznych blokach ,raczej niezaradni mieszkają :(

Gość hahahahahahahahhha
kurwa to u nas 80% spoleczenstwa w takim razie na tasmie zapierdala

lub jak ktoś woli blok :(okropieństwo .Jak to na 15-stu metrach ?to żart ????

no ja akurat studiuję za granicą więc i w zagranicznej komunie mieszkam, więc odbijam aluzję o niezaradności 8)

Gość inwestorr
Ci z bloków pewnie tak zapierdalają. Ktoś to musi robić.

Gość Ej jak to jest
ze wszyscy tak latwa raczka dostaja kredyt na melona jak np moja starsza przy zarobkach 7400 brutto ledwo dostala na 150 tys hipotecznego?

nie na 15 metrach, 15 metrów ma pokój, każdy wynajmujący ma pokój a kuchnia, łazienka i hol to powierzchnia wspólna ;) zresztą to tymczasowo, jak akademik ;P

Gość migala
hahahahahahahahhha - przecież ja jestem, nie śpię jeszcze :) Całe życie mieszkam w blokach, nie narzekam.

Gość igorcomawigor
dom po dziadkach ,wyremontowany 370 m razem ,piękny ogród +kawałek lasu .Spokój i cisza ,3 osoby.

ruda w jakim kraju studiujesz? studiujesz tam czy jestes na erasmusie?

Gość anka anka
370 m -Domek. Mieszkam z mężem:)

Gość jolakarmicka
kawalerka 52 m 1 osoba i błogi spokój :)

UK. Skończyłam tu licencjat, teraz robię mgr

Gość a ja mam już
załatwione metr na dwa i kiedyś się do niego wprowadzę. Na razie mieszkam w bloku, zupełnie wygodnie, bez problemow co z dachem, co z rynną. Wspólnota dobrze działa, a sprzątania na stare lata też niewiele i opłaty miesięczne zupełnie przyzwoite

ja pol roku w Moskwie spedziłam na Erasmusie centrum Moskwy przepych poza Moskwą i obrzeża to taka Rumunia aaa i mój pokój w akademiku i koleżanki czeszki miał 17 m2 toaleta i prysznic 1 na cale pietro!!!!!!!!!

Gość jamajkagirl
Nareszcie domek ,230 m pod lasem Grójec.Na razie nas 2 wkrótce 3 .3lata razem pracowaliśmy za granicą-kredytu na dom nie mamy,jedynie na samochody.

Gość chatka puchatka.
niemal 400m2 dom i mieszkanie 55m2

oczywiscie nie narzekam lubie nowe doswiadczenia

Gość dobre chachacha
metr na dwa. No tak, w końcu wszystko się do tego sprowadzi i wszyscy cha cha. Mądre, życiowe cha cha cha

no właśnie słyszałam że w Rosji straszna przepaść między centrum miasta i obrzeżami. Londyn to tak naprawdę dziesiątki małych miasteczek, najpierw mieszkałam na obrzeżach na zachodzie w 4 strefie transportowej, teraz w 2 na wschodzie, a pomiędzy tymi miejscami 2h drogi :D w centrum nie mam co marzyć bo zależy mi żeby dużo kasy nie wydawać na mieszkanie i mieć blisko na uczelnie, ale tutaj się nauczyłam że jak większość miejsc jest oddalone o 30-45 minut to jest super :D

Gość karolinkazkatowic
102 m w bloku,wprawdzie ale z tarasem:)na którym nawet śpię :)12-ste piętro .Marzy mi się dom nad morzem .