Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predator z doopy

Podawajcie liczbe domownikow i metraz mieszkania/domu..

Polecane posty

Gość Zatem niech mi ktos wytlumaczy
dlaczego "stary dom " 10 na 10 ma 120 metrow, a nowy ma 300?

Gość Ruda z Wyboru :)
a policz ile jest 10x10 :D 120?

Gość Aha to jak wy liczycie garaze,
piwnice, tarasy i dachy to ja nie mam 90 metrow tylko z 320. Serio.

Gość hahahahahhahaa
Mam 3 samochody, więc trzymam w garażu. A gdzie mam je trzymać, w lesie?

Gość hjkop
2 osoby - 48 m2

Gość Zatem niech mi ktos wytlumaczy
ale jakis debil tutaj pisal ze zwykly dom 10 na 10 z podpiwniczeniem ma 280 metrow.

Gość Iza I Rafał
Domek 440m2, garaż wolnostojący 40m2 i taras 20m2

no to właśnie mi wytłumaczcie, oczywiście nie liczy sie garaży, tarasów(?) i dachów (absurd). ale jak argumentujecie nie wliczanie piwnicy i poddasza, jeśli jest to powierzchnia w 100% użytkowa, mieszkalna? np pralnia czy choćby ten fitness w piwnicy a sypialnia na poddaszu?

Gość migdalinkazkoninka
320 m 2 osoby ,właśnie siedzę sama i się boję ja diabli ,a nie daj boże horror leci brr.Mieszkamy na odludziu .Fakt sarenki pod dom przychodzą ,cisza spokój .Teraz nie buduje się małych klitkowatych domów bo się nie opłaca .

Gość Kaziu 44
tak się złożyło mieszkam sam a domu własnościowym o powierzchni 220 m kw z ogrodem jeszcze mam mieszkanie w centrum 54 m kw chyba sprzedam ten dom bo za dużo mnie kosztuje to utrzymanie tylko jest problem dziś ceny nieruchomości spadły i sprzedać dom za godziwą cenę jest ciężko

Gość Avp2
Ten temat to sciema, ludzie wypierduja jakies wymysly z dupy i znow zrobili z fajnego topiku szambo. No comments

no to ok, 280 może mieć, 2 piętra po równo, ale piwnica nie musi mieć takich samych wymiarów

Gość migdalinkazkoninka
też mam fitness w piwnicy i 3 sypialnie na 1-wszym piętrze

Gość Iza I Rafał
Ktoś tu nie umie liczyć. Zwykły domek musi mieć 150 metrów, a ten z piwnicami 250.Zaznaczam, że mały domek:)

Gość Obyscie nigdy tych
swoich domow nie dali rady sprzedac i klepali biede do konca zycia, obyscie musieli te chaty urzymywac i za ogrzewanie placic 6000 zl za miesiac, oby was ograbili i zgwalcili w tych domach a nikt waszego krzyku nie uslyszal. Dziekuje :)

Gość rajmundka
dom 200 m ,w Poznaniu też chcemy sprzedać ,mamy dość .Wybudowany 3 lata temu.Też w głuszy .Wokół pustka

Gość chata wuja tomaa
Dom ok 380m i działka 17 arów.Wieliczka

Gość rajmundka
OBYŚCIE.................typowy Polak cholera

Gość Lesbo sresbo
Tak a ja mam kort tenisowy w piwnicy i lotnisko na dachu dla nowych boeingow LOT-u. W kuchni mam sad owocowy a w kiblu wodospad niagara, a w sypialni lesna lake. Tyle sa warte kurwa te wasze wpisy tutaj.

Gość hjkop
poddasze się liczy, owszem, ale nie liczysz wtedy powierzchni podłogi, a odliczasz skosy i wychodzi naprawdę mało wiem, bo wynajmowaliśmy lokal na poddaszu, po odliczeniu skosów zostało z 60% powierzchni to może ja sobie do mieszkania doliczę balkon (5 m2) i komórkę (6m2) o tym, że niektorzy developerzy wliczaja w powierzchnie mieszkania balkony itp. zeby podbic cene to slyszalam,ale zeby samemu tak sie oszukiwac - na to bym nie wpadla moj kolega mieszkal na studiach w piwnicy - zaadaptowanej dla studentow, ale piwnica dla mnie piwnica pozostanie, jak cos jest ciemne to sie nie nadaje do mieszkania i koniec wczesniej mieszkalam w domu z piwnica i do glowy by mi nie przyszlo wliczac powierzchnie piwnicy czy strychu do powierzchni mieszkania, chociaz na strychu suszylismy zawsze pranie z mom znajomych tez nikt nie dodaje sobie metrazu zadnymi pralniami w piwnicach to chyba zajecie dla zakompleksionych

Gość rajmundka
Teraz domy zabezpieczone są alarmem ,w razie włamu lub próby Policja jest w 5 minut na miejscu .

ej czemu jesteście tacy zawistni? zapracowali to zbudowali, ruszcie dupy i zapracujcie na swoje a nie siedzicie po nocach na kafe i narzekacie, szydzicie albo bluzgacie ;)

Gość rajmundka
[zgłoś do usunięcia] Lesbo sresbo złośliwa jesteś:(akurat powiem Ci że kończymy basen w piwnicy i co w tym dziwnego nie rozumiem ???

dobra. ja ze swojej strony już podziękuję... dobranoc ps..co 2-gi wpis jest mój:D hehhh

Gość hjkop
Tak a ja mam kort tenisowy w piwnicy i lotnisko na dachu dla nowych boeingow LOT-u. W kuchni mam sad owocowy a w kiblu wodospad niagara, a w sypialni lesna lake. Tyle sa warte k**wa te wasze wpisy tutaj. prawdę powiadasz, polać Ci trzeba :)

Gość malenkazosia
270 m 4 osoby dom za miastem ,niestety wpadłam tu w depresję :(wiecznie sama ,ale poza tym ok,szczególnie latem .

Gość kot bez butów
domy piętrowe to najczęściej te prl-owskie kostki zarówno domy moich znajomych, jak i mijanych wiele domów w różnych częściach pl to parterówki z poddaszem gdzie te 400m? chyba kuźwa z ogrodzeniem

Gość rajmundka
kort tenisowy ,nie jest akurat jakimś cudem :(sąsiedzi mają i stadninę i kort i basen ,więc po co te zdziwienie i kpiny ?

na przykład na zachodzie Polski gdzie roi się od sporych poniemieckich domów :)

Gość AVp2
poddasze się liczy, owszem, ale nie liczysz wtedy powierzchni podłogi, a odliczasz skosy i wychodzi naprawdę mało wiem, bo wynajmowaliśmy lokal na poddaszu, po odliczeniu skosów zostało z 60% powierzchni to może ja sobie do mieszkania doliczę balkon (5 m2) i komórkę (6m2) o tym, że niektorzy developerzy wliczaja w powierzchnie mieszkania balkony itp. zeby podbic cene to slyszalam,ale zeby samemu tak sie oszukiwac - na to bym nie wpadla moj kolega mieszkal na studiach w piwnicy - zaadaptowanej dla studentow, ale piwnica dla mnie piwnica pozostanie, jak cos jest ciemne to sie nie nadaje do mieszkania i koniec wczesniej mieszkalam w domu z piwnica i do glowy by mi nie przyszlo wliczac powierzchnie piwnicy czy strychu do powierzchni mieszkania, chociaz na strychu suszylismy zawsze pranie z mom znajomych tez nikt nie dodaje sobie metrazu zadnymi pralniami w piwnicach to chyba zajecie dla zakompleksionych ZGADZAM SIE W 100%. ALE LUDZIE TO LUBIA BAJKI WYMYSLAC STAD WYCHODZI CO DRUGIEMU TUTAJ 400 METROWY DOM W TYM PIWNICA Z GARAZEM 350.