Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrupki chlebek

Co udało się wam ukraść z pracy? Co kradniecie? Lub może co zabieracie

Polecane posty

Gość klej koperty papier
nic innego nie ma do ukradzenia.

Gość klej koperty papier
a i teraz wiadomo czemu nigdy mydła w dozowniku nie ma no proszę :)

Gość nic, nie ma czego zajebac
bo pracodawczyni sknera taka, że nawet papieru w kiblu nie ma, o mydle nie wspomnę :o Szyby każe myć czy podłogi a nawet płynu do szyb ani do podłóg nie ma. Jak przyniesie stertę swoich kubków do mycia to też nie ma czym bo płynu do mycia naczyń też nie ma. Kiedyś była resztka domestosu do kibla i tym umyłyśmy jej kubki i filiżanki :classic_cool: suka skąpa. A jak jej braknie np kawy to zamiast sobie kupić to tylko chodzi przez 2 tygodnie i "pożycza" od każdego po 2 łyżeczki kawy bo jej szkoda kasy :o Fajki też podbierała pracownikom aż zaczęli wszyscy zabierać sobie z palarni bo ta chodziła co 5 minut i od każdego wyciągała.

Gość złodziejstwo to złodziejstwo
piszcie ludzie, piszcie zajebisty topik i ten domestos teraz 😭 :classic_cool:

Gość martineskaaaaaaa
nie ma czego zajebać :D

Gość roladinia
ZŁODZIEJE ! tak to polska mentalność ,ciekawe czy zęby macie !

Gość martineskaaaaaaa
Domestos,pochwalam no a czym to umyć ?????:)

nie wiem jak inni, ale ja mam swoje, bardzo piękne :P

Gość martineskaaaaaaa
Nagłośniej ryczyten co "nic nie zajebał"akurat uważaj bo uwierzę;)

Gość semicollaa
pracowawcy to skurwiele wyzyskuja za gówniana pensje -wiec karadziez w miejscu pracy jest dobra i mądra-pisało gdzis z e niektorzy dzieki kradziezom w pracy potrafia s e nabic nawet 3 i 4 ta pensje -

Gość hercklekotten
ty tam zapewniam cię że niemcy tak kradną żebyś się nawet nie spodziewał :(pisałam o ciotce i kawie i jej córce .jak to nazwać hm ?

Gość hercklekotten
ta córka ma tony kosmetyków a nawet ze 100 różnych szczotek ,grzebieni i myślisz skąd????A ciotka nam tę kawę przysłała kradzioną ,nawet z tym się nie czai ,to była Jacobs tylko że w takiej srebrnej foli .Co pół roku nam wysyła te kawy i różne próbki kosmetyków ,albo do połowy zużyte ale dobre i to :)

hercklekotten ... nie ma sie co wkurwiać na takich co to "potępiają" pokażcie mi człowieka, nie ważne czy to Polak, czy Niemiec, któremu chociaż raz w życiu coś do łapy się nie przykleiło ;)

Gość pracuje na tasmie
przy cukierkach ,wynosić nie wolno no chyba że są zgniecione i uszkodzone to tak .Za to można przez 8 godzin jeść ile chcesz tych cuierków ,już mi obrzydły :(

Gość hercklekotten
dokładnie ,nie wierzę że nikomu ,nigdy się nie zdarzyło ,no zdarzyło się ,wszędzie się zdarza.:)

Gość pracuje na tasmie
dodatkowo co miesiąc mamy przydział 2 kg cukierków ,jedne i te same rozdaję po rodzinie bo patrzeć nie mogę :(Ty zwiniesz papier ,ja oddam cukierki i jakoś to się kręci:)

Gość tojuz wiem czemu
tak często kubek ktoś mi tłukł :D Ehe ,dostał nóg .Metalowy przyniosłam ,no też "wyszedł":D Teraz piję wplastikowych :)

moja koleżanka z pracy swój kubek zawsze przezornie chowała do torebki i codziennie go nosiła na śniadanie :D

Gość Kratiuk
Ja wynosiłem papier ksero całymi ryzami

Gość Marlena Iza
żałosny ten topik pazerność ludzi na takie gówna jest upokarzająca, ale każdy jest jaki jest i z parweniusza księcia nie zrobisz

Gość hercklekotten
a ztą kawą ciotka wytłumaczyła mi że ona nie pije to zabiera to co mogłaby wypić i tak wszystkim mówi ,nikt jeszcze jej nic nie powiedział .Ciekawe nie ?

Gość garwolin 21
WSZYSTKIE materiału biurowe: spinacze, zszywacze, teczki, koszulki, pendrivy, myszkę, torbę do laptopa (potem dałam na prezent :P ).

Gość hercklekotten
ja nie chcę być księżną :)ten papier to może i przesada ale uwierz że ,wkurzyłam się i zabieram też raz na jakiś czas rolkę ,bo nigdy nie było już po 1 godzinie nic od wyłożenia.To co masowa biegunka?A to jest taki duży papier ,

Gość hercklekotten
i jak nie ma ,każdy ma swój :)ale kiedyś byłam u koleżanki,która się piekliła często o ten papier a w wc hehe no znajoma rolka ,zapomniała schować :D

Gość pracowałam na produkcji
i robiłam serwetki, codziennie kradłam ze dwa opakowania :classic_cool: Znałam babkę, która też kradła i sprzedawała dalej :o Tam wszyscy kradli/kradną serwetki :D

garwolin 21 Peny też bym kradła :D

Gość włosi to dopiero kradną
wszystko co się da :)pracowałam tam 2 lata w magazynie hehe ,czekolada np łamana specjalnie i na straty (można wziąć wtedy).Ale jak poszłam do niej to myślałam że się przewrócę :D Stojak z gumami do żucia ,pełniuteńki .Wynosiła codziennie pokilka opakowań różnych gum ,a stojak to już legalnie i sobie uzupełniała,no kopara mi opadła :D

mój ojciec i matka też kradną, ciotka też, cała rodzina. Ojciec od 30 lat nie kupił żadnych narzędzi, żarówek nic. Pracuje w takim zakładzie, że ma od cholery tego. Ciotka jest kucharką i od 20 lat ni ugotowała w domu obiadu, wynosi w słojach zupy itp. Zresztą tylko nie ona :D

Gość lkbnm
ja papier z wc, mydlo nalewam do woreczka z dozownika, reczniki, szczotke do kibla, a nawet glowice do zaworu grzejnika i pokretlo od baterii, woreczki na smieci, uzywane kostki wc

Gość lelusssia
tak a najlepszy argument, ze każdy to robi ha ha ha tak jak z muzyką disco polo - argumentem tych grajków jest, że każdy słucha a przyznać się wstydzi a prawda jest taka, ze miernoty lubią mierzyć wszystkich własną miarą