Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_i

czy olac tego kolesia?

Polecane posty

Gość ania_i

To byly dopiero 3 spotkania, a czuje, ze on juz sobie odpuszcza. Poznalam go na necie na str.randkowej. Na poczatku doslownie zasypal mnie smsami i telefonami. Ale po trzecim spotkaniu (na ktorym wyznal, ze mu b.zalezy i juz nie wchodzi na strone randkowa), zaczal do mnie mniej pisac i dzwonic. Co prawda odzywa sie, ale rzadziej. Mieszkamy w roznych miastach, ale dosyc blisko siebie. On potrafil wczesniej przyjechac nawet w ciagu tygodnia wieczorem. Teraz nagle nie ma czasu, spotkanie w ten weekend tez wisi pod znakiem zapytania. Odkrylam tez, ze nadal wchodzi na strone randkowa, wiec mnie oklamal. Teraz powiedzial, ze moze sie spotkamy w niedziele, ale jeszcze nie wie, bo gdzies tam jedzie do kolegi i nie wie, o ktorej wroci. Mam ochote mu powiedziec, ze to koniec. Bo na serio uwierzylam mu w to co mowil i zaczelo mi zalezec. Ale nie chce byc zraniona, jesli on kreci jeszcze z innymi z internetu. Czy lepiej to zakonczyc czy jeszcze sie spotkac?

Gość no wiesz jak jest
nastepna mu odpisała i teraz do niej uderza :D

Gość arz
Nie katuj się domysłami, porozmawiaj otwarcie. Nie od dziś wiadomo, że mężczyźni są poligamiczni, a portal randkowy jest dla wszystkich. POWODZENIA!

Gość ania_i
Chyba tak wlasnie jest :( Czyli powiedziec mu, ze juz sie nie spotkamy? Na pewno nie mam zamiaru stac sie jakims jego kolem zapasowym, gdy akurat nie ma z kim sie umowic.

Gość ania_i
Gdy porozmawiam pewnie wyprze sie wszystkiego i zablokuje mozliwosc sprawdzania go (na tej stronie tak mozna zrobic). I juz nigdy sie nie dowiem, czy dalej tam wchodzi. Nie oczekiwalabym, ze nie moze sie logowac na portal, (widzielismy sie tylko 3 razy), gdyby nie to, ze mi mowil, ze tam sie juz nie loguje. Czyli po prostu klamie juz na poczatku.

Gość ania_i
Wiem, dlatego juz nie bede szukac przez internet. Powiedzial mi, ze pol roku temu skonczyl sie jego 5-letni zwiazek. Ale to prawda - malo go znam po 3 spotkaniach. Ale my kobiety chyba lecimy na czule slowka. Po tych jego wyznaniach na 3 spotkaniu i tych wczesniejszych smsach, zaczelam sobie myslec, ze cos z tego bedzie i ze jemu na serio zalezy. W sumie dalej sie o mnie odzywa, wiec nie wiem, czy to ja sobie juz cos wkrecam. No ale na serio mniej i juz mi nie pisze zadnych takich rzeczy, jak na poczatku. No i fakt tego, ze sie logowal pozostaje, wiec jednak klamie. Zawsze staram sie dostrzegac pozytywne cechy kogos, ale tu chyba zaczynam byc naiwna. Juz sama nie wiem.