Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki193cm

Żonka chce mnie przelecieć w pupę.

Polecane posty

Gość Wysoki193cm

Nie wiem co o tym myśleć. Prubowaliście kiedyś?

Gość burdel mamy
zonie sie nie odmawia:D

To normalne że masz przed tym opory, większość facetów ma. Ale jeśli pozostaje w Tobie choćby odrobina ciekawości jak to będzie to spróbuj. Warto. Mój też się opierał, a teraz sam o to prosi:) poza tym to Twoja kobieta, a nie przypadkowa kochanka. Możesz jej zaufać, a może doświadczenia zacieśniają więzi:)

Gość Wysoki193cm
Łatwo ci powiedzieć.

Gość Wysoki193cm
Jest z tego jakaś przyjemność?

Gość Wysoki193cm
Deep a czemu chciałaś tak swojego przelecieć? Jestem ciekawy co was w tym pociąga?

Mój facet twierdzi, że tak. A nawet teoretycznie powinno być, bo odbyt jest silnie unerwiony. Zacznijcie np od stymulacji palcem, ale początkowo tylko z zewnątrz. Małymi krokami, a nauczysz się czerpać przyjemność z takich rzeczy:)

Gość On1985
Ja sprubowalem z moja dziewczyna bylo tak sobie nie mjalem z tego przyjemnosci tylko uczucie ze mam cos w dupie

Gość ideefixe
A proponowałeś to samo żonce? :)

Gość Wysoki193cm
Początki mamy już za sobą ale żonka chce ciągle i strasznie się przytym podnieca. Robi się mokra momentalnie.

Gość liwir
hej, ja namówiłem moją żonę do tego, najpierw Ona kiedyś dała mi się zabawić - super było. teraz było w drugą stronę i musze powiedzieć, że czułęm się po trochę zawstydzony, ale uczucie było nieziemskie. użyliśmy z biegu dużego wibrującego, który wszedł z oporami, ale jak mi przy tym zrobiłą loda, to nasienie trzeba było ze ścian zmywać:) jest super

Gość Wysoki193cm
Deep ale co przed takimi zabawami to lewatywa musi być?

fajny topic. Sama robię tak czasem swojemu partnerowi. Początkowo się opierał, ale widziałam, że go to kręci, więc przejęłam inicjatywę...

Gość liwir
demonica - co najbardziej sie w tym mu podoba? fakt przyjemnosci ficycznej? uleglosci? może pewnej formy upodlenia? ja mam wszystko to razem:) od jakiegos czasu chodzila mi ta zabawa po glowie i wkoncu sie ziscilo:)

liwir: chyba wszystko razem. Jest w tym na pewno jakaś forma uległości, zresztą on lubi takie klimaty. Może dlatego, że jest ode mnie 2 lata młodszy...

Gość Wysoki193cm
Demoncia mamy po 33 lata.

wysoki: to w tym wieku już się robi wszystko, na co ma się ochotę. Gratuluję żony, która sama inicjuje takie zabawy...

Gość liwir
masz 27 latek? u ni euklad jest 28 Ona ja 26. a takie zabawy pojawily sie gdy byla w ciazy. hormony zrobily mi niesamowita przysluge:) od tamtej pory pewne granice zostaly zatarte i jestesmy w lozku blizej siebie:) jakie zabawki wchodza w gre?

Gość Wysoki193cm
Ale żonka w swoją pupe nie chce. Ciekawe czemu? Ma stres że tam na coś trafię

liwir: mam 27 lat. Sorry, ale nie pisz late, bo to dziecinne. Przede wszystkim jedna zabawka na przód. Bo dziewczyna raczej nie ma penisa...

Nigdy nie doszło do głębokiej penetracji, bo robimy wszystko stopniowo. Także lewatywa nie jest konieczna.

Gość liwir
az mi sie glupio zrobilo, nie znajdziemy tu pozrozumienia. spadam. pa

Gość Agi chlop
Moja pani sama zaczela delikatnie porusc paluszkiem przy mojej pupie i jakos poszlo , powie ze nawet kiekawe uczucie. A jak uzywa wibratora i ssie mojego kut...a to odlot calkowity, sama lubi jak posuwam jej tyleczek z wibro w ci..ce.