Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaa123

Zajdę w ciążę w grudniu 2012...kto że mną? :)

Polecane posty

Gość lauraaa12
kochana jestem na telefonie, nie mogę pisać długich postow ale poczytaj moje wypowiedzi wcześniejsze.. tam jest napisane.. :) moje cykle są nie regularne..

:) z opolskiego..... W weekend mialam plodne, ale jak na zlosc nastoj taki byle jaki... zostaje czekanie do 22.12.2012.... :(

czyli szansy na listopad nie masz? ani razu nie kochaliście się? kochane cisza tu.. gdzie jesteście? bjak-babka, magAga.. Halo.. :)

Gość misiu nie placz kupie ci..
ja zaszlam w ciaze w grudniu zeszlego roku;D powodzenia;D

Gość do lauraaa12
lauraaa12 ty idz lepiej sobie do ginekologa bo nie regularne cykle to nie sa zarty......a owulacje tak naprawde mozna tlyko sprawdzic podczas monitoringu i robienie testow nic nieda testy moga byc pozytywne a nie koniecznie musza oznaczac owulacje....

Gość @meggi
hej - dołączam. To znaczy aktualnie czekam na efekty :) Ale chyba nic z tego . Jeszcze tydzień niepewności... Ten cykl po raz pierwszym z clo i duphastonem . Mam 36 lat . to będzie moje drugie dziecko po tej stronie...

Gość @meggi
Boona ja też z opolskiego :) Ile masz lat?

Gość mamamiśki
Hej Dziewczyny, chetnie dołacze do was, w 2009 roku byłam na innym staraczkowym topiku, wspominam to ze wzruszeniem:) Tez jestem pelna nadziei i wiary, ze się szybko uda ale z drugiej strony sie martwie czy rzeczywiscie, ostatnio troche czasu mi to zajęło:)ale zobaczymy, teraz zaczynaja mi sie dni płodne więc moze akurat?trzymajcie kciuki:)

witajcie kobiety! meggi! mamamiski! :) miło Was tu widzieć.. Jak u Was z cyklami? Wszystko w porządku? Staracię się na całego? Pozdrawiam:)

Gość mamamiśki
u mnie chyba ok, dopiero teraz zaczynam więc nie mam dobrego rozeznania, nie kontrolowałam tego w ostatnim czasie:) decyzja z mojej strony spontaniczna, mąz chciał juz od dłuższego czasu a ja sie wahałam ale teraz stwierdziłam, ze po co czekac, lata lecą, nie chce zeby byla duża roznica wieku między rodzenstwem:) ciesze się, ze jest ten topik, mam nadzieje,ze nie umrze jak większość:)

Hej wszystkim po raz kolejny dzisiaj,strasznie to to uzaleznia :) @meggi-33 lata,w styczniu 34. Kobietki,proponuje abysmy napisaly o sobie po koleji-ile latek,dzieci,jak dlugo sie staracie,co w ogole porabiacie w miedzyczasie itp :) tak jedna za druga,krotko,zwiezle,aby na gora 2 stronach wszystkie sie zmiescily.Co wy na to?Jestem ksiegowa samoukiem a chemikiem z wyksztalcenia,lubie miec wszystko przejrzyste,a zaczynam sie gubic:)

Gość mała nadzieja.:)
hej dziewczyny!!:) co słychać?jak dzień minął? mój męcząco ale humorek dobry. coś się zalogować nie mogę...

a coraz lepiej.. dziś wyczułam w brzuchu kulkę wielkości mandarynki;) troszkę zbyt mocno przycisnęłam chyba i zaczęło kłuć. Ale teraz jest dobrze:) nie wiem co to, ale wiem, że od tych 4 tygodni właśnie po stronie gdzie to wyczułam, miałam bóle. Dziś, kiedy to poczułam pomyślałam, że może tam się coś rozwija.. coś mi tam przeszkadza i nie pasuje. I od wczoraj zaczęło się bieganie częstsze do wc;) nie wiem nic, jestem pełna nadziei:) wybaczcie, że piszę tak bez sensu w sumie ale same rozumiecie...:) a za Was wszystkie trzymam cały czas mocno kciuki!! i za siebie też oczywiście.. co u Ciebie boona?:)

oj, ale nastawiałam tych emotek hehe

Witajcie dziewczynki, jak u Was ??? Jak minął dzień ??? Ja koncze chorować z moją córą i jutro do pracy ;((( heheh

pozno dosc urodzila Ci sie corcia... roznica wieku w sam raz, moj syn ma teraz 5,5 latka....

Gość mamamiśki
boona ja mam lat 29, corka 2 lata i 8 miesięcy, pracuje w biurze mąz chciałby syna a ja marze o drugiej coreczce, chociaz w pierwszej ciązy chciałam chłopaka:) a teraz jestem zakochana w dziewczynkach:) dzis u mnie dobry dzien na staranka więc szykuje sie intensywny wieczorek:)

Gość mamamiśki
tylko zazwyczaj to zaplanowane nie wychodzi:(

witajcie Kobiety! Postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę- wiara!! Bo szczerze wierzę że czyni cuda.. Mój cykl zaczął się 17tego i liczę na to iż na Święta Bożego Narodzenia będę mogła zrobić piękna niespodziankę mojej rodzinie. Kto razem że mną stawia na wiarę? Rety dziewczyny, tak mi wstyd. Literki mi się pokręciły kiedy założyłam temat -miało być WIAGRA nie WIARA. Stawiam na wiagrę.

Gość mamamiśki
hahaha a to dobre:)

mamamiski, a moze tak nie planowac? slyszalam ze taka metoda czyni cuda....Wiecie, moja szwgierka nie mogla dlugo zajsc w ciaze, teraz ma dwoch chlopakow, blizniakow maja po 6 lat. Moj ma 5, wiec istny sajgon jest jak sie spotykaja...A ja strasznie chcialabym coreczke...Nawet mamy dwa imiona do wyboru- Ania lub Hania

Gość laurawww
tylko sie nie przelicz z tym grudniem hahahahah

Gość mamamiśki
w sumie tak ale ja mam charakter napaleńca, ktory wszystko musi miec na juz inaczej sie denerwuje i stresuje a to nie pomaga:)no ale taka jestem ehh. ja dla corki Natalia albo Lilianna ale strasznie jest trudne albo Zosia ale się zobaczy. Mąz marzy o Radziu:)

Gość mamamiśki
a tez mam przypadek znajomej co sie długo starała, brak owulki policystyczne jajniki i w ogóle katastrofa a teraz jest w 3 miesiącu:)