Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh ah eh ja autorka

problem z facetem/ kasą i całą tą otoczką

Polecane posty

Gość oh ah eh ja autorka

witajcie - mam 27 lat, mój facet 33... ja po studiach on po zawodówce odkąd go poznałam - nigdy nie miał stałej pracy a jak już coś znalazł - to albo rzucał po 4 tygodniach albo jego rzucali dużo osób wokoło proponuje mu pracę, chcą wysłać do Niemiec - bo zapewnili mu pracę on wszystko odrzuca bo nie zostawi kota samego w domu.... parodia nie umiem z nim rozmawiać nie wiem skąd ma kasę by żyć - właściwie wegetować rozmawiałam z nim kilkaset razy o tym i nic jestem zmęczona spotykam się z nim od maja 2009 r. ani raz nie byliśmy w górach - mimo że to raptem 60 km na wakacjach, na żadnym weekendzie nie umie obsługiwać komputera sądzi że cv które napisał 4 lata temu jest wystarczające a ja czekam i czekam na co ja czekam stresuje mnie ta sytuacja z nim załatwiłam pracę w firmie brata we włoszech wrócił po 2 tyg bo włosi dziwnie patrzą na Polaków jak Wy byście się zachowali na moim miejscu?

Gość oh ah eh ja autorka
nie piszecie bo wy wiecie i ja wiem ze to beznadziejny przypadek?

Gość ertertge
'wrócił po 2 tyg bo włosi dziwnie patrzą na Polaków' :D :D :D

Gość oh ah eh ja autorka
takie jego tłumaczenie "bo wlosi dziwnie patrzą na Polaków" brat narzeka że nie ma kto pracować i proponował mu kilkukrotnie pracę ponownie za 2 tys e to nie pojedzie

Gość oh ah eh ja autorka
czekam na zmiany ale nie mogę się doczekać już tracę nadzieję pojawia się taka myśl że musze go rzucić i zacząc budować nowe życie mam 27 lat, chciałabym dziecko - ale utzrymać 3 os z 1 pensji?

Też nie zostawiłabym kota :) A tak na serio, po co męczysz się z nim tyle lat, widocznie jemu ten stan nie przeszkadza i nie ma zamiaru zmieniać się.