Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwśnia.

Co ze mną jest nie tak? co zrobić żeby zwrócić na siebie uwagę płci przeciwnej?

Polecane posty

Gość czerwśnia.

Mam 18 lat, koleżanki mają chłopaków, kolegów. ja jestem cały czas sama. Jestem grubą dziewczyną przy wzroscie 167 ważę 74kg. nie umiem się dogadać z chłopakami. nie jestem zbyt ładna. wydaje mi się że jak chłopaki zwracają uwage tylko dlatego żeby się pośmiać. Doradźcie mi, proszę.

Gość dieta i coś jeszcze
odchudź sie troche i będzie dobrze. Ale spoko, amatorów puszystych też pełno na świecie.

Gruba? - oszalałaś? Dlaczego postrzegasz siebie przez pryzmat figury? - psychika i tak jest najważniejsza, a Ty postrzegając się w taki sposób ją kaleczysz.

Gość Rotmistrz
Jan 9 Sobieski tylko częściowo ma rację - faktycznie powinnaś zmienić nastawienie. Bycie uśmiechniętą i fajną z charakteru jest istotne... jednak nie oszukujmy się - wygląd jest istotny, a szczególnie na początku. Niezależnie od tego jakiego charakteru byś nie miała facet się Tobą nie zainteresuje jeżeli masz tak znaczącą nadwagę. Biegać, biegać i jeszcze raz biegać - nawet teraz, podczas późnej jesieni. Musisz schudnąć, bez tego 95% facetów nawet na Ciebie nie spojrzy.

Gość czereśnia.
Właśnie wiem i wziełam się za diete. wcześniej ważyłam 86 kg -.- teraz znowu przeszłam na diete i chce do maja ważyć 55. (: