Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przypałowa metalówaa

Słuchałam metalu w słuchawkach na laptopie w autobusie i wtyczka mi wypadła!!

Polecane posty

Słuchawki wypieły sie całkowicie z gniazdka, jednak nadal miałam je na uszach. Głośną muzyke słyszałam dobrze, tylko myślałam, ze leci ze słuchawek. Już rozumiesz?

Ja Ci wierzę autorko i współczuję sytuacji, no ale przynajmniej nikt Cię nie opierniczył tam :D Sama siedziałam kiedyś u siostry, wsadziłam słuchawki nie w ten otwór i zorientowałam się dopiero, jak mi jedna słuchawka z ucha wyleciała, a muzyka grała tak samo jak wcześniej :D

Gość 30-latka do faceta 26 lat
Facet 26 letni - ja bylam nastolatka, to Krakow oplywal w metalach i metalowach. Wiele osob z wiekiem zmienilo gusta muzyczne, np. kolezanka-zapalona metalowa zuoo, mhrokk i w ogole, co sie tylko z metalami umawiala a reszta bee, teraz jest wielka fanka Ushera, Fergie a na wspomnienie muzyki metalowej sie wzdryga:) nie ma teraz zbyt wielu osob sluchajacych metalu, w porownaniu z tym, co bylo 15 lat temu, ale gdzies z pewnoscia sa:)

Już rozumiesz? - nie wię. po prawdzie jestem trochę pod wpływem teraz. :) dlatego śmieję się z konfrontacji tego co piszesz z tym co piszą inni, zapewne trzeźwi:D

u mnie większość liceum słuchało metaló więc nie wiem o co chodzi. że niby to ma być takie oryginalne.

Whedif, ok ok, tylko sie chcialam upewnic;) Przypalowa, napisz, czego sluchalas - youtube mi nie dziala:/

Vader, płyta the The Art of War :P W tym utór GIŃ PSIE, którego polski tekst na pewno bardzo spodobał sie ludziom z autobusu :D

Whedif - u mnie w liceum wielu metali nie bylo, ale obracalam sie w srodowisku metalowym. Nie sugeruje, ze to takie uoryginalne - chodzi mi tylko o to, ze metali jest duzo duzo mniej, niz za moich nastoletnich lat :)A, no i wtedy mp3 nie bylo jeszcze tak bardzo popularne, zwlaszcza jak bylam w pierwszych klasach liceum - jak ktos popi. errdalau z wypasionym discmanem, to byl gosc:D

u mnie w liceum(mam tera 21 lat) metalu słuchało może 10% a nie większość a i tak trve metalu słuchałam tylko ja i kilku kolegów, większośc licealnych metali słuchała raczej róznych Closterkellerów Hunterów, Linkin Parków, Nightwishów Nirvan i Frontsidów co najwyżej :D Tylko ja deathmetalowa.

Gość nnnnjnmmmmnmnm
dobre :D hahaha

nie wydaje mi sie że metalowców jest mniej niż kiedyś, po prostu jestes stara to ich nie spotykasz :P Kindermetalowej dzieciarni jest w chvj i jeszcze więcej, przynajmniej u mnie w Katowicach. Metal jest wręcz modny, wśród gimnazjalnych metali króluje przedwe wszystkim Sabaton.

Chodzilam do liceum w latach '90. Piekne czasy. Metale sluchaly metalu i ubieraly sie metalowo ( obowiazkowo glany i czarne spodnie / czarna spodnica u dziewczyn, do tego czarna gora. Ciuchy normalne, nie jakies dziwnie wycudowane. Faceci czasami nosili "pieszczochy" na nadgarstkach), a nie jak teraz te wszystkie rozowo-czarne emo-gothy, fuj:P ;) Nirvany, Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains sluchaly grunge:) - truu metalowi nie przeszloby przez gardlo, ze np. Nirvana to metal:)

Moze jestem stara:D i dlatego nie spotykam wielu metali. Sabaton jest "modny" nawet wsrod moich znajomych. Fakt, kindermetali w peezdu i troche - oby to sie w truu kiedys przepoczwarzylo:D

co to ma za znaczenie co się jak nazywa? najważniejsze że przez słuchawki słychać jak przez głośniki haaaaaaaaaa:D

Teraz tez młodzi metale sie tak ubierają jak opisałaś, albo ci co słuchają thrashu to w katany dzinsowe z naszywkami zespołów - ostatnia moda, powrót do lat 80 :D Chociaż jest też sporo wymoczkowatych długowłosów chłopców z torbami przewieszonymi przez ramie, takich metalo-hipsterów :D no ale takie czasy, kazde pokolenie ma swój czas i swoje mody hehe lata 90 były ogólnie fajne, choć słabo je pamiętam bo bylam wtedy dzieckiem :D

Qrr.wa, jak metal modny, jak nawet moje mlodsze rodzenstwo stwierdza zgodnie, ze normalnego, oldschoolowego metala ciezko spotkac wsrod gaszczu kindergotow itp.:/ spotykaja ludzi, ktorzy dumnie twierdza, ze znaja Children of Bodom, Metallike (ktora zreszta sama lubie, tzn. starsze albumy), Behemota, Linkin Park i takie tam, po glebszej rozmowie okazuje sie, ze znaja kilka piosenek, i uwazaja sie za wielkich znawcow i wielbicieli metalu:D :O

Kurcze, jestem w Pl co jakis czas i chyba jak przyjezdzam, cale towarzystwo metalowe sie nagle chowa:D Albo faktycznie mam pecha:O

Był przypał bo słuchasz metalu:P.Co innego legendarne disco polo:classic_cool:.Takie coś można słuchać z pomoca solidnych kolumn estarowych o mocy kilkudzięsieciu tysięcy watów:classic_cool:.

Oj tam, ja metali widze, ty nie, ale skoro tak ich mało to skąd tak ich nagle tak dużo na festiwalach typu Metalfest w Jaworznie? ja ich widze na ulicy, a może po prostu Katowice to metalowe miasto :P

koncerty metalowe w katowicach zwykle pękają w szwach, przychodzi mnóstwo ludzi, nawet na koncerty cięzkich kapel takich jak np. sodom, to o czymś świadczy :P nikt mi nie wmówi że metal jest mało popularny, o nie.

"koncerty metalowe w katowicach zwykle pękają w szwach, przychodzi mnóstwo ludzi, nawet na koncerty cięzkich kapel takich jak np. sodom, to o czymś świadczy" A ile oni ważą:classic_cool:.Pewnie 1 egzepmlarz ponad 200 kg:D.

Gość zdarza się..
W sumie to zdarza się, też tak miałam kilka razy słuchając czegoś na słuchawkach,że wtyczka "wyszła", a ja się nie zorientowałam, ale nie w miejscach publicznych na szczęście :) Metalówy to wcale nie jest gatunek na wymarciu, sama słucham metalu (choć akurat Vadera niekoniecznie) :)