Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przypałowa metalówaa

Słuchałam metalu w słuchawkach na laptopie w autobusie i wtyczka mi wypadła!!

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=oDU2F1deIVs tego kawałka m.in. słuchałam i w jakiś sposób wtyczka od słuchawek wyciągneła sie z gniazdka w laptopie i było słychac w całym autobusie dopiero jak miałam wysiadac sie skapłam :-o Jaki przypał, chyba nikt mnie już nie przebije :/

Gość porannarosaaa
no ale to skoro ci wtyczka wypadła to w słuchawkach przestała muzyka leciec to jak mogłas sie nie zorientowac?

brzmiało jak ze słuchawek

Gość taszczysz ze sobą laptopa
aby muzyki posłuchać? Za moich czasów były mp3 :classic_cool:

laptopa wziełam żeby sie nie nudzić na wykładzie :P a skoro już był to postanowiłam przegladnąć skrypty ściagnięte z neta w autobusie i przy okazji posłuchac muzyki :classic_cool:

Gość porannarosaaa
tzn ze muzyka na laptopie była tak głosna ze słyszałas ja dobrze mimo słuchawek na uszach?

Gość uwielbiam metalowe laski
a ladna jestes?

No :D wreszcie jakaś normalna muzyka :D szkoda że jak już raz kiedyś jadę autobusem mam "szczęście" co najwyżej Lady gagi posłuchać :o

Gość facet 26letni
teraz to juz ciezko znalezc fajna rockowa dziewczyne. wszedzie same techno blachary

Była glośna, w każdym razie u mnie nigdy nie ma wiekszej różnicy miedzy słuchawkami a laptopem poza tym, że jak jest cicho to słyszać szum i ogólnie jest słaba jakość. Na szczęście nie jestem z warszawy, a czemu pytasz? Czyżby ktoś inny okazał sie podobną gapą do mnie i tez autobus mół posuchać razem z nim muzyki? :) :P Ponoć jestem ładna, faceci często mnie komplementują, ale jak patrze do lustro to jakoś w to nie wierze. :classic_cool:

Jesli uważasz że to ściema to może przeprowadź eksperyment - puśc głośna muzyke na słuchawkach, potem poluzuj wtyczke i nadal mając słuchawki w uszach sprawdź czy róznica jest aż tak wielka :classic_cool:

nie, to tak a propos co ktoś właśnie wyżej pisał o tym hipsterstwie :-P z ust wyjął

Gość dziewczyneczkaaaaaaaaaa
hahahahhahahhaha nawet jeśli to ściema, to dzieki za poprawienie humoru :D:D

"sciema, jak wypadna sluchawki z uszu to goowno slyszysz, jak mialas laptopa (uuu jaki kuirva hipster z ciebie, w latach 80 popierrdalali z boomboxami na ramionach ty popierrdalasz z laptopem ) to bys tez slyszala, twoje sluchawki to nie zatyczki bhp do uszu " zreszta nie rozumiem wypowiedzi. Nie jestem hipssterem, słuchawki nie wypadły mi z uszu -miałam je w uszach cąły czas tylko wtyczka z słuchawek wypieła sie z laptopa. Nie wiem w ogóle o co ci chodzi? :D

o czym ty mówisz? może przeczytąłbyś jeszcze raz ze zrozumieniem co mi sie przydazyło a nie wyzywał od kretynek?

muzyke słyszałam na głos tak samo jak normalnie. O czym ty mówisz do cholery? Przeciez jakbym jej nie słyszała to bym sie zorientowała, ze cos nie tak.

o co chodzi w tej provo czy nie-provo? :D jest dziwny ten temat w każdym razie

muzyke słyszałam cały czas. tyle ze słuchawki wypieły mi sie z laptopa więc muzyka leciała z laptopowego głośnika i słyszał ją razem ze mna cały autobus. Musiała sie wypiąć w jakimś momencie ciszy, dlatego samego momentu przejścia ze słuchawek na głosniki nie usłyszałam. Już rozumiesz czy nadal trzeba ci tłumaczyć?

nadal trzeba bo to co słyszysz jest niemożliwe:D chyba że masz wadę słuchu:( albo nie wiem. masz kiepskie słuchawki. nie wiem.

GDZIE NIBY KURWA NAPISAŁAM ŻE NIE ŚŁYSZE MUZYKI Z LAPTOPA!??? SŁYSZAŁAM JĄ CAŁY CZAS KURWA TY JEBANY IDIOTO!!!!!!!!!!!!! UMIESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM????????????? NAJPIERW MUZYKA LECIAŁA ZE SŁUCHAWEK POTEM SIE WYPIEŁY I LECIAŁA Z LAPTOPA!!!!!!!!!!!

Gość 30-latka do faceta 26 lat
Ciezko znalezc taka dziewczyne, ale gdzies jeszcze kilka sie pewnie uchowalo. Ps. slucham metalu od dobrych 20 lat. Moje dzieci odziedziczyly po mnie gust muzyczny, a pisze tego posta przy "Enchanted" Paradise Lost ( Draconian Times to jeden z moich ulubionych albumow:) ).

Prowo czy nie prowo, napisz Przypalowa, czego ten autobus razem z Toba sluchal;)

Gość facet 26letni
czyli perla w morzu z ciebie

Whedif - ze mnie ten zaciesz? :O

no bo idiota totalnie nie zrozumiał co napisałam a się wymadrza