Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziak19

Mam 19 lat, spałam z facetem, który ma 48 lat...

Polecane posty

Gość bo to on
ciebie zmieni:D

Gość zuziiaakkk19
Nie jesteśmy parą. My tylko uprawiamy seks, pogadamy, tyle.

Dziecko jesteś. :) radziłabym ci się wybrać do specjalisty, jako domorosła, kafeteryjna pani psycholog zwęszyłam tu jakieś problemy w dzieciństwie, konkretniej to problemy z ojcem. :)

Gość bo to on
ewentualnie jego brakiem

Gość juuuuuużżżżż
Kurde, mówi dziewczyna że facet na poziomie, fajny, zadbany i dostarcza jej pozytywnych przeżyć, to doszukują się jakichś zwichrowań... no po prostu śmieszne. Macie jakieś frusstracje nie wiadomo jakie i chcielibyście żeby dziewczyna nadal bzykała się z młodocianymi ruchaczami, którzy nie maja pojęcia o ars amandi i myślą tylko o swoim fiucie... Jezelijej dobrze to niech nadal z nim się spotyka. Ma zrezygnować z satysfakcjonującego seksu, bo wam się tak podoba. Ewentualnie zazdrościcie że dojrzały facet ma młoda dziewczynę. A onwcale nie musi zaraz umierać. Nie dajmy się zwariować.

Gość vanrompuj
ciekawe co by na ten temat miała Dek@ do powiedzenia

Gość bo to on
chodzi o to że ona jest mloda i glupiutka , on to wykorzystuje z czego ona sie jeszcze cieszy nie dostrzegajac ze jest naiwna

Gość juuuuuużżżżż
co wykorzystuje???? Uczy ją !

No jasne, ja zazdroszczę najbardziej. Aż mi smutno, że w dorosłym życie nie musiałam sobie szukać rekompensaty nieudanych relacji z tatą. :) 29 lat to jakaś przepaść pokoleniowa i dla mnie facet tak posunięty w latach posuwający nastolatkę to pedofil. 18-latek, który rucha 14-latkę, która już jest w sensie biologicznym kobietą uważany jest za pedofila. Żadnej w tym logiki, nie? :)

Gość bo to on
uczy ją super!!! Lepiej uczyć się wspólnie z kimś równoległym wiekiem powoli odkrywać swoje potrzeby, on rżnie młódkę jak chce to sie nauką nie nazywa

Gość juuuuuużżżżż
Jesteście popieprzeni. Jaki pedofil? to dorosła kobieta z doświadczeniem. Wykorzystywali to ją ci młodzi bo zaruchali a ona niewiele z tego miała. Nie ma mowy o wykorzystywaniu, skoro dwie strony czerpią korzysci. Facet w tym wieku to nie truposz, to ze niektóym się nie udało dożyc do tego wieku, to nie znaczy, że reszta z tego przedziału ma się kłaść do trumny. :O

Gość juuuuuużżżżż
"równoległy wiek" - i tu są właśnie te wasze ograniczenia mentalne...

Gość kurczeniewiem
Mi by było wstyd na Twoim miejscu autorko. 6 facetów w wieku 19 lat..... Jesteś jeszcze dzieckiem, które zrozumie, co zrobiło zbyt późno. Niektórzy oszukują się, że dziewczyna 19-letnia to dorosła kobieta, chyba jedynie fizycznie.

Gość dfgghhh
19 lat i 6 kutas w dupie!! niezla z ciebie puszczalska, ciekawe z jak cyfra skonczysz?pewnie trzycefrowa, a twoja psycha juz jest zryta, niewyobrazam sobie zeby sie bzykac z facetem w wieku mojego ojca,

Gość juuuuuużżżżż
Jeszcze dziecko? Skoro ustawodawca uważał, że może już wychodzić za mąż, to dzieckiem jakoś nie jest. Nie jesteśmy w Japonii.

Gość bo to on
żadne mentalne ograniczenia dla człowieka rozwijającego się w danej sferze lepiej aby stopniowo poszerzał wiedzę,nauczy się czerpać satysfakcje a tak ma rzucone wszystko na tacy, przecież Ona może mieć problemy ze związkiem w przyszłości

Gość matacz,.,.,
tak tak szukajcie problemów psychologicznej natury w takich osobach :) smiechu warte ! idioci domorosli psychologowie z koziej cipy :) tak was to pzrerasta , ze musicie do tego dorobic ideologie , zenujace pokazujace jak tepe jest to społeczenstwo

Chyba nie czytasz nekrologów. :D A tak poważnie - 19 lat i doświadczenie? Nie żartuj. :) 19-letni człowiek nie jest dojrzały. :) Ona jest zwyczajnie łatwa. :)

Gość bo to on
Ona chce być cool dlatego daje,z dojrzalością nic wspolnego nie ma

Aha, jestem tępa i ograniczona, bo bym się nie związała z facetem starszym od siebie o 25 lat? Spoko. :D Dawaj dalej, mataczu. Twój nick ładnie cię podsumowuje. :)

Gość kurczeniewiem
Chłopie przestań się kompromitować. Czasy się zmieniają. Kiedyś może 19-latka chciała ślubu i dzieci i była na to bardziej przygotowana niż teraz. Teraz właśnie dzieci bawią się w niezobowiązujący seks, a to raczej odpowiedzialne nie jest i świadczy o ich niedojrzałości.

Gość juuuuuużżżżż
"zrytą psychę" haha, zryta to wy macie bo nie potraficie zdrowo podchodzić do ludzkiej seksualności. Ograniczenia. Vera- czytam czasem nekrologi i wcale nie jest tak, że na każdym jest liczba 48.

Gość bo to on
no tak zapomniałem o upominkach:D:D

Gość matacz,.,.,
bzdura , nie ma nic złego w "lubieniu " sexu - nie kazdy , kazda ma libido na poziomie 1 by innym nakazywac zyc według tego co im sie wydaje , albo jak są przekonani . Ma 19 lat i moze w tym czasie juz od wlasciwie lat 16 uprawiac sex kiedy chce , kiedy ma ochote i z tym kogo do tego wybierze , to wy robicie z sexu tabu zmanipulowani klerykarsą gadka o rozwiazłosci , gdzie ta nie wysterpuje póki która sie nie pieprzy codziennie z innym , co tydziej z innym co miesiac z innym , co pół roku z innnym ..... wiec dajcie spokój z tym pieprzeniem o tym ze jest puszczalska bo miala 6 partnerów ! ma ochote na sex ma z kim ? nie niest to jakies obwieś , wiec robi to bo jest to dla ludzi .

Gość zuziiaakkk19
To z pieniędzmi nie ma nic wspólnego. Nie jestem łatwa, chyba nie wiecie jak dziewczyny się w tych czasach zachowują...szukałam dobrego seksu i znalazłam. To mi pasuje, myślcie sobie co chcecie, jestem ciekawa ile wy mieliście/miałyście partnerów do seksu ;) Ale już się nie przyznacie, bo po co? To ja jestem łatwa. Żałosne.

Gość juuuuuużżżżż
ale ona nie chce ślubu i dzieci. Chce czerpać z seksu radość.

Gość matacz,.,.,
vera z cheshire Aha, jestem tępa i ograniczona, bo bym się nie związała z facetem starszym od siebie o 25 lat? Spoko. Dawaj dalej xxxxxxxxxxxxxxxxx nie nie ! nie ma tak łatwo kretynko ...jestes jaka jestes co wymieniasz , bo narzucasz swóje widzi mi sie innym , to ze ty nie chcesz sie wiazac z wymienionym to twoja soprawa - a to ze ktos inny chce to jego i tobie gówno do tego !

Przecież, ze nie na każdym. Napisałam tak? Ja czytuję i dość często widuję nań widełki 40 a 60, co mnie niesamowicie smuci. Byłam już na tylu pogrzebach rodziców moich znajomych, że serce pęka. :O