Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziak19

Mam 19 lat, spałam z facetem, który ma 48 lat...

Polecane posty

Gość matacz,.,.,
a ja byłem na tylu pogrzebach 28 i 35 latków , ze tak samo mi peka i co to ma do rzeczy ? umrze to umrze wielkie mi co , nie jeden nie jedyna na swiecie , bierze sie nastepnego w kolejnosci ,

Gość bo to on
matacz,.,., oczywiście nie ma nic złego w lubieniu seksu jestem za ale seks i umiejętność dawania i odbierania przyjemności pojawia się z czasem,nikt mi nie powie ze jako nastolatek dokładnie znał swoje potrzeby, poza tym takie podejście jak Ona jak najbardziej ale nie jako dziecko, kobieta mająca 25-....lat to juz kobieta w pelni dorosla swiadoma, jak chce seksu i lubi to jej sprawa,robi to w pelni odpowiedzialnie a Ona nie sądze:O

Gość dfgh567890
le kg wiagry zazyl przed spotkaniem???????????:D:D:D

Niczego nie narzucam. Po prostu jestem zniesmaczona, czego z kolei ty nie potrafisz pojąć. :) Moja rzecz jest taka, ze nie chciałabym iść do łóżka z kimś w wieku mojego Taty, wujka, czy dziadka, bo to obrzydliwe. I sama czułabym się jak ofiara pedofila, a jestem kilka lat starsza od autorki.

Gość to jest najlepsze
możesz wmawiać sobie co chcesz, ale dziewczyna, która daje dupy na prawo i lewo z kim tylko zechce jest kurwą i możesz sobie to tłumaczyć jak chcesz. Faceci nawet będą Ci mówić, że tak nie jest, że dobrze robisz, ale oni to robią w jednym celu. Chcą użyć sobie właśnie takich podobnych do Ciebie.

Gość bo to on
tak w ogóle może to prowo??!!

Gość matacz,.,.,
jedno jest pewne , jednw woli bruneta , inna blądyna , ta co woli blądyna bedzie sie dziwic ze ktos moze wolec bladyna , a jak uz rudy to w ogole cos z taka musi byc nie tak , no bo jak rudego ??:) jedna woli polaka , inna włocha , a jeszcze inna araba i kazda z tych wymieniinych bedzie sie dziwic , dlaczego araba :) jedna wyskokiego , inna małego te kryteria wrostowe ma ze tak powiem w dupie i ta zas bedzie sie dziwic jak moze byc z o głowe nizszym facetem , cos z nia musi byc nie tak :) ' idziemy dalej ta zgrabengo woli a ta nie ta musi miec grubaska i znowu dylemat ma ktoras jak moze pozwolic by taki na nią wlazł tosz ona by zwymiotowała :) mam pisac dalej ? wiec o co chodzi, ze ktoras woli starszego w wieku swego ojca np? Ja np mimo takiej roznicy wieku doskonale sie dogaduję z swoja kobieta o 20 lat młodszą , nie ma zadnej przepasci o ktrej jacys ułomkowie próbują pisać itd.

Gość juuuuuużżżżż
Szkoda klawiatury na tą ciemnotę z zacofanie. ujadajcie dalej, ja sie zmywam.

A tam, prowo, zaraz mataczowi nie będzie brykał korniszonek i jego młoda żona się pojawi na forume i zacznie szukać kochanka, a on będzie pisał, że miedzy nimi jest pięknie. :D To się zdarza, podobno. :)

Blądyna !! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Stary, a głupi. :) Polecałabym na starość otworzyc słownik ortograficzny. Nie ośmieszaj się, dziadku. :)

Gość matacz,.,.,
tak tak - jak ktorys majac lat 20 iles ma problemy z sexem to musi napisac ile wiagry taki 48 latek zjada , otóz bzdura ja mam sex codziennie - dokładnie codziennie , czasem nawet po dwa razy , a jak nie mam bo nie ma sposobu bo tak bywa to i tak biorac miesiac i liczac ile razy wychodzi wiecej niz raz dziennie , NIEMOZLIWE ZARAZ KTOS NAPISZE - a jak ze , co ma napisac :) obrzydza cie to , a co tu jest obrzydliwego , masz zryte poczucie smaku , ale wielu tak ma wiec i mi nie dziwota i tylko ty uwazasz sie za normalną :) buahahahaaaaaaaa.

Gość bo to on
ja sie zgadzam ze rozni ludzie lubia rozne rzeczy i chooj mi do tego ale nie zrozumiem i nie bede pochwalał seksu gowniary z byle kim,6 partnerów w tym wieku:O Jak już ktos pisał skończy na trzycyfrowej liczbie

Gość juuuuuużżżżż
matacz - to jest właśnie ta sławna nietolerancja. Jak już ktoś ma inaczej i nieco inne upodobania to dalej go stłamsić "Siódme niebo nienawiści" http://www.youtube.com/watch?v=Q1NipppqA4Y

Gość matacz,.,.,
ja tu nie wiedze zadnej co daje dupy na prawo i lewo , wiec chyba zabładziłes i nie na to forum wszedłeś

Gość matacz,.,.,
orłem w ortografi nie jestem , choc pisac porawnie potrafie , mimo , ze wyglada inaczej , ale na tym forum to sie starac raczej nie musze , niech maja pozywkę podobni do ciebie co to jak im braknie argumentów , to wywleką ortografię :)

Gość matacz,.,.,
jednak owa ułomosc moja w osiagniecu sukcesu w zyciu mi nie przeszkodziła , ciekawe co ty jako ta umiejaca ortograficznie pisać poprawnie , osiagnie :) powidzenia !

Jasne, twoje braki w elementarnej edukacji to pożywka dla mnie. Wmawiaj sobie dalej. :D Zaraz zdechniesz, więc sobie poprawiaj samoocenę, jak możesz. :D A macie dzieci? :D Jeśli tak, Pewnie jak idziesz z bajtlem po ulicy, to gratulują ci ślicznej wnusi albo wnuczka. :D Trzeba myśleć perspektywicznie, a nie potem za wczasu osieracać dziecko. ;)

Gość bo to on
juz nie opowiadaj czego Ty nie osiągnąłeś:O Jasne rekiny finansjery siedzą na kafe:D:D

Gość matacz,.,.,
nie mam zamiaru ! dzieci mam z zoną , dorosłe juz , z kochnką jeszcze nie mam , zniesmaczona :) i bardzo dobrze !!

Aha, czyli do tego jesteś zakłamanym kurrwiszonem. Taaaak, zazdroszczę ci. :) Czyli co? Żyjesz z żoną, a na boku od 11 lat masz jakąś kurrwę? :D Czy moze stać cie było na szczerość wobec żony i wzięliście rozwód, niedouczony staruchu? :D

Gość matacz,.,.,
ewentualne osierocone dziecko nie bedzie pierwszym i nie ostanim ktoremu bedzie mimo wszystko dobrze , bo bedzie z zwiazku gdzie była miłosc , co Ty sobie mozesz tylko pomarzyc !! jestes z kim jestes a jak nie ty to inna bo jestes i masz dziecko , ale o prawdziwej miłosci ile z was moze powiedziec ? ile ? szczesliwa ? napewno ? z czego ?

Ja mam dziecko? :D:D:D Od kiedy? :D Gdybym miała do wyboru - albo być ze starym, głupim pajacem albo sama, to byłabym sama. :) No, ale nie jestem sama, a z fajnym 30-latkiem. :)

Gość matacz,.,.,
ten staruch jak to ujmujesz nie jest zakłamany , zona wie o kochance od początku , na tym forum jest cała moja historia :) a ona nie jest zadnym kurwiszonem wiec prosze nie obrazac ludzi ! nie znajac ich rozwodu nie mam , po co nikomu nie potrzebny , znowu zaszokowana , a jak ze by ? :)

Gość matacz,.,.,
ty nawet czytac nie umiesz .... a co dopiero zyc

Gość to jest najlepsze
matacz lepiej się nie odzywaj, bo nie dość, że błędów ortograficznie okropnie dużo robisz to i składnia się kłania:D:D:D. Matacz siedzi na kafe już od lat, tak, jak ktoś wcześniej napisał to stary kurwiszon, stąd też pochwala młode kurewki :D. Na starość ludziom odbija, musimy być wyrozumiali.

Patologia. Tobą nie jestem zniesmaczona. Nie pochlebiaj sobie. Ty jesteś mi zupełnie obojętny. A może, nie do końca. Śmieszysz mnie, staruszku. :) Naprawdę - szczerze współczuje twoim dzieciom. :)

Gość matacz,.,.,
ty współczuj sobie moje dzieci są szczesliwe . Nie ma im czego współczuć 'stara dupo bezdzietna

Przy mataczu nawet Duch Cafe wydaje się być normalnym gościem. :D Zresztą jest tak, jak napisałam wcześniej - jego nick go doskonale charakteryzuje. :) Przynajmniej raz był szczery. A teraz chrrr tfu, w ten stary, pomarszczony i zakłamany ryj. :D

Gość matacz,.,.,
ty lepiej swojej składni pilnuj bo sie nie popisałas powyzej , wiec raczej nie przystoi zwracac uwagę innym .