Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziak19

Mam 19 lat, spałam z facetem, który ma 48 lat...

Polecane posty

Co nie? :D Takie czary tylko tutaj. :D I do tego bezpłodna, bo już 25 na karku a żadnego bachora w kołysce. Czas skoczyć. :D Ba, nawet jeszcze nie mężatka. :D Wypchnijcie mnie z okna. :D

Gość juuuuuużżżżż
hahaha ale załosna jestes

Gość zuziiaakkk19
Bo nie akceptujesz tego, że ludzie są różni, Twoje zdanie jest najważniejsze. To tak nie działa, zostaniesz samotna z takim podejściem.

Gość do mnie
boze jacy smieszni ludzie. Vera zgadzam sie z Toba. Poza tym skoro ten stary dziad uwaza ze w wieku 25 lat ma sie juz dzieci albo jest sie bezodnym to on ma chyba wiecej niz mowi bo tak bylo za czasow naszych dziadkow a nie rodzicow.

Moje zdanie jest najważniejsze...dla mnie. Dlaczego miałabym się kierować zdaniem obcych ludzi? Mogę się liczyć ze zdaniem niektórych, mogę szanować ich zdanie. A jeśli chodzi o forum...jak się ktoś tutaj udziela, to musi się liczyć z krytyką. Ja swoje zdanie wyraziłam i zostałam zaatakowana.

Gość to jest najlepsze
Zuziak raczej Ty ze swoim, jak Cię pół miasta będzie miało :D:D. Wbij sobie wreszcie do swojej pustej główki, że jesteś jeszcze za mało dorosła i nie myślisz w tym momencie o konsekwencjach swojego zachowania.

Gość wow........
w wieku 19 lat miec 6 facetow do sexu, dobrze musisz nogi rozkladac. Chyba kazdemu kto cie o to poprosi heh. Do mnie ma racje takie myslenie ze dziei wczesnie to dziadkowie a nie rodzice w wieku ok 50 lat

Gość Lala20

Ja mam 20 i czuję sie małolata i nią jestem.Szok ze starzy faceci atakują 25 latki które sa młode a sami nie patrzą że już starzy.Idz cie w uj 🤮🤮

Gość Wiem co mówię
9 minut temu, Gość Lala20 napisał:

Ja mam 20 i czuję sie małolata i nią jestem.Szok ze starzy faceci atakują 25 latki które sa młode a sami nie patrzą że już starzy.Idz cie w uj 🤮🤮

Lala, małolaty dobrze wychowane nie mówią " Idźcie w uj. Szanuj innych to i ciebie będą szanować. Jeszcze ci powiem że BARDZO DUŻO młodych kobiet woli starszych jak małolatów w swoim wieku.

Gość men50 plus

Ja mam ponad 50 lat i spotykam się na seks z mężatką 35  lat Od kiedy zaczeliśmy się spotykać przestała kochać się z mężem.Jej mąż jest beznadziejny w łóżku .kończy po 3 minutach ,ja mogę długoooo.

Gość Chłopiec

Ja mam 16 i podobają mi się kobiety 40, te piękne dojrzałe kształty, marzę o takiej, ale się wstydzę.

Fajnie, że Ci było dobrze, ale na dłuższą metę to nie przetrwa. Seks to nie wszystko. Za kilka lat on może już nie być taki jurny a Twoje potrzeby pozostaną. I będziesz zawiedziona. Lepiej chyba dobrowolnie go unikać i zapomnieć o nim a rozglądnąć się za kimś, z kim nie masz takiej różnicy wieku. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Dnia 28.05.2019 o 08:58, Malgosia Sowczak napisał:

Fajnie, że Ci było dobrze, ale na dłuższą metę to nie przetrwa. Seks to nie wszystko. Za kilka lat on może już nie być taki jurny a Twoje potrzeby pozostaną. I będziesz zawiedziona. Lepiej chyba dobrowolnie go unikać i zapomnieć o nim a rozglądnąć się za kimś, z kim nie masz takiej różnicy wieku. Pozdrawiam serdecznie.

Tak, to prawda, ja zaczynałam z facetem po 40-stce, nauczył mnie wszystkiego w seksie i zostawiłam go dla młodszego, w moim wieku.

Ja bylem starszy od ex o 10,bylo nam dobrze. 30 to już coś. Korzystaj. Od Ciebie byłbym starszy o 17 i bym sobie nie odmowil 😜

Gość Gość

Też byłam w takim układzie On miał 42 ja 21 Było cudownie.

Po prostu facet w tym wieku jest bardziej doświadczony wie jak dać przyjemność kobiecie A na dodatek miał dużego 22cm.

Gość ggoooooooooooosc
59 minut temu, Gość Gość napisał:

Też byłam w takim układzie On miał 42 ja 21 Było cudownie.

Po prostu facet w tym wieku jest bardziej doświadczony wie jak dać przyjemność kobiecie A na dodatek miał dużego 22cm.

e tam, wszystkie tu piszą o wymiarach, mierzyłaś mu linijką?:)

Gość Gość

Dokładnie mierzyłam tylko nie linijką a metrem krawieckim. Uwielbiam sex a rozmiar ma dla mnie znaczenie chociaż nie każdy z dużym sprzętem potrafi się nim dobrze posługiwać.

Lubię różne zabawy w łóżku czy pieszczoty To pozwala mi bym była w 100% zaspokojona!! Partner z którym byłam naprawdę potrafił zaspokoić kobietę. Szkoda że się rozstaliśmy trochę mi go dzisiaj brakuje.. I nie z względu że był szarmancki i opiekuńczy.

Gość Adam
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie mierzyłam tylko nie linijką a metrem krawieckim. Uwielbiam sex a rozmiar ma dla mnie znaczenie chociaż nie każdy z dużym sprzętem potrafi się nim dobrze posługiwać.

Lubię różne zabawy w łóżku czy pieszczoty To pozwala mi bym była w 100% zaspokojona!! Partner z którym byłam naprawdę potrafił zaspokoić kobietę. Szkoda że się rozstaliśmy trochę mi go dzisiaj brakuje.. I nie z względu że był szarmancki i opiekuńczy.

Czyli tego dyszelka ci brakuje? Jego nastepca bedzie miał przeje..ne :D

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Adam napisał:

Czyli tego dyszelka ci brakuje? Jego nastepca bedzie miał przeje..ne :D

Można tak powiedzieć Chociaż obecny partner też jest dobry w te klocki!! Lecz jednak brakuje mu do tamtego. Tamten starszy znakomicie umiał wyczuć moje potrzeby wiedział kiedy zwolnić kiedy przyspieszyć. Czuł to instynktownie Np kiedy obejmowałam i zaciskałam nogami tył jego pleców czy tyłeczka przyspieszał i kończył we mnie.

Gość Adam
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Można tak powiedzieć Chociaż obecny partner też jest dobry w te klocki!! Lecz jednak brakuje mu do tamtego. Tamten starszy znakomicie umiał wyczuć moje potrzeby wiedział kiedy zwolnić kiedy przyspieszyć. Czuł to instynktownie Np kiedy obejmowałam i zaciskałam nogami tył jego pleców czy tyłeczka przyspieszał i kończył we mnie.

Szczerze? Myślę że dałbym ci radę, bardzo pracowite 21,5 ;)

Gość Gość

Być może nie wykluczam takiej możliwości!! Jednak jest mi dobrze z obecnym partnerem. Nie sypiam też z każdym.  musi mieć to coś bym zdecydowała się na sex z kimś obcym.

Gość Adam
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Być może nie wykluczam takiej możliwości!! Jednak jest mi dobrze z obecnym partnerem. Nie sypiam też z każdym.  musi mieć to coś bym zdecydowała się na sex z kimś obcym.

Do niczego cię nie namawiam, to tylko moje przypuszczenia. Całkowicie obcych, ani po 2 godzinach znajomości nie bzykam :) Za to jak mnie kobieta mocno pociąga - nakręci, to noc za krótka ;)