Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z wypadającymi włosami

dzisiaj w kupce mojej córy znalazłam ...

Polecane posty

dzisiaj w kupce mojej córy znalazłam moje włosy. Karmię piersią i ostatnio lecą mi dosłownie garściami. Staram się żeby były spięte i często czyszczę córce ręce a jednak połknęła. Zastanawiam się czy może mieć to jakieś negatywne skutki na jej zdrowiu? Przed zrobieniem kupki była taka jak zwykle, nie bolał ją brzuszek itp. Czy ktoś też tak miał?

też wydaje mi się to obrzydliwe bo chyba każda z nas miała w buzi włosa i wie jakie to uczucie :| Ale już się stało może ktoś odpowie na pytania?

fuj to jest szukanie czegokolwiek w kupie kobieto a nie to, że był w niej włos!

gratka nie wiem czy wiesz ale trzeba zwratac uwage na kupke u niemowlaka. Szukałam w sensie takim że odchyliłam pieluchę i on tam był. Nie wyobrażaj sobie że w niej grzebałam

Gość praktycznie tylko zlecenia
Doucz się mamusiu za dychę! Nie wiesz z czego zbudowany jest włos? No chyba że używasz jakichś lakierów tonami,to inna sprawa.

Gość natmik
może wpadł jak przewijałaś pieluche

gratka, żeby znaleźć coś w kupie niemowlaka bez grzebania to chyba żadna filozofia. W końcu nie jest to zbity kołek jak u dorosłego, żeby trzeba było palcami na części pierwsze go rozbierać, tylko rozlana po pieluszce maź. To już chyba trzeba by było głowę w drugą stronę obracać podczas zmieniania pieluszki, żeby nie zauważyć w niej pewnych rzeczy.

No ja zwracam uwagę na to jakie kupy robi moje dziecko, ale jak długi musiałby być ten włos żeby go zauważyć? Raczej stawiam na to, że wpadł podczas przewijania tak jak ktoś napisał, chyba że masz bardzo krótką fryzurę.

Jakiej długości by nie był, wystarczy, że będzie ciemny, a na tle jasnej kupy rzuci się w oczy zaraz po otwarciu pieluszki.

Gość okillaks
twoje dziecko sra wlosami ? ale jaja tego jeszcze nie bylo ;)

włosy mam do ramion i wlasnie ciemne wiec na zoltej kupce bylo gp dpskonale widac - a ze nie byl wczesniej w pieluszcze jestem pewna 100% poniewaz jeszcze ok 2 cm byly w odbycie

Gość zapewne wlecial podczas zaklad
a jaką masz pewnosc ,ze podczas zakladanie pampka dziecku,twoj wlos tam nie wlecia?? tez to mozliwe ,i dopieor podczas brudnej pieluchy zobaczylas wlos

pisałam już skąd mam pewnosc

Gość gość
Japiernicze ludzie jk nie macie nic konkretnego na ten temat do powiedzenia to na chole....re sie wypowiadacie mam ten sam oroblem moja corcia pol roczna nalykala sie wloskow z zabawki i robila mi kudlate kupki teraz mi wiekszosc czasu marudzi ale juz nie wiem czy to przez wloski i brzuszek ja boli czy zabki bo juz zabkujemy , czy jeszcze jakies inne cholerstwo

Gość gość
ale temat. ja p*****le. to prowo prawda? :D

Gość gość
kudlate kupki hahaha

Gość maamma
odpowie ktoś coś konkretnie???????? też znalazłam włos

Gość gość
nie nic dziecku nie bedzie, u mnie bylo tez tak i pytalem lekarza, od wlosa nic jej nie bedzie tym bardziej ze go wydalila , wlos zawze wydali

Gość gość
Moj maz i szwagier sa kudlaci wszedzie tylko nie na glowie ;-) i moja szwagierka i ja znalazlysmy wlos w kupce pomimo ze sie staramy utrzymywac higiene... Tylko nie piszemy o tym na forum bo to nie skutkuje zadnymi konsekwencjami zdrowotnymi... Oczywiscie jak dziecko nie jje wlosow garsciami.

Gość gośćbd
:-D

Gość gość
Mi tez wypadają garściami :( przez 9 mies był spokój a teraz moje włosy sa wszedzie zaraz je w kupie znajdę.

Gość gość
no nie wierzę w te niedowierzania moja corka miala taki etap ze trzymala wlosy w buzi (sama sobie wyrywała z glowy nawet i bardzo czesto je zjadala),martwilam sie tym ,ze dwa razy tez znalazlam wlosa w kupie, corka od poczatku miala dlugie wlosy i jak wpadl jej w reke to do buzi od razu.Teraz juz jej to raczej przeszlo,ale czasem jeszcze zdarzy sie ze wyciagne jej jakiegos wlosa z buzi

Gość gość
Mojemu dziecku tez zdarzyło się zjeść :-)