Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .............M

zostawił mnie kiedy byłam w ciąży... ale chyba do siebie wrócimy.

Polecane posty

Gość .............M

Jest odemnie o 4 lata młodszy, byliśmy już 2 lata razem kiedy chciałam z nim mieć dziecko powiedział że potrzebuje jeszcze czasu, już nam niewiele brakuje, kupimy mieszkanie, weźmiemy slub a ja nalegałam na to dziecko w końcu już 28 lat to kiedy jak nie teraz... przestałam się zabezpieczać i zaszłam, on się domyślił... rozstaliśmy się. Zerwał ze mną za kłamstwo, za to że go zmusiłam do bycia tat a. Ale cały czas przychodził kiedy byłam w szpitalu itd cały czas naprawdę cały czas,,,, odwiedział Dziecko kiedy się urodził, wszystko kupował: mleko, pampersy, ciuszki, odciążał mnie finansowo i w opiece nad dzieckiem, śynek ma jego nazwisko. Teraz nasz Synek ma już 3 miesiące, wczoraj jego tata spał u mnie... Ze mną. Całą noc rozmawialiśmy i postanowiliśmy dać sobie jeszcze 1 szansę. Wiem ,że źle zrobiłam... mam nadzieję, że odzyska do mnie zaufanie.

Gość Rotmistrz
Pojechałaś kobieto, masz hardrorowe szczęście, że facet, pomimo czegoś takiego nadal czuje się odpowiedzialny za dziecko oraz Ciebie. Teraz zostaje Ci zrobić wszystko aby mu się nie odmieniło. Powiem szczerze, jakby mnie partnerka tak w dziecko wrobiła to byłby game over, wolałbym do końca życia płacić alimenty niż żyć z oszustką.

Gość .............M
no własn ie wiem, że mam szczęscie...

Gość Rotmistrz
Ale tak w zasadzie to czego od nas tutaj chcesz? Bo chyba nie piszesz aby sobie popisać?

Gość vin80
No ja bym takiego egoistycznego, kłamliwego, bezmyślnego suczyska nie chciał widzieć na oczy. Dziwny facet.

Gość Rotmistrz jest chory
psychicznie :O🖐️

Gość Rotmistrz
Dlaczego uważasz, że jestem psychiczny?

Gość Rotmistrz
nie zaloguję się, bo psychiatrzy mnie namierzą :O🖐️

Gość Rotmistrz
Offermo, daruj sobie ;), kiedyś już to przerabialiśmy pod innym nickiem :P

Gość b-watt
a jak czyta to kobieta ktora jest w ciazy a partner odeszedl i nie ma wsparcia od rodziny to tez nie koniec swiata bo wystarczy miec kogos znajomego w niemczech kto pomoze zalatwic sprawy socjalne.podobno niemcy przyznaja harz-4 kobietom ciezarnym wystarczy ze taka kobieta pochodzi z krajow uni europejskiej. dla osob nieobeznanych w temacie dodam ze harz-4 to to(niemal) bezplatne mieszkanie,bezplatna opieka lekarska, pare stowek euro kieszonkowego plus dostep do produktow spozywczych ktorym konczy sie data przydatnosci do spozycia. nie sa to jakis luksusy ale moza wmiare godnie zyc a nie martwic sie co bedzie jutro. dodam jeszcze ze ja nigdy nie korzystalem z tego harz-4 bo pracuje ale dla kobiet w ciazy od ktorych bliskie osoby sie odwrocily na pewno jest to jakies wyjscie. pozdrowienia z pln. westfalii